Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 298 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tsibe
2016-02-02 10:34:58
 
Szia Vedi! Köszönjük a jó tanácsot :) Nekem tavaly ez volt az első, mikor kiderült, hogy nem biztos, hogy menni fog természetes úton a baba. Tegnap a konzultáción a doki szerencsére meg volt elégedve az eredményeimmel :)
A férjem eredményei viszont nem túl jók. Jelenleg még ha sikerülne is a lombik, 100% a vetélés, úh fel kell turbózni a kisfickókat.
Ti hova jártok? Készültök a következőre?
VeDi84
2016-02-02 10:20:22
 
Sziasztok Lányok!

Csak egy jó tanács: mindenképp csináltassatok 3 pontos terheléses cukor+inzulin vizsgálatot, mielőtt lombikra kerül a sor!!!!! IR esetén először azt kezeljétek, mert esélytelen a lombik. Még akkor is, ha 35 év alattiak vagytok. :-) Én 31 vagyok, és rontom a statisztikát 3 sikertelen lombikkal.
Drukkolok Nektek!
Tsibe
2016-02-01 16:34:53
 
Sziasztok!
Szóval túl vagyunk az első konzultáción. Volt vizsgálat, uh és vérvétel is. Nagyon rendesek voltak, 1 órát csak ránk szántak. Én teljesen rendben vagyok. A férjemnek előírtak 6 hèt vitamin és folsav kúrát, utána vissza kell mennünk kontroll spermiogramra. Akkor beszèljük meg, hogyan tovább és mikor lehet a nagy nap. Végre haladunk :)
Tsibe
2016-01-30 14:33:48
 
Ezek szerint csak vidéken van ilyen hosszú várakozási idő. Azért ez jól hangzik :)
Mi is készülünk jövő hét végén egy kis wellnessre, mielőtt belevágunk a nagy kalandba :)
Hétfőn délután jelentkezem a hírekkel.
Fantasyc
2016-01-28 16:40:36
 
Tsibe!

Hívtam őket, de időpontot nem tudtam foglalni, mert szerencsére viszonylag keveset kell várni és jövőhétre adtak volna időpontot első konzultációra. Aki először megy, azt hamar hívják, hogy el tudjanak mondani mindent és legyen idő a vizsgálatokat elkészíteni. Szóval mi nem leszünk itthon, így nem tudunk menni. Ha hazaérkeztünk, akkor telefonálok és a legrosszabb esetben is 1 hét múlvára kapok időpontot...ennek nagyon örülök. :-)
Azt beszéltük a párommal, hogy sokmindenen keresztül mentünk és szükségünk van pár nap pihenésre és át kell beszélni, merre induljunk tovább. Ez nagy lépés számunkra, persze másoknak is, de a párom nehezen emészti a dolgokat.
Szeretnék a fejében rendet tenni és a pihi ellen én sem tiltakoztam. :-)

Nagyon fogok Nektek drukkolni. Olyan biztató, hogy elsőre sikerült ilyen sok anyukának...remélem a statisztikát mi sem rontjuk el. Pozitívan nézd a dolgokat és be kell vonzani a jót! :-) Már csak pár nap, így fogd fel és remélem gyönyörű fordulatot vesz az életetek!!!
Írj majd, ha hazaértetek!

Megy a drukk, nem feledlek!!! ;-)
Tsibe
2016-01-28 10:37:10
 
Fantasyc, sikerült időpontot kapni a Kaáliba?

Mi ma már csomagolunk. Holnap munkaügyben Bp, a hétvégét pedig anyósomnál töltjük, úgyhogy hétfőn onnan megyünk Győrbe. Ezek az utolsó napok olyan lassan telnek.
Azt mondta a doki, hogy ő 35 év alatti párokkal 95%-ban csak egy lombikot csinál végig, mert már az első sikeres. De jó lenne...
Tsibe
2016-01-26 20:15:10
 
6 hónapon belüli kell. Rakszűrésnél elég volt az 1 év, de én megcsináltattam azt is, hamár a chlamydia miatt ott voltam. Nekem a hormonok is frissek, mert pl. Amh-t és shbg-t még soha nem nézettem.
Fantasyc
2016-01-26 19:18:24
 
Tsibe, iszom szavaidat. :-)
Remélem minden jól megy nálatok majd. Kérlek írj a konzultációról!
Én holnap próbálok időpontot kérni telefonon, nem szeretném húzni az időt.
Ez a sok vizsgálat is sok időbe telik. 30 napnál nem régebbi leleteknek kell lenni, ugye?
Szorítok értetek!!!
Tsibe
2016-01-26 17:44:19
 
Nem kizáró ok, hogy nem vagytok házasok. Barátainknak 2 hete volt az esküvő, most készülnek a 3. beültetésre. Eddig sajna sikertelen volt. Van ahol nem is kérik egyáltalán a papírt. A férjem magánorvoshoz jár, de jó fej volt és mindent megcsinált a klinikán tb-re. Az én magándokim a szűrésekért elkérte a pénzt. A hormonokat ki írta volna, de később jutottam el hozzá, mint ahogy a 3. napi aktuális lett úh bementem egy laborba és megcsináltattam. Az Ekg-ra a háziorvos adott beutalót. Ill. elfelejtettem, hogy kellett egy általános vérkép is, amire szintén tőle kértem beutalót. Ugyanígy a hep-re és a hivre is.
Mi hétfőn megyünk első konzultációra. Már nagyon várjuk :)
Fantasyc
2016-01-26 16:41:23
 
Tsibe, köszönöm szépen!!!

Elsőre van egy kis gondom.
Mi nem vagyunk házasok. 10 éve vagyunk együtt és 4 éve próbálkozunk. Élettársi kapcsolatunkról van papír, de nyárra tervezzük az esküvőt. Ez kizáró ok lehet???
ezeket a vizsgálatokat a nőgyógyász mind felírhatja?
Most néztem, hogy a Sote Klinikán rendel TB-re is, szóval remélem nem lesz gond.
Köszönöm ismét a segítséget. :-)

Ti hogy haladtok???
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!