Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ma igy, sehol semmi, szerencsére
Csináltam egy 25-ös tesztet de olyan halvány csik lett rajta hofy fotozva nem is latszik...
Szerdán tesztelek újra, addig meg bizakodok, leginkább a megérzésemben
Elkezdett kaparni a torkom igy táppénzre mentem, pihenek, teázok... Remélem ez a torokfájáa nem fog bekavarni. Drukkoljatok csajok!!! :)
Megy a drukk mindenkinek :))
GőVica34
2018-10-29 08:08:38
Nekem olyan derék fájásom van..plusz fehér folyás és szurkál a hasam alja.De ez nagyon korai lenne még nem?Még csak most volt ovum.Nem tudom mi van.Most reggel meg ettem egy waffelinit es hányingerem van tőle...Nem értem..
Angyal88
2018-10-29 08:01:00
Erikasz: Bár igazad lenne, a világon a legboldogabbak lennénk a párommal.
Ha a baba megmaradt, a tesztnek akkor pozitívnak kellene lennie, de sajna negatív.
erikasz
2018-10-29 07:24:07
Angyal :Szerintem a pici megmaradt ... majd ha elmullik a menszi tesztelj !!:D
Angyal88
2018-10-29 06:50:51
Jó reggelt!
Szerintetek miért nem esik vissza a hőm alapra?
Második és harmadik nap volt bő vérzés, de tegnap már csak barnáztam és a teszt is - volt.
Jozsa85
2018-10-29 06:37:59
Sziasztok!
Mimike mizujs?Kivancsian varom a fejlemenyeket!
Nekem hasfajas.Meg fog jonni sztem este.
melyna
2018-10-29 06:33:17
Jó reggelt!
Jashmine szép görbe :)
Sziszi szurkolok!
erikasz akkor megint korán lesz pé.....de a lényeg úgy is a vége :) hajrá
Vica szerintem ne aggódj! Láttam már olyan görbét ami szinte a cover line-on futott végig és babás volt :)
menszi még sehol....2napja enyhe alhasi fájdalom szurkálás...tegnap méhnyak fent se nem kemény se nem puha.....kíváncsi vagyok mi lesz mert ilyenkor már lent kellene lennie menszi előtt nem? bár a hő alapján meg fog könni :(
erikasz
2018-10-29 05:46:09
Jázmine :A görbéd trifázisos ...most még megugrik és meg van a 3 emelkedett is ...és a 8 napon beágyazódás beleesik le is esett ...szuper !:D
erikasz
2018-10-29 05:40:39
Vica :Az nem baj lehet trifázisos akar lenni !
Majd holnap ugrik !:D
Nagyon szép !:)
Jázmine :Szerintem vissza sem kellesz menned olyan terhesgörbe kinézetű a görbéd ..drukkolok ezerrel bébi legyen belőle !!!:)
Én ma igy... tojcsi megjelent ..méhnyak fent nagyon puha ..a hőm is leesett !:)
Holnap kiderül !!