Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
melyna
2018-10-27 20:04:11

Hát úgy nez ki en reggelre nemvarom :( nehéz a hasam alja.... Menszi érzés megvan :(
Jozsa85
2018-10-27 19:35:20

A ferjemmel azt beszeltuk meg hogy meg iden probaljuk meg siman.Aztan januarban megyunk tovabb ha addig sem sikerul.Eppen azert mert az 1 evet ki akarjuk varni.A normal progi szint mennyi szokott lenni?Nem tudjatik veletlenul?
erikasz
2018-10-27 19:31:30

Sziszi :Csak holnap fogja betenni a gép ha magas lesz az érték három magas érték kell !
Ne izgulj !:)
Sziszi259
2018-10-27 19:24:28

Erikasz ha beírom ezeket akkor most még kiveszi. Kíváncsi vagyok.

Józsa egy átlagos egészséges párnak, akik mindig akkor vannak együtt amikor kell 1 évet szoktak javasolni a várakozásra. És ha belegondolsz, hogy egy ciklus alatt 25% a teherbeesés esélye szerintem reális. Persze nem azt mondom, hogy muszáj kivárni, de lehet, hogy hamarabb nem fognak veled foglalkozni. Vagy mondd, hogy most van egy éve. Nekem is azt mondta a nődoki, hogy várjunk januárig, akkor fog tudni tovább küldeni. Mondjuk nekem egyből megcsinálta a hormonvizsgálatot. Mondjuk vitaminokat nem nézett.
erikasz
2018-10-27 19:23:49

Jozsa :Nem akarlak megsérteni ...de a férjed vizsgálták már ?
Mert lehet neki van problémája ..pld spermavizsgálatra gondolok !
erikasz
2018-10-27 19:20:05

Vica :Olyan halvány rózsaszínű alig látszott két szemüveggel néztem ... ez oktober 21 én volt reggel , 23 -án megjött ..akkor akartam reggel csinálni még egy tesztet !
Jozsa85
2018-10-27 19:17:35

Sziasztok!

Szerintem meg 1-2 honapot vegig csinalok progi potlassal, de utana valamerre lepni fogok mert nem erzem hogy ez megoldas.A nogyogyasz az SZTK-bol azonnal atiranyitott a meddosegibe,mikor megkerdeztem hogy a mensi elotti barnazasra tud e vmit adni. (Felhaborito!)Meg se vizsgalt vagy egy vervetel vagy vmi...Onszorgalombol mentem el 3. Es 21. napi vervetelre.Az egyik ismerosom nogyogyasz es azt mondta a hormon ertekeimre hogy jok.Csak mivel barati korben van az illeto sztem. nem vesz olyan komolyan.
Ez volt a 9. honap hogy probalkozunk.De mivel kiszamitott ovulacioval teljes lefedettseggel vannak az egyuttletek es nem csak mikor eszembe jut, azt gondolom hogy vmi gond van.Lh tesztelek es homerozok is.Raadasul nekem szur mikor erik a pete.Tanacstalan vagyok.
erikasz
2018-10-27 19:08:23

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=40444879719_2841728888724.jpg

Én ezt negatívnak vettem szerinted ?
erikasz
2018-10-27 18:36:56

Vica :Nekem luteláris 18 napján volt halvány pozitiv ..nekem is egyszer esett le a hőm 36.5 -re és utána 36.6 ,36.7 volt mindig !
Terhes voltam és nekem is meg volt a menszi ..nekem mig megnem mozdul a gyerek meg van ..de olyan vizes rózsaszin volt és szinte fekete 3 nap után !

Most szerintem terhes voltam a második napon nagy darabos alvadt vér távozott többször ... és olyan volt a betéten nem tudtam szétnyomni ahogy összehajtottam a betétet .Volt már neked ilyen ?
GőVica34
2018-10-27 17:32:45

Erikasz nem csináltam tesztet..nem tudom volna e értelme. Mensi utan csináltam es az negativ lett.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!