Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Melyna :Tesztelsz alig várom ..olyan izgatott lettem !:D
erikasz
2018-11-25 08:36:37
Mimike ha vissza esik az csak jó mert látszik harcolnak a hormonok ,vagyis az ösztrogén és a progeszteron mert a progi a hatalmat át veszi ..ez egy ösztrogén löket ,nekem a folyás krémes lett már tegnap !
És tudod min veszem észre ha ösztrogén van több és ovu környékén hasmenésem van a széklet higabb ,ha sok a progim bélműködésem lelassul és székletem kemény szurulásom lesz !
Csak azért írom le tudjad ..és igy is tudod követni a ciklusod !
Te tapasztaltad ezt már ?
mimike84
2018-11-25 07:30:37
Melyna, huhuuuu de jó :) felfele ment :) várjuk a tesztet!!
Erikasz egyformán haladunk, ma nekem is lefele ment :(
melyna
2018-11-25 07:06:21
Remélem igazad lesz erikasz :) holnap vissza megy a hőd! Kis leeses még belefer :)
erikasz
2018-11-25 05:36:45
Melyna :Juuupiiii.... de jó nagyon szép ...ugye megmondtam !:D
Én ma igy :
Krémes folyás megjelent méhnyak zárt megtörtént csak nagy a zuhanás ....át tette az ovut megint... 4 nap is tojcsi és ovu fájás még a gép sem tudja eldönteni ..esetleg holnapi hőm alapján !:D
melyna
2018-11-25 05:19:36
Jó reggelt!
Annyira izgulok és ideges vagyok,hogy egyszerűen nem tudok aludni :) Ma van mindjárt megjön érzés,tesztet végül nem vettem,majd talán délután. Hőm picit felment.
Többiek mi a helyzet?
melyna
2018-11-24 19:56:35
Köszi lányok :)
Mimike stagnálás mindíg jó. Aztán csak felfelé :)
Anita kor nem számít (persze nem 10évre gondolok) :D Drukkolok,hogy sokkal már ne nőljön a különbség ;)
erikasz
2018-11-24 19:30:12
Anitacool :Köszönöm neked !:D
De ha használod is ezeket segítenie kellene és rövidebb ciklusodnak kéne lennie !
A kakukkfűvet is ciklus szabályozására kamillát, citromfűvet is arra használják!
Nem értem ...majd kiderül a vizsgálatból ...reméljük !
Lehet az inzulin érték ...volt már baj vele ...nekem sem volt a cukrom magas csak az Hemoglobin H1 az volt magas .
Anitacool
2018-11-24 17:58:09
Köszi Erikasz, drága vagy! Viszont kívánom neked a babás 2019-et! :-)
Bazsalikom, oregánó, kakukkfű. A kedvenc fűszereim :-) Nem olvastam még ilyen értelemben róla, de valóban érdekes :-)
erikasz
2018-11-24 16:03:23
Anitacool :Minden ételbe használom a bazsalikomot megsem gondoltam volna hogy mire hat ...neked is a fűszerekkel kellene használnod !
Olvasd el ...nagyon meglepődtem ..nem tudom tudtad e ?
Többiek tudtátok ?
A bazsalikom enyhe ösztrogénhatású fűszer- és gyógynövény, elősegíti a tüszőrepedést és fokozza a szexuális vágyat. Kellemes íze miatt napi étrendünk rendszeres szereplőjévé tehetjük. Az ürömfű (artemisia vulgaris) tea formájában a tobozmirigy működésére hatva harmonizálja a hormonrendszert.