Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-01-15 07:07:58

Nashua 34 :Ez bár mi lehet 10 DPO !

Én ma igy a hőm nem akar feljebb menni !:(
Nashua34
2019-01-15 07:03:57

Megyek egyre lejjebb.. Mintha a hasam is görcsölne, pedig még van pár napom. Úgy érzem ez a ciklus is felejtős, ismét.. :(
erikasz
2019-01-14 18:23:28

Anitaa28 :Na látod mennyivel jobban néz ki ...holnap jó magas lesz a hőd meglátod !
erikasz
2019-01-14 18:21:07

Zsuzsi :Három gyermekem van mind a hárommal véreztem terhesség 4 hónapjáig ,mig meg nem mozdult !
A mellemről olyan nagy lett ,és rettenetesen fájt ugy csináltam tesztet !

Vica :Jól csináltad a palást füvet ...
De én a kamilla teára mondtam.. hogy viszkettél alulról ...azt kell főtt vizbe tenni és kivenni a filtert a hüvelyedre boritod a betétre és egész éjjel rajta hagyod ..megszünik a viszketés és a gyulladás !
GőVica34
2019-01-14 17:47:27

Zsuzsi closti nelkul is pecsételek minden ciklusban szinte. Én mar a mehszajsebre gondoltam. De anno akkor vegig verezgettem a ciklust mielott műtötték.Most viszont csak a ciklus 16-17.napjátol vagy később kezdődik.
Erikasz nemfilteres palástfű. Vagy nem tudom mire gondoltál.
Műanyag teaszűrőbe teszem forró vizbe! Műanyag kanállal. És csepp mézzel.
zsuzsi09
2019-01-14 17:02:44

erikasz-még egy kérdés- a terhes görbéddel kapcsolatban-irtad, hogy véreztél rendesen, de honnan tudtad akkor hogy mégis terhes vagy....??? a hő sem volt olyan kimagasló, voltak más jelek??? - bocsi, csak ez annyira érdekel. Mert ugye vannak olyan nők akiknek megjön aztán mégis terhesek....
anitaa28
2019-01-14 16:51:55

Erikasz ki vettem akkor így néz ki. Remélem holnapra tényleg feljebb megy majd!
erikasz
2019-01-14 16:29:47

Anitaa28 :A ciklus 18 19 napját vedd ki ..szerintem nem jó a mérés ..és szebb is a görbéd át tekinthetőbb !
erikasz
2019-01-14 16:24:19

Vica :Na látod ..de igyad este a palástot ...a kamillás filtert csináltad ...jobb lett ?

Anitaa28 :A termékeny nyák nekem is szokott lenni a lutelárisban utána magasra ugrik a hőm ösztrogén löket !:D

Nashua34 :9 DPO szuper a leesés beágyazódás is lehet ..nincs mért aggódni !:D

Kira :Ez a mérés nem jó folyamatos alvás kell ...vedd ki !

Dalma :Szerintem a hő egyértelmű az éjjel volt 0,4 tized emelkedett !:)

Zsuzsi :Nem valós az érték 3,15 perc nem elég a Basális hőhöz ..legalább 5 ,6 óra folyamatos alvás kell ...de akkor neked magasabbnak kellene lennie ..mivel a testhőd nem tudott lehűlni !
Ha rendesen méred időben ettől az értéktől is jóval alacsonyabb lenne !
Én ugy érzem meg az ovu-t ..önvizsgálat és rettenetes kés szurkálás a petefészeknél ..mell fájdalom ..hátfájás..derekamat húzza a görcs és ha nem vérzés... akkor olyan nyúlós váladék mint a csóva csüng belőlem a vécén pisilés közben alig szakad el ...van olyan 3,4 napig tart !
De ha megtörtént a mellem meglágyul és krémes folyásom lesz és a méhnyak leereszkedik normális állásba és közepesen kemény lesz vagy kemény könnyen elérem !
Mikor kezdődik az ovu akkor leesik egyik percről a másikra egy nap többször nézem olyankor ..utána megemelkedik olyan magas alig érem el méhszáj megnyíllik kiegyenesedik nagyon lágy lesz és a hüvelybemenet nagyon tág és mint a csiga nyullós az egész belsőrész ...és kívánom a párom olyankor nagyon !
Csak igy tudtam leírni ..másképpen nem !

erikasz
2019-01-14 15:50:50

Jozsa :A pöttyözgetés az természetes ..mivel a szervezeted emlékszik ,hogy most kellene megjönni-e ...mert neked 26 naposak a ciklusaid ..és azért estél vissza ..én 0,4 fokot estem vissza mikor meg kellett volna jönni.e és véreztem rendesen és terhes voltam !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!