Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.Tegnap céges buliban voltam..ittam buliztam.Gondoltam majd a hőm is magas lesz.De nem.Leesett pedig aludtam 6 orát és nem is rugtam be.Plusz most vérzek is..És a mai még csak a 21.cnap..:(:(
KittyCat
2018-12-22 23:05:06
Sziasztok! Mára nekem is pozi lett az LH teszt. Nem tétlenkedünk apàval, az eredmény már csak jövőre lesz...:)
Lion86
2018-12-22 20:44:33
Mimike, ezt nagyon jól leírtad :D Én pont ezt szoktam érezni ovukor, még múltkor mondtam is a férjemnek, hogy olyan mintha ráültem volna egy kígyóuborkára :D
Most úgy látom többségében ovu után vagytok, szorítok mindenkinek, remélem sok pozitív teszt lesz még idén :)
erikasz
2018-12-22 19:45:03
Zsuzsi :Na látod ...van ilyen Isten akarata teljesül mindig csak benne kell hinni !:D
Nekem ma is tojcsi folyásom van de ez nem az együttlét miatt van ez biztos rendesen működnek a hormonok nálad is !
Van olyan 2 szer is van a lutelárisban olyankor emelkedik a hőm másnapra ... neked holnap magas lesz az tuti !:D
De én mindennap fogyasztom a gránátalmát !
mimike84
2018-12-22 18:27:35
Erikasz 2 órával aludtam tovább... Meglátom holnap mit mutat, lehet átirom majd
Closti megtette hatasat, ilyen ovu fajdalmam meg nem volt, a méhem kb kidurran ugy feszül, fáj a hüvelyem is, ha leülök olyan mintha kb seprünyélbe ülnék, derekam leszakad... Na de nem panaszkodom, remélem jót tesz ez a bogyó :)
zsuzsi09
2018-12-22 16:45:21
erikasz- a rendszer magától átrakta az ovu idopontját, érdekes. Még a végén igazunk lesz. a folyás viszont inkább ma olyan tojcsis-vizes, én már ezt nem értem....sose volt ilyen hamar ovu, azt biztosra tudom mivel ultrahangon nézve volt. Még jó hogy 18.-án egyutt voltunk, ahogy azt a holdállás is írta :)
ma így állok:
melyna
2018-12-22 15:13:34
Sziasztok!
Nagyon sok szép és biztató görbe van csajok :) szurkolok mindenkinek!
Lion sajnalom :(
Edit nekem a fastes 10 homezo volt reggelibol, a predictort amit felraktam facera délután csinaltam ugyan azon a napon. A fastes 25 még szinte negativ volt mikor a clearblue digi már pozitiv...... Szóval szerintem nem olyan jók :( nekem az ovu tesztje se vált mondjuk be.
Mindenkinek megy a drukk :)
Anitacool
2018-12-22 15:04:42
Edit nekem a fiammal a 14. dpon lett nagyon halvány +, a 15. napon meg szép határozott volt már. Muszáj türelmesnek lenned. :-)
Edit90
2018-12-22 14:58:20
Sziasztok!
Most fogalmam sincs mi történik velem. A reggeli hőm magasabb,mint a tegnapi,ilyen mèg nem volt,ha megjött,a 13.dpo-n már csökkenni szokott.ès a 14.nap Reggel megjön. Reggel ennek örömére gyorsan csináltam egy tesztet,ami teljesen hómező. Fasttestről rendeltem. 10es,mint a predictor. Nem használtam mèg korábban,de gondolom megbízható.!? A hasam feszül,nèha beleszurkál,a melleim ugyan úgy feszülnek.
Tudom,hogy holnapra minden kiderül,csak várnom kellene türelmesen,de èn ilyenkor már nem vagyok türelmes:(
erikasz
2018-12-22 10:54:13
Mimike :Mennyi idővel keltél később ..mert olvastam 1 órahossza belefér beírhatod az értéket a 36.6 -ot !
A szovjet oldalon olvastam... sőt ha 1 órával hamarabb ébredsz az az érték is jó !
Ha felkelsz wc -re 1 órával hamarabb mérés előtt ...vagy megméred előtte...vagy ha vissza alszol rögtön és rendes időben mérsz az is jó ..csak nyugvó állapotban legyél 1 teljes órát aludj :)
Kipróbáltam ..mert volt nekem is wc... és az érték ugyan annyi volt... ez igaz !:)