Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
anitaa minden nap délelőtt és délután is tesztelek :)
kíváncsi vagyok már én is mit mond majd a dokid... :)
anitaa28
2018-09-11 10:44:25
Sziasztok!
Sziszi nagyon sajnálom,remélem,hogy nem jön meg és pozitívat tesztelsz!
Vica hátha a beágyazódás jele:) Drukkolok nagyon!
Erikasz sokaknak olvastam,hogy a terhesség eleje olyan mint ha menstruálni akarna,lehet nálad is ez lesz.Reméljük a legjobbakat!Szorítok neked nagyon!
Mimike lehetséges,hogy most ugrik majd jó magasra a hőd!
Margaréta ismét szép,biztató a görbéd!
Melyna minden nap tesztelsz? Meglátod erősödni fog.Jön is az ovud hamarosan.
Edit még ne add fel,míg meg nem jön,nagyon sajnálom,hogy kevesebbet mértél!
Én is kevesebbet mértem ma,kicsit pecsételtem ma de már sokkal barnább mint tegnap.Nagyon várom már a csütörtököt.
melyna
2018-09-11 10:25:40
Kitty ez a 2ik hónap,hogy úgy igazán figyelem...előző hónapban 20.-ik napon volt pozitív.....leesés után..most attól távol áll...
Edit nagyon sajnálom! :( Jót is fog most tenni a kikapcsolódás!!!
Itt az előző havi görbém
Edit90
2018-09-11 09:58:06
Kittycat:pont emiatt fèltem,mert emlékszem,hogy neked is ez volt...
A mai görbèm már egyértelműen mutatja,hogy ebből nem baba lesz...10es tesztem nincs már,csak 25ös,de egyértelműen negatív,már csak azt várom mikor jön meg. Ha már így kell lennie akkor jöjjön,hogy induljon a következő ciklus. Reggel már kibőgtem magam,próbálok a következő hónapra koncentrálni,meg arra,ha így kellett lennie mèg jobb most az elején. Már kezd görcsölgetni a hasam,ès a melleim is èrzèkenyek,mint amikor megjön. A hèten szabin vagyok,kirándulunk,pihenünk kettesben a férjemmel,ez most jót tesz,hogy nem kell bemennem dolgozni.
KittyCat
2018-09-11 09:34:11
Melyna lassan eljön az izgis rész, mikor szokott pozi lenni az LH teszt, vagy eddig nem nézted azt? Bocsi nem emlékszem.
Edit veled mi újság? Mit mértèl, teszteltél újra?
KittyCat
2018-09-11 09:32:44
Sziasztok!
Vica mèg szèp magasna vagy, ez tök jó szerintem.
Mimike: holnapra mrgugrik ;)
Margaréta csodás a görbéd szurkolok nagyon.
Erikasz sajnàlom a leesést, érdekes ez a görcsölgetée..
Én ma így, mèg semmi extra:
melyna
2018-09-11 08:19:11
Jó reggelt mindenkinek!
Eva üdv itt :)
erikasz: nekem alacsonyabbak voltak az értékeim amire IR--t mondtak.....Szedették velem a tablettát,amitől jól hasmenésem lett :( Aztán abbahagytam. 1hete voltam vérvételen amin teljesen jók voltak az értékek.
Sziszi tudom milyen érzés,de még semmi nincs veszve!!! Ha mégis....akkor jön új hónap,ne keseredj el! Sajnos vannak akikre ránéznek és terhesek...nekünk sajnos nem így megy :( Kitartás!! Még idén lesz pozitív teszt :))
GőVica ne törődj vele hogy kivette...lényeg,hogy magasan vagy :))) Hajrá
Margaréta szép magasan vagy :) neked is drukk.
Mimike ne aggódj! Lehet csak idő kell,hogy meginduljon ;)
Tuti sokmindenkit kihagytam...bocsi lányok és hajrá mindenkinek :)
Én ma így lent,amit nem értek mert LH tegnap haloványka volt és én még 3-4-5napot biztos gondolnék mire pozitív lesz........
erikasz
2018-09-11 07:27:52
Megyek dolgozni ,szép napot nektek !:D
erikasz
2018-09-11 07:26:18
Mimike :Holnap megugrik 36 órán belül ha az LH pozitiv !
Margaréta nagyon szépen fent vagy !:)
Vica :A 37.3 azért vette ki a gép mert a többi értéktől jóval magasabb mert ma meg 36.9 mértél ...ha ma 37.1 mértél volna akkor bent marad és az ovut más helyre rakja !:)
Margaréta88
2018-09-11 07:19:37
Jó reggelt!
Mostanában nem sokat tudtam olvasni titeket, de kitartást lányok! :)
Én így állok.
kíváncsi vagyok már én is mit mond majd a dokid... :)