Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-10-02 07:21:59

Anitacool :Köszönöm ! :D
Mindent megtettünk ...az tuti !:)
Neked már a harmadik emelkedett ...hűűűűűh ..ez igen ..maradjon is igy 9 hónapig !
Nekem nem kéne kivenni a magas értékeket ...zavaró az ovu jelenléte hátha jobban mutatna ?
Nem tudom mért lettek magasak... lehet a cukor miatt.?..beteg nem vagyok !

Kitty :Ez gyönyörű !! :D
Igy maradjon 9 hónapig !!

Sziszi :4 DPO általában jót jelent a nagy leesés.. holnap magas lesz !!

Anitacool
2018-10-02 07:09:39

Erikasz akkor tudod ;-) Minden bele! Nagyon kedves nő vagy :-) Maradj mindig ilyen!

Kitti, te az égbe törsz! Ma én is veled tartok :-)))

Sziszi, tegnap nem volt valami ébredés előtt?
KittyCat
2018-10-02 06:46:51

Mimike èn sem hasznàltam, de akkor hajrá :)
Sziszi259
2018-10-02 06:46:24

Sziasztok!
Én ma így állok... Gyönyörű... :/
KittyCat
2018-10-02 06:46:02

Erikasz azta mindenit!
Anitacool alapjàraton az enyém is ilyen, aztán az utolsó pár napban leereszkedik szintén, most majd meglàtjuk.
Ma így.
erikasz
2018-10-02 06:30:25

Hát csajok ez nem menszi ...képzeljétek rozsdás véres váladék ...ez ovuláció !
Rendes piros vér nincs ...ugy hogy kivettem a menszit folytatom a ciklust ..emelkedtem megint... ovu kinézetű is az indulás !

Anitacool :Örülök hogy minden rendben van a családdal ...nyugalom szeretet árad belőled ...nagyon boldog vagyok ...hogy igy látatlanban is ismerhetlek !:)

Többiek hogy álltok ?
Anitacool
2018-10-01 22:53:23

Erikasz minden rendben velünk :-) Remélem veletek is!

Mimike én sosem használtam, de ha páfrányos, akkor ovu lesz, nem?

Margaréta egy együttlét épp elég ovukor! Egy barátnőm így lett anya egyik kapcsolata végén. Volt egy eredményes búcsúsz.x ;-) Ennek már sok éve, csodaszép szerelemgyerek született belőle.

Sziszi hamar elrepül, ha lefoglalod magad. Csinálj egy kéthetes kihívást magadnak, mindennapra egy plusz tennivaló ;-)

Kitty köszönöm neked is! Nekem alapvetően szépek szoktak lenni a görbéim, de aztán jön az ereszkedés... szóval minden a hét második felében dől el.
Sziszi259
2018-10-01 20:18:30

Kitty köszönöm neked is! :)

Erikasz örülök, hogy végre történt valami. És szerintem sem kéne abbahagynod a mérést, mert akkor láthatod, hogy alakulnak a dolgok nálad
Sziszi259
2018-10-01 20:16:30

Margaréta köszönöm! :)

Anitacool köszönöm neked is! :) én is nagyon kíváncsi vagyok. Mert ilyen hamar még sosem ugrott 36.9-re, a másik meg hogy sosem ugrott egyik napról a másikra ekkorát ovu utan...
Nagyon szeretnem ha igy maradna... :) de még olyan sokára van az a ket het... :( addig bármi lehet.
KittyCat
2018-10-01 20:15:09

Edit, Sziszi Anitacool nagyon szèpek a görbèk!
Margareta örülök, hogy így nyugodt éjszakàid vannak. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!