Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én ma igy... A tegnapi ovu teszt vagy pozitiv vagy 90%os... Majd meglátom ma milyen lesz..
Mikor váltsak palástfű teára? Ma még a málnalevelet iszom
Erikasz: remélem még visszamegy a hő!!
Sziszi: szép a görbéd, drukkolok :)
Vica: micsoda ugrás,maradjon is igy :) a náthádnak jobbulást
Anita: a továbbra is szép a görbe... Kiváncsi vagyok mit lát majd a doki... Addig nem akarsz már több tesztet csinálni?
GőVica34
2018-09-10 07:58:00
Erikasz nem sértettél meg.Semmi olyat nem irtál.Ritkán vagyok taknyos.És ha az voltam sosem mértem a hőmet.Szóval nem tudom.Csak leirtam hogy érzem/éreztem magam.
erikasz
2018-09-10 07:43:35
Melyna :Szerintem cisztát akart Anita írni!
erikasz
2018-09-10 07:40:47
Vica : Nem akartalak megsérteni ...valakinek a nátha is hőemelkedést okoz ..mindenkinek más a szervezete !
De ha te azt mondod ..nálad nem okoz hőemelkedést akkor jó ...Bocsánat !
erikasz
2018-09-10 07:36:40
Sziszi :Stagnálás nagyon jó !!:D
Engem rettenetesen zavar.. inkább ki is veszem de akkor is zuhanásban vagyok !
Nagyon ronda igy a görbém !:(
Igy már szebb ?
GőVica34
2018-09-10 07:35:14
Az lemaradt hogy fehér krémes folyásom is volt.
GőVica34
2018-09-10 07:34:22
Erikasz Anitaa Melyna Sziszi bizom benne hogy nem a takony miatt.Rosszul nem érzem magam..csak az orrom fújom.Nem nagyon van eldugulva sem.
Sziszi szépen stagnálsz.
Erikasz amikor terhes voltam júniusban nekem akkor fennt volt alig érte el párom.Vele szoktam nézetni
erikasz
2018-09-10 07:31:58
Anita :Nagyon szép a görbéd ...majd ki derül mért ...ne gondolj a rosszra !
Csak azon gondolkodok ...mért ugrált ilyen 0,3 tizedeket.. ez nagyon sok ...vagy nem jól mértem ?
Sziszi259
2018-09-10 07:30:26
Sziasztok!
Vica jól megugrott.
Anitaa még mindig szép magasan van! Csináltál másik tesztet?
Erikasz nekem is volt egyszer egy ilyen hullámvasút görbém, előtte meg utána sem volt már ilyen.
melyna
2018-09-10 07:26:53
GőVica szépen felugrott...reméljük nem a betegség miatt ;)
erikasz: bár eddig nem nézegettem magam,de most menszi előtt nekem is fent volt és krémes....Lehet ez a ciklus most máshogy alakul nálad,ahogy a görbe is elég cikk-cakk...de a remény hal meg utoljára :)
anitaa maradjon is így és csütörtökön remélem jó hírt közöl a doki :) Amúgy mi az a csiszár?
Én ma igy... A tegnapi ovu teszt vagy pozitiv vagy 90%os... Majd meglátom ma milyen lesz..
Mikor váltsak palástfű teára? Ma még a málnalevelet iszom
Erikasz: remélem még visszamegy a hő!!
Sziszi: szép a görbéd, drukkolok :)
Vica: micsoda ugrás,maradjon is igy :) a náthádnak jobbulást
Anita: a továbbra is szép a görbe... Kiváncsi vagyok mit lát majd a doki... Addig nem akarsz már több tesztet csinálni?