Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Üdv lányok.
A babásoknak gratulálok.
Hát nálam most stagnálás van, mintha kihűltem volna..
Dalma14
2019-01-27 16:06:23
Sziasztok! Valaki próbálta már az Aviva tornát közületek? Sok jót olvasok róla, de jó lenne saját tapasztalatokat is hallani :)
NANA2018
2019-01-27 12:03:55
Köszönöm a válaszokat.Erikasz:igen mindennap mérem ugyanakkor ugyanott ugyanazzal ugyan annyi ideig.
Anitacool
2019-01-27 11:36:25
Jozsa jófej a férjed, ha bekeretezteti :-)
Angyal nem sok jelentősége van, ha nem írod be. Nekem is voltak napok, mikor nem tudtam mérni, de 1-1 kihagyott nap nem gond, hacsak nem ovu környékére esik.
Nana azért nem tudja értékelni a görbéd, mert csak az utolsó hétre vittél be adatokat. Ovu menzesz előtt kb 2 héttel van plusz mínusz pár nap. De ugye így nem fogja tudni sem a jelenlegi ciklusodat, sem a jövőbeli ovudat előrevetíteni. Mérj naponta és a mostanira már nem fogja ezt írni ;-) Sok sikert, ne kelljen sokáig mérned, azt kívánom!
Ineeez társam mit mértél?
Képzeld tegnap éjszaka megint ovus fájdalmam volt, erre lejjebb is ment a hőm. Ellenőriztem és tojcsis nyákom volt, mára már krémes. Persze rádolgozni tegnap már nem tudtunk, szülinapi buliban voltunk :-) De előző napokban mindig volt, úgyhogy nem gondolom, hogy nincs ott a sereg :-)
erikasz
2019-01-27 11:25:26
NANA2018 :Hány naposak a ciklusaid ?
Hol mérsz ?
Mindennap mérni kell ..azért írja a rendszer ..menszikor is mérni kell !
Szerintem a korai menszi ...korai peteérés jele lehet !
A 6 óra alvás ..egy időben ..ugyan annyi ideig kell mérni 6 perc akkor legközelebb is 6 perc legyen...ne 4 perc ...vagy 7 perc ...ugyan ott ahol mindig méred ne máshol pld . száj ..hüvely..végbél egy lázmérővel ,mocorgás nélkül ..pisilés előtt nem után ..!
NANA2018
2019-01-27 11:11:58
Ez az új ciklusom.ennyit mutat.
NANA2018
2019-01-27 11:10:43
Nem ment el amit irtam.szoval szeretnek annyit kérdezni.hogy honap kozepen tertem ujra vissza mert tavaly nyáron mas problémák voltak igy abbahagytam.de most normálisan vezettem mindennap.31.ére nem vártam.de mar ma Megjött.uj ciklus es azt irja megjegyzésnek hogy nem értékelhető a gorbem mert nem adok meg elé adadtot.tud nekem valaki segiteni?köszönöm szépen
NANA2018
2019-01-27 11:06:36
Sziasztok.gratula a babásoknak
erikasz
2019-01-27 11:05:19
MaloryJ : Gratulálok !!!
Angyal : Ne ird be ..nincs értelme.. 3 óra nem elég a folyamatos basális hőhöz !
Máskülönben a hőd alacsonyabb lett volna 36.4 -től ...a test nem tudott lehűlni !
Vica , Jozsa 85 :A gránátalmát én egy tál vizbe teszem... négy felé vágom szét feszítem ,vizben pucolom meg , nem fröccsen szét a leve ....a vizből a magokat kiszedem és kész !
Előrébb hozza a peteérést ..hormonokat egyensúlyban tartja..emeli a progiszintet ...inzulin értéket rendezi a spermáknak nagyon jó ,növeli a szexuális vágyat !
Mimike :Ez ovu !:D
Én ma igy
Angyal88
2019-01-27 09:39:45
MaloryJ gratulálok!!!
A többieknek meg drukkolok, a mielőbbi baba váráshoz!!
A babásoknak gratulálok.
Hát nálam most stagnálás van, mintha kihűltem volna..