Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Húúú mindenki tesztel! :) Kívánom mindenkinek a pozitívat! :)
Én túl vagyok a mai kritikus napon. Reggel mentem ellenőrzésre, hogy felszívódott e a "ciszta"...hát sajnos nem! Szóval le kellett szívni. Nem használtak sem érzéstelenítőt, sem bódítást, csak 1 palack infúziót folyattak le. Először nagyon meg voltam ijedve, hogy ebből mi lesz, de nem volt olyan vészes a helyzet. Ultrahangos figyeléssel kb. 10 másodperc alatt megtörtént a leszívás, a doki nagyon gyakorlott volt. Nagyon furcsa erős feszítő érzés volt, nagyon kellemetlen, de mivel rövid ideig tartott, így kibírható. Utána 1 óra pihenés a csöpögő infúzió társaságában, és már lehetett is menni.
Indul a tüszőserkentés, plusz egy injekció. Hétfőn újra UH, megnézik hogy reagál a szervezetem a hormon adagra. Ha minden jól megy, hamarosan petesejt leszívás....
Meliko78
2019-03-20 20:36:41
Sziasztok! Nem tudok képet rakni mert nem fotóztam . Holnap reggel megyek Hcg vérvételre és akkor többet tudok az a biztos ! Majd hétfőn meg TSH,T3,T4re nagyon kiváncsi vagyok az eredményre
Sziszi259
2019-03-20 19:09:40
Vica örülök, hogy jobban vagy :) ne aggódj, minden rendben lesz! :) már 8-9? hogy repül az idő, te jó ég! :O
KittyCat veled mi újság? Hogy vagy?
GőVica34
2019-03-20 18:34:55
Sziszi köszönöm kérdésed. Megvagyok. Most már többet eszem, városba is eltudok menni. Vérvételen is tul vagyok rosszullét nélkül. Pénteken megyek UHra akkor lesznek 9hetesek legalábbis az egyik baboca, masik csak 8hetes.
Aggodom. Félek. Remélem minden rendben lesz!
Sziszi259
2019-03-20 16:52:37
Vica hogy vagytok? Mi újság?
Sziszi259
2019-03-20 16:52:07
Meliko drukkolok!! :) felteszed a tesztet?
zsuzsi09
2019-03-20 16:13:05
sziasztok!
csak úgy pörögnek itt az események :)
erikasz - Meliko78 - Nashua34 -Edit - mindenkinek +++ tesztet kivánok, nagyon nagyon szoritok, hogy sikerüljön és még annál is jobban :)
én igy állok, nagyon remélem hogy az ovu meg volt, holnap okosabb leszek, ma még tudunk próbálkozni, de sajnos holnaptól már nem, mivel párom spermavizsgálatra megy. Vasárnap volt a tojásfehérje nyák, szombaton enyhe szurkálás a bal petefészeknél, kiderül...
GőVica34
2019-03-20 15:50:12
Ineez azt mondják, 2 alatti az ideális.
De most utoljára nekem 3.3 volt és babákat várok.
Erikasz nagyon drukkolok!
ineeeez
2019-03-20 15:29:45
Lànyok egy kérdés a TSH-m 2.130 ez jó érték a teherbeesés szempontjàból??
Jozsa85
2019-03-20 11:52:47
Meliko szurkolok!
Irtozatos derekfajasom van, de mar ovu ota.. :(
Alig tudok allni es menni.Probaltam kimozgatni de nem jartam sikerrel.
Plusz a hasam alja is fura nagyon, olyan petefeszek magassagban.
Legszivesebben otthon aludnek.
Van vkinek jo modszere erre?
Én túl vagyok a mai kritikus napon. Reggel mentem ellenőrzésre, hogy felszívódott e a "ciszta"...hát sajnos nem! Szóval le kellett szívni. Nem használtak sem érzéstelenítőt, sem bódítást, csak 1 palack infúziót folyattak le. Először nagyon meg voltam ijedve, hogy ebből mi lesz, de nem volt olyan vészes a helyzet. Ultrahangos figyeléssel kb. 10 másodperc alatt megtörtént a leszívás, a doki nagyon gyakorlott volt. Nagyon furcsa erős feszítő érzés volt, nagyon kellemetlen, de mivel rövid ideig tartott, így kibírható. Utána 1 óra pihenés a csöpögő infúzió társaságában, és már lehetett is menni.
Indul a tüszőserkentés, plusz egy injekció. Hétfőn újra UH, megnézik hogy reagál a szervezetem a hormon adagra. Ha minden jól megy, hamarosan petesejt leszívás....