Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Vica, igen, ez lenne a normális, kis ugrálás még belefér, de pl. 3-4 tizedes napi ingadozás a follikulárisban sem lenne normális (a luteálisban meg pláne).
Lion86
2018-10-19 16:49:36
Erikasz, ... ez a doki. Ez nem cukorbetegség, hanem csökkent glükóztolerancia, ami még visszafordítható, mielőtt cukorbetegséggé fajul. Meg nem gyógyítható, de kordában tartható. A diéta és a gyógyszer az természetesen oké, de a diagnózis... A fiamnak is egyébként magas a koleszterinje, meg az enyém is határértéken van, pedig 174 centihez vagyok 49 kiló. Ez sajnos a cukoranyagcsere-zavar következménye. De majd idővel lejjebb megy, ha tartod a diétát és szeded a metformint.
GőVica34
2018-10-19 16:47:09
Sziasztok.
Kivettem a magas értéket.Beirtam amit elöször mértem.Szerintetek ez normális?Mármint ez a stagnálás a folikulárisban..
erikasz
2018-10-19 16:12:27
Mimike :Akkor a 15 napra ird be az ovu teszt pozitiv ...ha a páfrányt mutatta akkor az a jó nap a 16 ciklusnapra negativ ovu teszt !
És csináld ugy a görbét mint én, pár értéket irj be, hogy az ovut berakja !
De lehet csak holnap fogja a rendszer betenni ..de hátha nem .
erikasz
2018-10-19 15:31:34
Lion :Hazaértem 14,30 ra borzasztó sokan voltak !
Felirta a cukor gyógyszert még meg sem ismételte a vérvételt cukrot sem nézett, se vérnyomást ,semmit csak diétázzak tovább !
Mondtam neki nem hiszem hogy cukros lennék ...azt mondta akkor lemenne a koleszterinem 6,3 az sok !
Kérdeztem mennyinek kell lenni ?
Ő azt mondta 3,8 .
Mondtam a kislányomnak is több ettől !
Megkérdeztem -a doktornő koleszterinje mennyi.. 3,8 ?
Na erre választ nem adott !
Itt az ambuláns lap
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=90444389110_8144971389271.jpg
erikasz
2018-10-19 15:16:46
Andi 198729 :Köszönöm ..hogy megfogadod a tanácsom!:)
Sohase mond ...hogy nem lesz gyermeked ...igen is lesz !!!
Andi198729
2018-10-19 14:54:41
Igen Erikasz, miden jótanácsot szívesen fogadok, köszönöm szépen neked, minden este lefekvés előtt inni fogok, és megpróbálok pozitívan gondolkodni, mert folyton csak azt mondogatom, hogy nem lesz többet babám, és sajnos ezt továbbítom az agyamnak bő egy éve, mióta történt ez a szörnyűség.
mimike84
2018-10-19 13:37:58
Erikasz, elfogyott az ovu tesztem a 14 c napon majdnem pozitiv volt
Utána vettem, a hétfői már negativ volt, a kettő között tesztet nem csináltam de én a 15 cn-ra tippelek.
Akkor volt tojasos nyák is és a pg is páfrányos volt. Méhnyakat nem szoktam nézni.
Most sűrű fehér fogyasom van..
Sziszi259
2018-10-19 11:19:49
Andi köszönöm, kedves vagy! :)
Lion jobbulást a családnak!
Erikasz nagyon szép! :)
Melyna remélem tudja mit beszél :D nagyon aranyos nő egyébként,nem engedi el a kezem akkor sem, ha nem jön össze januárig. :) de remélem karácsonyi ajándéknak összejön a pozitív teszt. :D kíváncsi vagyok, hogy alakul a görbéd!
erikasz
2018-10-19 09:11:13
Mimike méhnyak állását hüvely folyást beszoktad írni akkor ha én ide írom ilyen a görbéd és oda rakja az ovut !
Vica, igen, ez lenne a normális, kis ugrálás még belefér, de pl. 3-4 tizedes napi ingadozás a follikulárisban sem lenne normális (a luteálisban meg pláne).