Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2018-10-01 20:14:08

Anitacool jó halani felőled! :)
Erikasz akkor most örülni kell a mensinek, szuper!
melyna
2018-10-01 19:38:42

erikasz akkor most együtt indulunk neki a következő ciklusnak :)

mimike én használom de sosem egyértelmű.....tegnap előtt is félig páfrányos volt szerintem :D mert még mindíg nem jöttem rá teljesen mit is kell látnom :)))
mimike84
2018-10-01 18:12:14

Pg53-at használ valaki?

Gondoltam megnézem mit mutat...páfrányos.... Nem is értem :O
erikasz
2018-10-01 17:54:01

Anitacool :Nagyon szép a görbéd mint mindig !:)
Azt mondod !
Ha nem egy a észjárásunk ...én is éppen erre gondoltam !
Amúgy hogy van a családod ?
Rendben van minden ?
Anitacool
2018-10-01 17:26:18

Erikasz, “végre” megjött neked. Legalább nincs ez a bizonytalanság. Szomorúan olvasom, hogy gond volt a laboroddal, remélem a diéta meg a mozgás rendezi. Viszont a helyedben pont, hogy most nem állnék le a méréssel, hogy tudjam, hol is tartok. Hiszen most igen kiszámíthatatlanul alakul. De nem akarlak se rá-, se lebeszélni, a te döntésed :-)
erikasz
2018-10-01 13:58:13

Megjött a menszim végre ...tudtam hogy vagy megjön... vagy ovu !
Végre szerintem jók az inzulin értékeim ha megjött ..hála a magasságos Jó Istennek ...azért ért valamit a sok diéta és fogyás !:)
A következő ciklust nyugodtan akarom mérés nélkül folytatni ...de lehet néha megfogom a lázmérőt !!!:):)
Margaréta88
2018-10-01 13:22:17

Sziasztok!

Mimike: abban maximálisan egyet értek veled, hogy mióta én sem mérek, azóta 100x jobban alszom, nem is igazán jut eszembe. E-vitamint én minden nap szedek, 400mg-ot. 3 ciklussal korábban még 5,5 mm volt a méhnyálkahártya ovu előtt, most 7,5mm. Hogy ez segít-e a vastagításban nem tudom, bár még szerintem a 7,5 is kevés. De szedem tovább, ártani nem árthat. :)
Melyna: sajnálom!
Kitty: szép görbe, drukkolok! :)
Edit, Sziszi: szépen megindultatok felfelé, sokáig így legyen!:)
Lion: én ezt nem is tudtam az E-vitaminról, még jó hogy az előbb írtam, hogy ártani nem árthat. Nahát. Mindjárt el is olvasom.
Anitacool: milyen szuper lenne, ha a hagyomány nálatok is kialakulna. Én nagyon drukkolok neked! :)
Erikasz: érdekes görbe a tiéd is, gondolod, hogy ovu lesz?
Vica: most már csak felfelé, szép lesz ez!

Nálunk nem alakulnak túl fényesen a dolgok mostanában, így ez kihat a babaprojektünkre is (nem a férjem és köztem van gond szerencsére). Sajnos így a valószínűsíthető ovukor is csak 1x tudtunk együtt lenni, ami még inkább csökkenti az esélyeket, a stresszről nem is beszélve. Voltam a múlt héten dokinál, akkor már nem látott domináns tüszőket. Megbeszéltük, hogy lesz még 3 v 4 clostys ciklus, és ha nem járunk sikerrel, jövőre jön az inszem. Szívem szerint nem várnék addig, de ennyi idő kell azért, hogy az IR valamelyest kezelve legyen.

További szép napot mindenkinek! :)
Anitacool
2018-10-01 12:43:03

E-vitamint én is szedtem mikor babás lettem, ovu után kezdtem el szedni, működött! Most megint szedem pár napja. Meglátjuk :-)

Sziszi neked szépen felugrott a hőd! Kíváncsi vagyok, hogy alakul a görbéd :-) Drukkolok neked is! :-)))
Lion86
2018-10-01 12:24:34

Természetesen azt nem vitatom, hogy a méhnyálkahártyára jótékony hatással lehet az E vitamin, de peteéréstől kezdve 8-12 nap alatt (amíg megkezdődik a beágyazódás) van ideje kifejteni a hatását. Én nem merem kockáztatni a peteérést az E vitamin miatt a follikulárisban. (Úgy éreztem az előbb nem egyértelműen fogalmaztam)
Sziszi259
2018-10-01 11:55:02

Lion hát igen ezt a legkönnyebb mondani, hogy fogamzásgátló. Az csak elfedi a problémát nem oldja meg...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!