Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Christi
2018-10-16 12:17:26

Lion86 dr. Czeizel nyilatkozott regebben antibiotikummal kapcsolatban, hogy a 3-4 heten meg csak őssejtekrol beszelunk, amik nagyon sok mindent kibirnak, illetve, hogy a nemtom hany ezer gyogyszer kozul 28 az, amelyik bizonyitottan art a “magzatnak”. Es azt is nyiltan kijelentette, hogy sajnos az orvosoknak fogalmuk sincs ezekrol... eleg szomoru.
Lion86
2018-10-16 10:59:29

Melyna, *érő akart az lenni :)
Lion86
2018-10-16 10:58:21

Sziasztok!
Hétvégén sok volt a program, nem volt időm írni, de még a héten is sok lesz a rohanás.

Nagyon sajnálom, akinek megjött, de lehet hogy most már tényleg a karácsonyra várnak a babák, hogy pozitív tesztet adhassunk ajándékba :)

Erikasz, nem is találok szavakat a görbédre, nagyon szorítok, hogy baba legyen :)

Szia Jozsa! Én úgy látom volt ovud, a 3-4 tizedes emelkedés szuper. Én ugyan nem utrot szedek, de az elmúlt 2 ciklusban szedtem Norcolutot, ami szintén progeszteron készítmény és én is csodálkoztam, hogy mintha ennek ellenére alacsonyabb lenne a hőm, pedig a progeszteronnak emelni kéne. Ki tudja mit is csinálnak ezek a gyógyszerek.

Mimike, nem emlékszem most, voltál vérvételen, ugye? Lehet, hogy keverem a dolgokat. Progeszteront néztek mostanában?

Christi köszönöm :) Szép nagyon a görbéd. Ha mégis most jött össze, akkor ajánlom, hogy több dokit is kérdezz meg a gyógyszer lehetséges hatásairól. Azért mondom, mert sajnos egy barátom és a felesége úgy járt, hogy valamilyen gyógyszert szedett a nő, amikor kiderült, hogy terhes. A doki azt mondta el kell vetetni a babát emiatt. Ezután 10 évig próbálkoztak és többé nem lett terhes. Közben kiderült, hogy ez a gyógyszer mellett meg lehetett volna tartani a terhességet. Végül a házasságuk is ráment. Bocsánat, hogy ilyen horror történetekkel traktállak, de úgy gondolom 100%-ig egy dokiban sem szabad megbízni. Számomra nagyon elszomorító és dühítő volt a barátomék története :(

Melyna, igen látni fogja, hogy hány erő tüsző van és van-e domináns.

Én nem tudom megint, hogy is állok, most betettem oda mensit 1 napra, ahol volt egy kis piros vérzés. Előtte meg utána is barnás volt pár napig. Így a "szokásos" 34-35 napos ciklusomhoz passzolna a görbe, mert amikor van ovum, az a 19-20.nap körül szokott lenni. Vasárnap pozitívnak mondható volt az lh teszt, mára viszont nem tudom azért ment-e fel a hőm, vagy a rossz alvás miatt, mert a kisfiam éjjel többször hányt. Mára már semmi baja. Holnap kiderül ovu volt - e. Kíváncsi vagyok este mit mond a doki.
melyna
2018-10-16 10:13:10

Sziasztok!

Üdv Jozsa :)
Nálam még mindíg semmi,de holnap megyek az új dokihoz :) megmondom neki,hogy közel van az ovu....Hátha látja a tüszőket :D Vagy ez hogy van? Látja ő hány van és mekkora?
Jozsa85
2018-10-16 08:04:26

Koszonom a valaszikat! ;)

Szia Christi!Mertem en a 10. napon is, de nathas voltam nagyon.36.8 volt akkor, de mivel bejeloltem a nathat igy feher pottyot rakott. :)
Sziszi259
2018-10-16 07:01:38

Jó reggelt! :)

Vica nekem is így volt az előző ciklusban. Alig volt valami...
Ami a sírást illeti sírj nyugodtan,megnyugszik a lelked. Rám is rámtört tegnap, de nekem most nagyon összecsaptak a hullámok a fejem fölött,nem feltétlenül a baba miatt vagyok pocsék hangulatban.

