Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát őszintén szólva nem ezt vártam a mai mérésnél...
Vica, lehet beágyazódástól, drukkolok :)
Sziszi, ne add még fel!!
GőVica34
2018-09-11 07:14:35
Nem idegeskedek Erikasz csak nem értem miért vette ki a rendszer a tegnapi 37.3as hőmet.Meg miért görcsöl a hasam?Mintha megakarna jönni...még csak a 18.cnapon vagyok.
erikasz
2018-09-11 06:45:41
Vica :A rózsaszínes lehet beágyazódás is a 11 DPON vagy !:)
Sziszi :Ne idegeskedj ...szépen fent a hőd... ebből még lehet baba !
erikasz
2018-09-11 06:40:31
Lion :Köszönöm szépen !:)..amit le írtál rám vall ...a rosszúl lét evés után gyengeség alvási roham ..a munkahelyen is szokott lenni !
Ma megyek délután a körzetihez viszem a papirokat javaslatot utána terhelés.. nem tudom mikorra engednek el a munkahelyről ...tegnap kardiologián voltam ezért szabi !
A cukor befolyásolja a menszeszt ...még ennyit megkérdek ..mert a hőm lent és nem akar megjönni krémes folyás méhnyak fent !
Te jól vagy ..minden rendben ?
Anita28 :Nem tudom mi a baj nálad is ,pecsételés vagy menszi előjele vagy progi hiány ...de majd kiderül a vizsgálaton !
Edit :Hogy vagy ...?
Én ma igy változatlan de görcsöl néha a hasam alja.. mintha megakarna jönni !
GőVica34
2018-09-11 06:34:55
Jaa és most a wc papir nagyon haloványan rózsaszines lett...ez is a megfázástol lehet?
GőVica34
2018-09-11 06:34:18
Jóreggelt.Sziasztok.A rendszer jol kivette a tegnapi mérésem.Nem tudom miért..de most ennyi.Sokat vettem a számon a levegőt nagyon elvagyok dugulva.Az lehet ezért?
Sziszi259
2018-09-11 06:29:46
Jó reggelt!
Anitaa pecsételsz még?
Edit csináltál tesztet?
Mimike mit mértél?
Nálam már megint leesés van... :( péntekre nem várom. Ki vagyok már megint... Szörnyű ez a várakozás, utána megint a csalódás... :(
mimike84
2018-09-10 21:16:50
A ma esti ovu teszt egyertelműen halványabb, igy a tegnapi tényleg pozitiv volt, meglátjuk mit mérek reggel... Viszont igy a málnalevél tényleg előrrébb hozhatta, a múlt hónapban a 16. napon volt, elötte a 18.napon...
Szombaton, életemben először találtam egy négy levelű lóherét, rámfér a szerencse :)
Anita, amig nem jön meg rendesen, bármi lehet. Drukkolok
Lion86
2018-09-10 20:43:20
Ezt a lombikos példát csak azért mondtam, mert a szakértők szerint is a minimum 8 mm kell a beágyazódáshoz, vagyis spontán teherbeeséshez is ez a minimum. Reméljük nem lesz rá szükség :)
Eva114
2018-09-10 20:23:32
Köszönöm a segítséget! A leletet megvárom mindenképp,aztán rakerdezek ha gáz van valamivel! Azt mondta nagyon szép a méhem S jó a nyhartya is,de szerintem is kevés, valamit majd kérek rá a dokitol,hogy mit tud rá ajánlani.
A lombik csak akkor jöhet szóba ha,már több éve nem jön a baba!:( De bízom a legjobbakban!
Hát őszintén szólva nem ezt vártam a mai mérésnél...
Vica, lehet beágyazódástól, drukkolok :)
Sziszi, ne add még fel!!