Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-10-28 19:27:48

Mi jól vagyunk és elég aktív a picikénk már elég jól érzem és minden nap :-)
17. hétben vagyunk, megy az idő...?:)
Jövő héten megyek dokihoz talán meg is mutatja magát és kiderül hogy kit várunk. Igazából mindegy csak egészséges legyen
szilvita
2014-10-28 09:32:51

Sziasztok! Ki hogy van? Az én Babuskám akkorákat rúg, hogy sokszor megijedek:-) Nem emlékszem, hogy a fiam ekkorákat rúgott volna, pláne nem a 24. héten.
Szesen
2014-10-26 14:43:23

Sziasztok:))

Nagy-nagy gratula a babához:)))

már mi is nagyon várjuk itt mind, hogy végre a karunkba tarthassuk a kicsikénket....
Monika5
2014-10-26 00:12:42

Capri,

Gratulálok én is a szépséges kicsi lányhoz! :)
Én a Medela Purelan 100 nevezetű krémet tudom ajánlani. Nekem a kórházban azt adtak, és nagyon jó szerintem. 100%-ban természetes, és le sem kell mosni a szoptatás előtt.:)

szilvita
2014-10-25 22:29:01

Capri! Gratulálok a gyönyörű babához! Sok tejcsit, jó egészséget kívánok!
Az avent bimbóvédő krémét próbáltad már? Nagyon jó, egy vcagyon, de nem kell sok, és akinek fáj a cicije mindent megér.
jniki82
2014-10-25 21:42:09

Capri,

Gratulálok, sajnos a képet valamiért nem tudom megnyitni!Vigyázz magatokra, néha nézz be hozzánk!!!
capri
2014-10-25 18:25:15

Köszönjük a gratulációkat! :-)
Csillka, bimbóvédővel szoptatok, de sajnos ez (már) kevés. :-/
Pontosan 3 héttel a szülés előtt 3000 grammnak becsülték, szóval ennyire megbízhatóak ezek a számítások... Bár az ő fejlődése szerintem utána lassult le/állt meg. Sajnos ez volt az utolsó ultrahang, utána már nem nézték a méhlepényt.
Igaza van Csillkának, élvezzétek a várandósságot, amúgy is nagyon hamar elrepül. Én mondjuk az utolsó pillanatig nagyon jól éreztem magam, jöttem-mentem, aktív tudtam maradni szerencsére.
csillka
2014-10-25 16:22:29

Capri!
Gratulálok a kislányotokhoz! Tündéri nagyon, nem hiába váratott magára :) Isten éltesse sokáig!
Mekkora volt a becsült súlya szülés előtt?
Az nagyon jó ha tudod szopiztatni. Próbáltad a bimbóvédőt? Biztosan, hogy az elején nagyon nehéz, de gondolom az, hogy ott van kárpótol mindenért.

Azoknak üzenem, akik a várandósság elején vannak, hogy élvezzétek ki, hogy fittek és aktívak vagytok. Én azt hittem mindig igy lesz. Most vagyunk 35 hetesek, és megjelent a fáradság, a légszomj, és néha úgy érzem mintha a bordáimat szét akarná feszíteni a mi nagyfiúnk. :D
Katicabogár5
2014-10-25 11:24:38

Capri gratulálok a kisasszonyhoz nagyon édes :-)
Gondoltam rátok és sejtettem hogy megszületett a kislány mert régen nem írtál ide :-)
Jó babázást, egészséget és sok örömet kívánok nektek.:-)
Moha13
2014-10-25 09:14:26

capri
Gratulálok! Nagyon cuki...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!