Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-11-24 11:32:57

Anitacool :De hogy vagy dinka ...anyák vagyunk érzékeny lények én sem lettem volna másként én is a hormonokra fogtam volna ....szaglásom olyan volt a multkor mint a nyomozó kutyáé.... én is azért csináltam a tesztet mert terhességre utal !:D
erikasz
2018-11-24 11:26:50

Mimike :De jó ....stagnálás szuper !:D

Anitacool : Köszönöm neked !:D
Kívánom ..hamar rendeződjön a ciklusod... 2019 januárban egy + tesztel térj vissza !:D
De írd meg milyen volt a pajzsmirigy eredményed ..gondolom az sok bajt csinál ugy mint nálam az inzulin érték ..azt sem ártana csináltatni !
Anitacool
2018-11-24 09:46:24

Sziasztok!
Melyna ez egyelőre szuper hír, drukkolok egy határozott pozitívhoz!
Erikasz, Mimike babásodjatok :-) Sok pihi mindkettőtöknek ;-)
Lion sajnálom :-( Nekem még nem jött meg, de mára lezuhantam. Szerintem ma vagy max holnap megjön. Aztán megyek 3. napi hormonokért, meg nézetek t3,t4-et - 3-as TSH miatt. Lehet a pajzsmirigyemet kellene kicsit rendbe rakni. Én már nem reménykedem idei babában. Ezennel hivatalosan is kicsúsztan a vágyott max. korkülönbségből (3év). Tesóm és köztem 3,5év van, az már sok volt együtt játszás szempontjából :-/ De hát ez van.. Csak azt sajnálom, hogy a 12 dpo-n teszteltem. Csak azért, mert folyton sírhatnékom volt a Mickey megható karácsonyi kiadásán :-D De ezek szerint csak simán dinka vagyok, nem a hormonok miatt volt :-)
mimike84
2018-11-24 07:30:38

Melyna, juj de jó, drukkolok nagyon!!!
Lion, nagyon sajnálom :( igazságtalan ez igy, ilyen görbe mellett...
Erikasz, igen, együtt izgulhatunk :)
Ma igy, stagnál...
erikasz
2018-11-24 07:23:10

Lion: A múlt ciklusban én is igy voltam ..pozitiv és utána halvány !:(
Megyek pihenek, majd el alszom ...majd jelentkezem !
Lion86
2018-11-24 07:05:10

Nem mértem most, mert kétszer is fent volt a kisfiam. Hajnalban erősebb volt, most megint gyengébb és halvány piros. A gyengülő teszt miatt már nem nagyon van remény, reggel meg negatív lett.
erikasz
2018-11-24 06:47:42

Lion :Neked a karácsonyfa alatt + teszt lesz az ajándék ...adja az Úr !
De már rendesen megjött vagy csak pecsételsz ..hőt mértél reggel ...ha délutáni magas volt hihetetlen hogy nem lett a hőd magasabb reggel ...vagy igen ?
erikasz
2018-11-24 06:42:59

Melyna.Látom már írtál.... csak most dobta ki a gép a szurkálás az jót jelent !:D
Lion86
2018-11-24 06:42:09

Melyna, remélem erősödni fog, így kell lennie :) Nekem sajnos nem erősödött, bár tegnap este is még nagyon halvány pozitív volt.

Erikasz, ha 2-3 naponta együtt vagytok nem kell aggódnod. Mi ovu előtti nap voltunk együtt, tavasszal meg 3 nappal előtte, szerintem akkor is babás voltam, mert 17 napra jött meg.

Úgy tervezem, hogy karácsonykor mérek egyet, aztán ha magas lesz csinálok egy tesztet, hátha... Addig se hőmérő, se ovuteszt. Állítólag a kémiai terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet emlékszik, hát ki tudja, talán bejön.
melyna
2018-11-24 06:33:30

erikasz mensi érzet már nincs,mell mintha nagyobb lenne,puffadtabb :D...fájni nem fáj de érzékeny

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!