Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Lombikosok, lombikra készülők

Ebben a beszélgetésben 298 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Grilla
2016-01-22 10:09:51
 
Sajnos a nőgyógyászom már levette a cytológiát, ezt meg nem. Most mehetek újra. Vagy ezt leveszi egy helyi nőgyógyász is. :( A miskolci Kaáliba kezdtük. (Tiszaújvárosi vagyok.)Még nagyon az elején. Ha ezek a papírok meglennének, akkora kérem az első konzultációs időpontot. De az már biztos lombikkal kezdünk, az életkorból adódóan. Amúgy az eddig eredmények rendben vannak. A konzultáció utántól nem tudom időben mikorra érünk a tényleges beültetéshez. Meg ha a TB finanszírozottra megyünk, akkor kb. mennyi lesz a költség, a gyógyszerek ára? Te hol tartasz?
Tsibe
2016-01-22 09:24:44
 
Grilla! Nekem nőgyógyász vett le kenetet. Sőt, ő ajánlotta fel, mert én elfelejtettem kérni :) Nem tudom, hogy vérből ugyanaz-e, vagy mi a különbség. De a citológiával egyszerre letudható a nődokinál.
Melyik Kaáliba és mikor mentek?
Grilla
2016-01-22 08:41:20
 
Sziasztok!
Tsibe lenne egy kérdésem. Még az elején tartok a lombiknak. Az alapdokumentumokat, leleteket szerezzük be. Nekem már csak egy hiányzik a chlamydia, Nem tudom, melyik fajtát fogadja el a Kaáli intézet. Néztem, hogy a nőgyógyász is leveheti, illetve magánlaborban vérvizsgálatot is kérhetek. Nem tudod, vagy ez teljesen mindegy?
Tsibe
2016-01-21 13:52:38
 
Sziasztok!
Nagy a csend...
Katkamanó, hogy vagy?
Archangel85, hogy állsz a szükséges vizsgálatokkal?
Nekem már meg van minden, csak egy ekg hiányzik. Illetve a chlamydia eredménye, pedig már meg kellene lennie. A férjem már nem áll ilyen jól, kértek mindenféle méreg drága vizsgálatot, amik 2-4 hétre lesznek meg. A dokija meg persze szabin volt, úh nem lesznek meg az első konzultációra. De mind1. Már nagyon várom, csak történjen már valami végre :)
Tsibe
2015-12-15 11:29:14
 
Nagyon sajnálom, Katkamanó :( Ti nem gondoltatok intézetváltásra? Innen Debrecenből a második sikertelen után mindenki megy Győrbe. És általában sikerrel is járnak. Van olyan ismerősöm, akinek azt mondták a korábbi leletei alapján, hogy ők meg sem csinálták volna azt beültetést, amit itt igen, mert nem voltak elég jók az eredmények. Ott állítólag sokkal alaposabban végzik a dolgukat, mint bárhol máshol. Kíváncsi leszek...

Mi januárban megyünk első konzultációra, miután végre sikerült nekünk is Győrbe időpontot szerezni... Ha minden eredményünk rendben lesz, és azt mondja a doki, hogy mehet a lombik, csak tb-s hely függvénye (és nem lesz), akkor a költségektől függően lehet, hogy belevágunk egy fizetősbe.

Nekem most 11 lett az éhgyomri inzulinom. Tudom, hogy erre kb. mindenki azt mondaná, hogy magas. Nem is szívesen osztok meg eredményeket, mert annyi mindent lehet olvasni a neten, és mindenkinek mást és mást mondanak az orvosok, aztán meg próbáljuk egymást diagnosztizálni... Én a végén már magának az orvosnak sem hittem el, amit mondott, ezért háromnál is jártam, pedig mind elmondta, hogy egyénre szabottan kell vizsgálni az eredményt :)
Barátnőmnek csak a terhelés alapján tankönyvi eredményei vannak, 60 percnél mégis elájult...
Egyébként nekem a pajzsmirigy beállítása után szinte magától rendeződött az inzulin is. Szerencsére.

Jó hosszú lettem...Bocsi.
KatkaManó
2015-12-13 21:03:06
 
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült az 5. lombik :(
Nagyon szomorú vagyok...most először érzem hogy kell egy kis pihi hogy összeszedjem magam...

Tsibe, örülök a jó híreknek. Mikor kezditek a lombikot?
Mennyi lett az éhgyomori inzulinod?
Tsibe
2015-12-10 12:24:06
 
Sziasztok Lányok!
Most jövök az endokrinológustól. Szerencsére azt mondta, hogy a mostani IR eredményem már tökéletes és semmi okát nem látja, hogy halogassuk a lombikot :) Nagyon örülök, végre egy jó hír :)
Tsibe
2015-12-08 21:06:46
 
Akkor szurkolunk Katkamanó :)
Én ma találtam egy endokrinológust, aki a lombikra való tekintettel hajlandó 2 nap múlva fogadni. Kívancsi leszek mit mond az IR eredményemre... és vettem kecskeruta teát, merz az állítólag jó hatással van az inzulinra. Nagyon szeretném ha végre normál eredményeket tudnánk produkálni és mehetne a lombik.
KatkaManó
2015-12-07 19:30:03
 
Tsibe, az inzulinom nagyon rossz volt azonnal gyógyszert kaptam rá. A lombikok előtt fogytam 25 kilót. Aztán mikor a 4. lombik sikerült akkor fokozatosan leépítettük a gyógyszert mert már egyébként is szépen beállt. Aztán azt momdta az endodoki, hogy ne kezdjük el újra a gyógyszert csak tènyleg figyeljek a diétára.
Még 4 nap és kiderül hogy sikerült :)
Tsibe
2015-12-07 11:44:02
 
Hát ez szép lista, Katkamanó! A pajzsmirigy nálam rendben van, alulműködéssel kezelnek, és szépen beállt. Az inzulinrezisztenciád milyen súlyos? Gyógyszert kaptál rá? Én is megcsináltattam, és hát nem a legjobb az eredmény, de az endokrinológusom hallani sem akar erről, mint betegségről. Pedig egy elég jó szakember és meg is vagyok vele elégedve, ezt leszámítva. Mindenesetre a diétát tartom, meg heti háromszor edzek is...
Hány napod van még hátra Katkamanó?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!