Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tudom tudom hogy ez nem baba miatt lehet még..ilyen korán meg pláne.Csak furcsa mert nekem nem szokott fájni a derekam..pláne nem szokott krémes folyásom lenni ovu után...Nem figyelgetem magam egyáltalán csak ez a derék fájás annyira kinoz hogy még fekve sem jó... :(:(
erikasz
2018-10-29 18:16:10
Melyna :Drága nehogy letörj ...ezt nagyon könnyű korrigálni ...a nőgyógyász fogja tudni mit csináljon csak a hormon vizsgálat meglegyen !!
Te egyegészséges nő vagy csak felborult a hormon háztartásod ....lehet sok az ösztrogén a szervezetedbe és kevés a progid ...mivel alacsonyak is a hőid a lutelárisban !
Még probáld meg az édesburgonyát enni minden nap mint én ..az nagyon jó a progeszteront növeli és a petefészeknek elengedhetetlen gyógyítója !
Lion86
2018-10-29 18:12:38
Melyna, ez "nem olyan nagy baj", ne keseredj el, progeszteronpótlással orvosolható, így ki lehet tolni a luteálisod. Úgy már biztos sikerülni fog. Lehet, hogy korábban is ez volt a baj.
melyna
2018-10-29 17:56:30
Köszi lányok! Mondtam dokinak es meg is vannak a beutalok hormonra csak most az elsőre ünnepek miatt nem fogok tudni menni,de 21-23 ikra megyek mindenkepp. A barátcserjetol en rosszul vagyok :( próbáltam. Lutealis eddig amióta mérem 9,8,10 napos volt..... Palástfű teat ittam akkor lett a legrovidebb a ciklusom. Most tenyleg letörtem kicsit :( meglatjuk vérvétel mit mutat majd.
erikasz
2018-10-29 16:32:36
Anitacool :Nem tudom mi volt az a kiugrás én is meglepődtem !
Beteg nem vagyok csak a fejem fájt tegnap is ma is ,de nem csodálkozok az időjárás szörnyű nekem ,tudod én gyógyszert fájdalom csillapítót soha nem szedek...vagy a fejfájás miatt lett magas... nem tudom !
Kiveszem az értéket ha holnap alacsonyabbat mérek ..de ha magasat hagyom !
Nagyon szép a görbéd ! :)
Te hogy érzed magad ?
Majdnem elfelejtettem !:)
Felíratta a lányom a gyógyszereket és nem fogod elhinni .....pontosan a meltorfint hagyta ki ..szóval azt nem írta fel ..holnap mehetek délután vissza hozzá !
Vagy Isten is igy akarja ....!
Lion :Végre már csak rendben lesztek a házzal !:)
Örülök hogy vége a menszidnek most már jöhet az ovu ...hajrá ..én ugy érzem most sikerülni fog !:)
Melyna :Nagyon sajnálom hogy megjött ,de nagyon rövid a lutelárisod ...ajánlom a barátcserje teát ,vagy kapszulát az a sárgatestet helyre hozza és a hormonokat is ! Kérdezd meg a nőgyogyászt és nyomtasd ki a 3 grafikonod és vidd el neki mert igy a gyermek nem tud beágyazódni meggátolja !
Mimike :Olvasom hogy halvány pozitívat teszteltél gratulálok fog az erősödni !:D
Beteg is vagy .!..pihenj sokat most vigyázz magadra .
Lion86
2018-10-29 15:32:32
Sziasztok!
Olvaslak ám benneteket, csak már megint újabb sz@rságok jöttek a házzal, de úgy néz ki a CSOK-ot végre holnap utalják, a Fundamenta még kínlódik.
Drukkolok nagyon azoknak is akik a finishben vannak és azoknak is, akik még ovu előtt :)
Melyna, sajnálom, hogy megjött. A luteálisod nem túl rövid megint? Ezt említetted a dokinak?
Nekem 4 napos volt a vérzés, normális volt csak most olyan világos piros, eddig nem ilyen volt, biztos most vékony volt a nyálkahártya. Azóta nem is barnázok, most vagyok a 6.napon. Eddig nem mértem, talán holnap fogok, meg a 14. nap körül, hogy azért tudjam merre hány méter.
Anitacool
2018-10-29 10:04:34
Sajnálom Melyna. A tüneteid alapján amúgy bármi is lehetett volna, de a hőd nem volt biztató :-( Fel a fejjel, neked szép ciklusaid vannak, hamarosan próbálkozhattok újra!
melyna
2018-10-29 09:58:13
Nálam valtozott a görbe :( megjott
Anitacool
2018-10-29 09:22:54
Erikasz a tested jelzései rácáfolnak a hődre. Lássuk meg a másnapi hődet, hátha más okozta a kiugrást! Nem bujkál benned valami? Jól vagy amúgy? Olyat még nem hallottam, hogy megrepedne egy tüsző, ha nem érik meg. Ha nem érik meg, nincs ami megrepedjen, szerintem ezen ne aggódj! De most valahogy azt gondolom, nálad ez nem pé volt. Jajj közben láttam a mai mérésed, ez is engem igazolt :-)
Sziszi hogy bírod megállni a mérést, csoda vagy :-) Drukkolok nagyon!
Jashmine, örülök hogy visszatértél és annak is, hogy szépen rendeződött a ciklusod. Legyen happy end!
Angyal88 sajnos a hormonháztartást meg tudja borítani egy korai vetélés is. Kívánom, hogy hamar rendbe jöjj! Testileg és lelkileg!
Vica ez a derékfájás meg hányinger nem baba miatt van még ;-) Kicsit próbálj lazítani, a stressz tuti nem segít. Jön a 4napos szünet majd, töltődjetek fel a pároddal! :-)
Mimike a halvány csík is csík :-)) Nagyon örülök neked! Vigyázz magadra, gyógyulgass! Nekem egyik nap halvány volt, másnap leugrott a csíkom 3 éve :-)
Én még várakozok. Sajna nem jött az ovu. Na de a hosszú hétvégén legalább lesz alkalmunk :-) Csak jöjjön mááár... :-)
KittyCat
2018-10-29 09:02:23
MImike megy a drukk tőlem is!!! Persze a többieknrk is! :)