Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-03-21 07:15:29

Erikasz, szerintem megvolt az ovu, kell az a 36,3-as érték is. De várj még, kitudja mi lesz.
erikasz
2019-03-21 07:03:21

Nashua : Nézd pedig azt az értéket is kivettem ..
erikasz
2019-03-21 07:01:16

Nashua :Már a derekam is fáj ...tegnap ota ...méhnyak tegnap teljesen lejött estére vizes folyás ,most felment nagyon puha , mintha ovu lenne ,mellem fájdogál !
Nekem nem szokott ilyen hosszú luteláris lenni ...még abban is kételkedek ,hogy meg volt az ovu ..de ha az egy értéket is kiveszem a 36.3 akkor is beteszi ugyan oda !
Jozsa85
2019-03-21 06:44:03

Mar itthon vagyunk.Tegnap mar dolgoztam.A derekfajasomat tegnap du. mintha elvagtak volna.Ilyet meg nem tapasztaltam,de orulok neki.
Varom a johireket!Hajra Csajok!
Nashua34
2019-03-21 06:37:24

Szia Jozsa, kifogytam, már csak ez maradt :) ma bevásárolok.
Hogy telik a pihenés? A görbéd szép, egyértelmű ovuval, már csak várni kell :)
Erikasz, még nem jött meg, ne add fel! Hátha csak egy kis kitérő lefelé, aztán visszamászik.
erikasz
2019-03-21 06:34:51

Jó reggelt !
Én ma igy ...zuhantam !:(
De azért csináltam tesztet negatív ...sajnos !:(
Az első képen én is látok valamit Nashua ...nagyon drukkolok neked és Milekonak !
Nekem idő kérdése a menszi ...
Jozsa85
2019-03-21 06:30:37

Jaa.Es ha a Gabriel halvany,akkor mar a prediktor early nagyon szep eros.Meg esetleg egy facellet probalj meg.
Jozsa85
2019-03-21 06:28:53

Szia Nashua!

Gabrielt egyszer probaltam es szerintem megbizhato.Tovabbra is szurkolok nagyon! ;)

En igy allok, meg nem latni semmit:
Nashua34
2019-03-21 06:19:42

Jó reggelt!
Teszteltem. A Gabriel tesztek megbízhatóak? Mert én látom a második csíkot, de képen nagyon nem adja vissza. Épp beértem a munkahelyemre, annyit nézegettem/fotóztam a az eredményt :D Megpróbáltam feltölteni, remélem még jók a linkek, szerintetek? Plusz persze a görbém, még mindig magas a hő :)

https://kepkuldes.com/image/6GMU0e
https://kepkuldes.com/image/6GMB70

Erikasz, Meliko, nálatok mi a helyzet? Meliko, te tesztet nem is csinálsz, csak a vérvétel?
KittyCat
2019-03-21 05:49:07

Sziasztok!
Itt vagyok ám èn is, olvaslak titeket szorgosan, bár most nem tudom annyira követni, mert épp nyaralunk Thaiföldön. Mostanában van a peteérésem így jó az időzítés is, bár nem ovutesztelek csak élvezzük a nyaralást, közben tevékenykedünk. :)
Mindenkinrk + teszteket kívànok, Vica DalmaAnitacool szívből gratulàlok nektek! Csodálatos! :)
Nekem a tavalyi kémiain kívül nem sikerült produkálnom plusz tesztet, de nem adjuk fel! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!