Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-10-09 18:32:31

Sziasztok!
Hát csajok, ez sem a mi hónapunk volt.... megint szörnyen érzem magam, de remélem holnaptól újult erővel megyünk tovább!
Lion86
2018-10-09 17:43:36

Igen, egy hét múlva. Szerintem gyógyszer nélkül nem fog menni a teherbeesés, sőt azt hiszem természetes úton sem. Most néztem a régi leleteimet, már 15 éve is ráírták, hogy mindkét petefészekben sok kis tüsző, a bal petefészkem már akkor is nagyobb volt a normálisnál, erre azt írták a papírra, hogy minden oké. Ezek nem normálisak. Ha van is peteérésem, ennyi év után kezelés nélkül már úgy megkégesedik a petefészek a betegség miatt, hogy ha meg is reped a tüsző, ki sem tud jönni a petesejt a petevezetőbe. Ha visszamegyek a dokihoz, rákérdezek, hogy van-e értelme a Clostinak vagy jelentkeztünk lombikra. Tényleg a csodánál is nagyobb csoda, hogy van már két gyermekem. De ha így haladunk megint várhatok 7 évet a következőre.
erikasz
2018-10-09 16:52:52

Lon Mikor mész vissza az orvoshoz ?
Ugy emlékszem oktobet 16 !
Lion86
2018-10-09 16:29:51

El is felejtettem a görbét, hát sehol semmi.
erikasz
2018-10-09 16:06:48

Sziszi :Még jobb ha stagnálsz nem ugrándozik kívánom hogy holnap felmenjen 37.0 fokig !!:)
Többiek ....?
Lion :Te hogy állsz stagnálsz vagy lejjebb ment ?
Akkor te is voltál igy mint én ...kicsit megnyugodtam !
Sziszi259
2018-10-09 09:51:24

Sziasztok!

Christi remélem már jobban vagy! :)

Többiek mi újság?

Én ugyanott vagyok, mint eddig :D
Lion86
2018-10-09 09:05:54

Erikasz, egyszer volt olyan, mintha meg akarna jönni, nem szúrkált, hanem görcsölt a hasam.
erikasz
2018-10-09 06:55:05

Christi :Nagyon sajnállak ,de szerintem sincs gyulladás mivel a hőd nem azt mutatja.... akkor magasnak kellene leni-e a hődnek a follikulárisban !
Gyógyulj meg hamar ...!
Már most jól vagy tegnapihoz képest ?

Én ma igy :)
Ma is volt reggel átlátszó nyújtható tojásszerű nyákom méhnyak fent van puha és félig nyitva !
Együttlét lét tegnap volt ..azt hittem azért van olyan folyás de szerintem nem tévesztem össze a kettőt... mert a méhnyak igazolja és a hő !
Tegnap nagyon fájt a hátam alig birtam ülni és a hasam alja fájt keresztűl egy jó pár percig érdekesen de nem éreztem szurkálást ez megzavar !

Lion: voltál már igy szurkálás helyett olyan mintha hasmenésed kezdene jönni ?
Most hogy állsz?

Vagy valaki volt már ugy ovu napján, olyan érzésként jön ..nem szurkálás hanem mintha hasmenése kezdene jönni ?
Többiek ?
Lion86
2018-10-08 21:53:34

Christi, nagyon sajnálom, hogy ilyenek történtek veled. Ha mégis most jött össze, szerintem tudnak olyan gyulladáscsökkentőt írni, amit terhesség alatt is lehet szedni. Az endometriózist és a cisztát tudomásom szerint laparral is tudják műteni, nem fognak összevissza darabolni, de ha meg baba van, akkor az endo úgyis nyugalmi állapotba kerül a mensi hiánya miatt és a cisztát meg "fel szokta emészteni" a baba.
Azt mondtad korábban, hogy voltak erős vérzéseid, de nagy fájdalommal is járt?
A görbéd alapján valóban nem látszik a gyulladás, remélhetőleg csak enyhébb. Ha nagyon durva lenne, az magas lázzal jár, sajnos volt méh és petefészek gyulladásom fertőzés miatt és lázas voltam.
Összességében: próbálj nem idegeskedni azon, hogy mi van, ha most sikerült, jó esélyei vannak a babának, csak az orvosok is szeretik a legrosszabbat mondani. Egy erős baba biztos túléli ezt és jön, ha jönni akar.
Christi
2018-10-08 20:47:05

Sziasztok!
Hetvegi esemenyek: hatalmas fajas az alhasamban, mar magam sem tudom, hogy gorcs vagy kesszuras szeru. Ulni sem tudtam, a konnyem kicsordult. Elmentunk ugyeletre, uh kozben is folytak a konnyeim a fajdalomtol. Erre a doki megkerdezi miert vagyok elkeseredve? Meg se tudtam szolalni, epp egy 20-25 centis muanyag akarmivel huzott karoba, kerdezgette hogy faj jobban, ha igy csinalja vagy ha ugy... elkeseredve pont nem voltam... gyulladt a mehem, a bal petefeszekben ciszta es endometrium. Hogy kerulhetett oda?! Antibiotikum kura es fekves es imadkozas, hogy ne pont most erjunk celba.
A gorben sztem semmi gyulladadra utalo jel nincs. Kivettem a mult hetvegi ket merest, mivel ejjel 1-3-ig a plafongyujtemenyt bamultam, 5 helyett 6-kor mertem, ugyhogy szerintem nem relevans.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!