Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2014-11-14 12:33:20

Kardvirág mi 2 3 naponta voltunk együtt de volt hogy több nap is kimaradt. Igazából abban a hónapban nem foglalkoztam hogy mikor legyünk együtt. Peteérés napján nem is tudtunk együtt lenni. Még is itt van a pociban.

Tincsi
Szerintem ha azzal foglalkozunk hogy mi árt és mi nem ha még is össze jött. Mondjuk a vége felé már nem bujtunk össze a biztonság kedvéért. Ki hogy érzi
Tincsi
2014-11-14 07:29:29

Katicabogár,
Jó, hogy írod ezt az Avivát. Pont mostanában merült fel bennem, hogy vajon tényleg jó-e, ha az ovu után is Avivázok. Hiszen a torna alapvetően a ciklus rendezésére, illetve a menzesz meghozatalára lett kitalálva. És nagyon sok olyan mozgás van benne, ami "összepréseli" az alhasat. Úgyhogy nem is tudom, hogy csináljam-e a ciklus második felében... Ellenben, volt olyan hónap, hogy betegség miatt kihagytam, ovu után abszolút nem csináltam, és ugyanúgy megjött. És mi van akkor, hogyha azért kell folytatni, mert a hormonháztartást is rendbe teszi? Ha nálam pl. progeszteron probléma van, akkor lehet, hogy pont az Avivára van szükségem ovu után is, hogy a petesejt be tudjon ágyazódni. Nagy dilemma. Mindenesetre ovu után én is jóval lightosabban csinálom, és bizonyos gyakorlatokat nem is olyan hosszan, mint ahogy elő van írva.
De ha meg azt nézem, akkor a szex is lehet "káros", hiszen komolyabb igénybevételnek van kitéve az alhas, plusz ugye az "ütödések".... Ha a biciklizést nem ajánlják, akkor a szexet igen? :-)

Bocsánat, hogy belekontárkodtam a topicba. Jó egészséget és sok örömöt kívánok a kismamáknak! :-)
kardvirag
2014-11-13 21:29:03

Sziasztok! Kedves kismamák! Azt szeretném kérdezni, hogy ovuláció előtt hány naponta vagy pontosabban mikor voltatok együtt a párotokkal? Vagy egész hónapban kétnaponta? Bocsanat h ilyeneket kérdek, de érdekel. Üdv, kardvirág
Katicabogár5
2014-11-13 15:42:41

Én ovu után sosem aviváztam mert szerintem árt már akkor. Nekem is volt egy két pecsételés aztán nem jött meg. Remélem te is így leszel :-)
Nikdia
2014-11-13 12:27:03

Sajnos, már második napja van egy pici rózsaszínes-narancssárgás pöttyözés. Valószínűleg holnap meg fog jönni a mensim..pedig már kezdtem reménykedni újra. Viszont még mindig nincs semmi görcs. Tegnap délután aviváztam, s utána kezdődött a pöttyözés, pedig óvatosan végeztem.
Nikdia
2014-11-13 12:21:26

Köszönöm szépen az infókat!:)
Bogi12
2014-11-12 21:26:31

Ilyen tünetem nekem se volt, de bármi előfordulhat. :)
Egy éve fogant meg a Kismanó, sok mindent elfelejtettem már, de egy részét felírtam, így elő tudom bányászni. :)
Az ovulációt követő 7. és 8. napon nagyon görcsölt a bal petefészkem (abban volt az érett tüsző), a 9. napon borzasztó fáradtnak, levertnek éreztem magam, a 10. napon pedig köztes vérzésem volt, és mivel ez egyre fokozódott, a 17. napon Utrogestant kezdtem szedni, amit a 16. hét végén fejeztem be. Az első pozitív teszt a 13. napon volt, a 11. napon még nem mutatta ki a teszt a terhességet.
Katicabogár5
2014-11-12 17:41:12

Nekem ilyen tünetem nem volt. de szép a görbe mint ahogy a bogi terhesgörbéje is :D
Bogi12
2014-11-12 14:41:13

Babás görbe
Bogi12
2014-11-12 14:40:47

Nem babás görbe 2.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!