Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok!
ma reggelre lejjebb ment a hőm, de nyitott szájjal aludtam, arra keltem fel olyan fél kettő körül, aztán még vissza aludtam 5.45-ig. Most akkor ez valós, vagy sem? beirtam, legfeljebb majd kiveszem, beirtam a megjegyzések közé, hogy el ne felejtsem...
Jozsa- addig még nem jön meg minden lehet, ne add fel én nagyon szoritok
Vica - nekem is volt enyhe vérezgetés a ciklus 12.-dik napjától két hétig, nem sok csak a wc papiron-lehet ez a closti mellékhatása, vagy nem tudom én annak tudtam be...és nagyon szépen állsz, csak igy tovább
erikasz- neked is szoritok, hogy érzed meg volt az ovud?
Dalma14
2019-01-14 13:23:26
Sziasztok! Clearblue lh tesztet használok, 3 napja tesztelek, ma volt eloszor pozitív. Ez azt jelzi, hogy ma van peteérésem vagy hogy majd 24-48 órán belül lesz?
anitaa28
2019-01-14 11:57:40
Ismét nyúlós "termékeny" nyákom lett :( nektek volt már ilyen? Mitől lehet? Hasam majd le szakad néha éles szúrásokkal. Mint ha kést állítanának belém :(
Kira84
2019-01-14 11:24:59
erikasz.
Itt a mai mérés, de szerintem ez nem mérvadó mert hajnali 2 kor még fent voltam, nem tudtam elaludni,aztán elszenderedtem, de fél 3 kor megint fent voltam..
Nashua34
2019-01-14 09:38:31
Mára lejjebb, jó kis hullámvasút ez
anitaa28
2019-01-14 07:51:57
Sziasztok!
Jozsa holnapra visszamászik a hőd meglásd,az érzékenységed meg jó is lehet és egyáltalán nem vagy szánalmas!
Vica jó lesz ez a palástfű segít majd kitartást :)
Én hullámvasutazok,,, szerintem ennek a hónapnak a reménye is elillant számomra,pedig a méhem úgy feszít,mint ha izomlázam lenne
erikasz
2019-01-14 07:20:20
Jozsa :Nagyon érzékeny vagy ...ez a hő holnap felfelé is mehet ..ne keseredj ..
erikasz
2019-01-14 07:18:28
Vica :örülök hogy rendbe van ..estére is igyál erősiti a méhet és a beágyazódást seggiti elő !:D
Jozsa :Hu de szép ...csinálhatnál tesztet már !:D
Én ma igy :)
Kira :Mennyit mértél ?
Lion :Te ?
GőVica34
2019-01-14 06:09:29
Jozsa nem. Szánalmas. Mindenki másképp éli ezt meg. Énis imádom a 13hónapos keresztfiam, de néha nagyon ritkán nálam is van ilyen mikor nincs kedvem hozzá!
GőVica34
2019-01-14 06:07:57
Sziasztok.
Feljebb ment, de pisilés után véreztem. Tompán görcsölök is! Csináltam egy palástfű teát most is
ma reggelre lejjebb ment a hőm, de nyitott szájjal aludtam, arra keltem fel olyan fél kettő körül, aztán még vissza aludtam 5.45-ig. Most akkor ez valós, vagy sem? beirtam, legfeljebb majd kiveszem, beirtam a megjegyzések közé, hogy el ne felejtsem...
Jozsa- addig még nem jön meg minden lehet, ne add fel én nagyon szoritok
Vica - nekem is volt enyhe vérezgetés a ciklus 12.-dik napjától két hétig, nem sok csak a wc papiron-lehet ez a closti mellékhatása, vagy nem tudom én annak tudtam be...és nagyon szépen állsz, csak igy tovább
erikasz- neked is szoritok, hogy érzed meg volt az ovud?