Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Köszönöm lányok a sok jó szót :) Remélem megoldódik majd minden.
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Jozsa,Mimike sajnálom hogy megjött!
így állok
erikasz
2018-10-31 05:49:45
Vica :De jó !!!:D
Végre megindult pontosan a 7 nap estél le ...már felfelé fog vágtatni drukkolok neked nagyon !!:D
Jozsa :Nagyon szép görbéd volt ...sajnálom hogy leesett a hőd ..pedig olyan kinézetű volt !:(
Én ma igy :Méhnyak fent nagyon ...majdnem kemény félig nyitva és a tojcsi még van !
De szerintem ebből nem lesz semmi mivel csak 27 én voltunk együtt.. olyan fáradt szegény rögtön elalszik...igaz ezt csak a Jó Isten tudja ...bizakodok hogy jók a katonái !!:)
Jozsa :Mért megjött ?
Ha megjön beírod menszesz a hő felett van és új grafikont kezd a rendszer !
Jozsa85
2018-10-31 05:42:18
Lanyok!Hogy lehet uj grafikont kezdeni???
Jozsa85
2018-10-31 05:33:48
Sziasztok!
Na mit mondtam?
GőVica34
2018-10-31 04:02:53
Jóreggelt.
Végrehétvége..egykis pihi!!
Mára kicsit felment...tegnap elkezdtem az utrogestant..a rózsaszines pecsételés után...
Lion86
2018-10-30 19:32:25
Erikasz, azt nem tudom, hogy lehet-e a méhpempőnek ilyen hatása, én mindenesetre nem szedem, mert allergiás vagyok a méhcsípésre (de nagyon), úgyhogy nem mertem kísérletet tenni.
Az inozitol+folsavat biztosan szedheted, mert az lényegében a B9 és B8 vitamin, de rákérdezni sosem árt a dokinál, bár nem hiszem, hogy összeveszne bármelyik gyógyszerrel.
erikasz
2018-10-30 18:24:11
Lion :Meg kérdezem az orvost szedhetem e a gyógyszerek mellett !
Még a méhpempőre gondolok ..hogy azóta lett magas az inzulin értékem ...többet soha nem szedném !
Lion86
2018-10-30 18:10:07
Nagyon örülök Erikasz, hogy nem kell szedned. Szuper, hogy elég a diéta is. Viszont az inozitolt ajánlom neked is, 2 hónapra elég egy doboz és olcsóbb jóval, mint az Inofolic, de pont ugyanaz.
https://www.naturvitamin.hu/pharmekal-health-pharmekal-myoinositol-folsav-citrus-p-531.html?osCsid=c3i0vliqei7jve5t0ml2bsfhn4
Igen, az kb. a normális alaphőm. 36,3 és 36,5 között mozog rendes ciklusban.
erikasz
2018-10-30 17:43:25
Lion :Elmentem a körzetihez mert a cukor gyógyszert nem írta fel ...vittem a cukor mérőt és megmutattam az értékeket !
Azt mondta Isten őrizzen, hogy magának fel írjam a cukor gyógyszert ..ilyen értékek mellett maga akkor bekomálna !
Evés előtt és 120 perc után átlagom 6.1 !
Azt is mondta ünnepek előtt megismételjük a cukor terhelést !
Ugy örülök Lion... el sem hiszed !
Már megszűnt a fájdalom végre !
A 36,45 az átlag hőd igazam van ?