Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
mistimi :Bár a megérzésed és a hőd biztató nagyon ...adja az Úr pozítivat tesztelj !:D
Melikó :A teszt olyan homályos nem is igazán látni ...de szerintem te látod az a fontos ...holnap erősebb lesz az tuti a hőd is igazolja !:D
Lion :Akkor jól emlékeztem ,hogy csak a tesztről volt szó ...hogy kétszer is pozitiv volt !:D
Lion86
2019-04-22 16:52:19
Erikasz, tulajdonképpen csütörtökön volt nagyon erős fájdalom, de szombaton este is éreztem valami gyanúsat :D
erikasz
2019-04-22 14:05:15
Lion Erre is gondoltam mivel peteérésed nem mindig van ,hogy most kettő érett meg egymás után ...azért van a leesés kétszer mint Anitacoolnak volt ...de nem írtad a két ovu fájdalmat ...vagy lehet nem emlékszem rá ..csak az LH tesztre !
De azt csak te érezheted !:D
De nagyon boldog vagyok ..hogy végre megtörtént és még kettő petével !:)
mistimi
2019-04-22 13:20:36
Én a benus saját márkásat fogom venni. Az 10-es erősségű.
Tökre érzékenyek a melleim, pedig nekem nem szoktak, viszont mikor terhes voltam annyira fájt h mosogatni se tudtam.
Holnap veszek tesztet! Sztem az már a 12 dpo lesz. A benus elvileg menzi előtt 4 nappal mutatja...izgulok.
Meiko drukkolok neked is! Remélem holnapra erősödik!
Edit90
2019-04-22 12:59:47
Lion: Az enyém is ilyen,csak én szétszedtem,úgy még jobban látszódik. Amikor korábban időn belül negatív volt mindig kidobtam,így fogalmam sincs,hogy később megjelent volna e rajta valami. Most viszont a mensi előtti nap amit csináltam nagyon-nagyon halványan van rajta második csík,csak szétszedve látszódik,és lefotózni nem lehet. Ebből gondolom,hogy mégis elindulhatott valami,nem száradási csík az előző napi sem. Másfajta tesztet nem csináltam most. Írtam is korábban,hogy mindig a bal oldalt érzem a peteérést. Most is inkább a bal oldalt fájt, de néha beleszúrt jobb oldalt is, most nem volt olyan egyértelmű. Mindenesetre folytatom az avivát, mert hiszek benne, hogy segít. :)
Meliko: Szurkok nagyon,hogy erősödjön a csíkod, de sztem még mindig nagyon korán teszteltél. Én is ezt a tesztet használtam mensi előtt 2nappal,1nappal, és a megjelent halovány csík után mégis megjött. Remélem neked nem fog!
Meliko78
2019-04-22 12:38:04
Koszonom Lion és remelem az a kis barna folt is jót jelent
Lion86
2019-04-22 12:33:59
Meliko, drukkolok, hogy a következő már fényképen is jól látsszon :)
Edit, nekem ilyen volt a Predictor, mikor másnap megjött és az x epil is pozi volt aznap. