Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-10-29 04:12:56

Jóreggelt.
Én igy...nem igen akar feljebb menni a coverline-tól...
Jashmine
2018-10-28 21:12:08

Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek is.
Végre visszaállni látszik a ciklusom a normálisba.
Most minden olyan, mint az elmult évekbe mindig.Ez már fél siker az összevisszaságok után :)
Az orvoshoz járkálásolból semmi új nincs.Várom, hogy novemberbe tudjak menni a további orvoshoz.Nehezen telik az idő.
Megismételtettem egy hormonsort, annak az eredményéért hó elején megyek vissza...
De legalább most a görbém már jó.Nem cikcakkos és értelmetlen :)
Edit90
2018-10-28 15:18:21

Sziasztok!

Mi péntek-szombat elutaztunk, buli volt, kevés alvás, és más időpontban mértem, mint szoktam. A szombat reggelit be sem írtam,mert nagyon későn feküdtünk. A ma reggelihez viszont hozzá jön az is, hogy 2-kor feküdtünk, alapból 6-fél 7 felé szoktam mérni. Most az óraátállítás miatt akkor fél 6kor kellett volna mérnem?vagy nem is tudom hogy van ez most, de a lényeg, hogy 7:30-kor ébredtem. Így nem tudom, mennyinek számoljam, ami azért izgi, mert a 15.napomon szokott lenni a leesés, amit így most nem tudok, hogy meg volt e. Beírtam egy számított értéket, mert 7:30-kor 36,6-ot mértem. Szóval ma már tudok ovutesztelni is, és holnap reggel kiderül merre indul a hő.
Próbállak visszaolvasni titeket, Mimike, Melyna, Józsa szorítok nektek, még mindegyik görbe szép :)
Sziszi259
2018-10-28 10:33:34

Sziasztok!
Drukkolok csajok, nagyon szép a görbétek!! :)
Nekem, ha beírom az adatokat péntekre akkor odarakja az ovut. Viszont leteszem a hőmérőt erre a két hétre. És pont a névnapomon kéne nem jönnie... Remélem meglepem magam egy pozitív teszttel. :D
Azért maradok,olvaslak titeket :)
melyna
2018-10-28 07:37:57

Mimike drukkolok nagyon :) én csináltam egy predictort,mert ugye elvileg 6nappal nemvárt előtt mutat valamit és legkésőbb szerdán meg kéne jönnie...hómező lett.
erikasz
2018-10-28 07:29:42

Mimike :Ne tesztelj mert csak bosszant ..én is a luteláris 18 napján halványat teszteltem a 25 ml x -epil-lel !
mimike84
2018-10-28 07:05:14

Jozsa ne add fel, még igy is magas, alig csökkent!!! Drukkolok
Melyna szép a görbéd, a stagnálás jó :)
Vica lehet lassabban emelkedik, drukkolok!

Én ma igy... Mensi sehol, remélem igy is marad
Ilyen hosszu ciklusom még nem volt
Visszaketestem a naptáram, lányzómnál a 32. Napon lett pozi, halványan a 25-ös teszt...
Ma nem tesztelek, mert csak 25-ös van itthon. Ha tegnap a 10-es negativ volt akkor ma a 25-ös pláne az lenne ugy gondolom...
erikasz
2018-10-28 06:53:46

Jozsa :Sajnálom a negatív tesztet ...de azt csak Isten tudja mi lesz holnap lehet magasabb és pozitív HCG !
Mig nem jön meg... bizni kell !
Jozsa85
2018-10-28 06:36:22

Sziasztok!

Mar csak lh teszt volt itthon es az reggel negativ volt.Szerintem meg fog jonni holnap.
erikasz
2018-10-28 06:36:08

Melyna :Örülök neki ..hogy menszi nincs !:D

Vica: 0,5 tized emelkedett nagyon szép.. majd feljebb megy higgy nekem !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!