Erikasz nagyon szép a görbéd ! :)

Józsa üdv köztünk! :) reméljük most már nem kell sokáig várnod a babára! :) tuti, hogy megvolt az ovu ;)

Mimike ez tényleg elég cakkos :D most már csak így marad :)

Christi aranyos vagy, köszönöm! :) örülök, hogy jól vagy!! :)

Én egyenlőre várom a jövő hetet... :)
Sziszi259
2018-10-16 07:01:37

Jó reggelt! :)

Vica nekem is így volt az előző ciklusban. Alig volt valami...
Ami a sírást illeti sírj nyugodtan,megnyugszik a lelked. Rám is rámtört tegnap, de nekem most nagyon összecsaptak a hullámok a fejem fölött,nem feltétlenül a baba miatt vagyok pocsék hangulatban.

Erikasz nagyon szép a görbéd ! :)

Józsa üdv köztünk! :) reméljük most már nem kell sokáig várnod a babára! :) tuti, hogy megvolt az ovu ;)

Mimike ez tényleg elég cakkos :D most már csak így marad :)

Christi aranyos vagy, köszönöm! :) örülök, hogy jól vagy!! :)

Én egyenlőre várom a jövő hetet... :)
erikasz
2018-10-16 06:56:22

Christi :Köszönöm.. én is csak ámulok rajta !:)

Szép a görbéd neked is ..és örülök hogy már jól vagy !!:):)
Igy maradjon jó magasan neked is !!:)

erikasz
2018-10-16 06:45:54

Mimike :Köszönöm !:)
Neked ciklus 13 napján leesett 0,2 tizedet a petekitörés megvolt ott ..ösztrogén löket volt a 2 napon vagyis a ciklus 17 napján azért vissza estél és szépen emelkedsz megnyugodhatsz nem tegnap volt az ovud !

Üdvözöllek köztünk Jozsa85 !:)
Nem vagyok profi ..és nem értek az utro gyógyszerhez sohasem szedtem !:)
Én nem pecsételtem de 6 év görbevezetés tapasztalat !
A peteérésed megtörtént ...a hő magasság nem névadó csak a luteláris hossz ..mindenkinek egyéni az alaphője és az emelkedés a lutelárisban !
Neked az alaphőd 36.0 ,36.1 ,36.2 ..a ciklus 5 napjától érett a pete a ciklus 8 napjáig a stagnálás mutatja ..valakinél csak 2 nap nálad 4 nap az is egyéni ..emelkedett 0,1 tizedet és megint stagnált !
De ilyenkor nem szabad nem mérni az ovu előtt 10 ciklusnapon lehet alacsonyabb 36.2 töl és ott volt az ovud ..de igy is megvan a 0,4 tizedes emelkedés mert az a minimum ...attól csak feljebb kell leni-e a hőnek !
Nagyon szép a görbéd biztató !:)
Christi
2018-10-16 06:34:16

Sziasztok lanyok!
Edit, Sziszi, GoVica sajnalom, hogy megjott!
Lion gratulalok, ugy orultem mikor olvastam, hogy sikerult a csok! :)))
Erikasz nem semmi a gorbed, gyonyoru! Mardjon igy!
Andi nagyon sajnalom amin keresztul mentel, az en amyukammal is ez tortent szules elott par nappal es egy 5 kg-os babaval. En akkor 7 eves voltam, de a mai napig hianyzik az ocsem, akit nem is lattam. Nem gondoltal arra, hogy szakember segitsegevel talan tul tudnad tenni magad? Tudom, hogy ezt nem lehet elfelejteni csak talan valahogy egyuttelni vele. Lelkileg is helyre kell jonni egy uj babahoz.

Az en gorbem igy nez ki. Az antibiotikum megtette a hatasat, nem faj sehol. Ilyen is reg volt, igazan jo erzes, hamar hozzaszoktam :))
A doki a gyogyszer miatt mondta, hogy nem lenne szerencses, ha most jott volna ossze. Par nap es kuderul...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!