Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-11-01 10:24:24

Sziasztok!
Vica, erikasz szépen haladtok :)
Nálam ma is meg eleg erős a mensi es most kezd fájni a hasam megint. Eddig mindig darabos verzesem volt most viszont szinte nincs benne semmi. Ez normalis?
erikasz
2018-11-01 08:19:35

Vica :Ugye mondtam eddig trifázisos a görbéd most meg is emelkedett !

Én ma igy :)
GőVica34
2018-11-01 06:33:47

Jóreggelt.Sziasztok.
Ma igy..
Christi
2018-10-31 11:34:54

Elnezest lanyok, duplikalta az oldal a hozzaszolasom :)
Christi
2018-10-31 11:30:30

Edit90 en mar elmondom neki, de kerdezi magatol is. Az elejen nem szoltam, de most mar nem csinalok ebbol gondot.
Anitacool
2018-10-31 11:25:56

Edit én nem szoktam mondani, csak bevetem magam (nem csak akkor persze). Viszont mindig tudja valahogy, a pasiknak van erre egy szenzora szerintem :-D
Anitacool
2018-10-31 11:24:22

Christi én ugyanúgy mérek, annyi, hogy azóta egy tizeddel feljebb ugrál, de valójában nálam nincs jelentősége, ovu előtt állok.
Edit90
2018-10-31 10:28:52

Sziasztok!

Lányok nagyon sajnálom,hogy nem sikerült, remélem már mindenki jobban van érzelmileg, és új lendülettel vágtok bele az új hónapba.
Nálunk most van az izgi rész, a tegnapi ovutesztem negatív volt, ma itthon vagyok,tudok csinálni napközben is,és este, meglátjuk,hogy ma lesz pozitív,vagy holnap.
Ti hogy csináljátok, elmondjátok a párjaitoknak,hogy mikor van az az időszak? Hogy csináljátok,hogy ne legyen rágörcsölés, hogy ez ne forduljon át kényszeres akarásba, és maradjon boldog együttlét egy-egy ilyen alkalom?
Christi
2018-10-31 10:07:21

Az oraatallitas miatt hogy mertek? En nem foglalkozom vele, 5 ora korul mertem eddig is, ezutan is igy teszek
Christi
2018-10-31 10:05:02

Jozsa, Mimike sajnalom, hogy megjott! Szerintem hasonloan erez mindenki ciklus vegen, mikor lezarul igy egy honap. En csak biztatni szeretnelek benneteket, ne adjatok fel, lesz ott meg baba. Picit varat magara, de jonni fog!

GoVica a hosszuhetvege mindenkire rafer! :)

Erikasz az en gorbem hasonlo a tiedhez, bar en megdobbenve neztem a sajatom, hogy behuzta az ovut... nem ertem, ilyen meg nem volt.
Ez ilyenkor hogy tortenik? Mikor megjon akkor kezdenek erni a petesejtek, majd felidoben kilokodik. Hogy lehet, hogy menstruacio utan ovulacio jon?
Az en gorbem igy meg nem nezett ki.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!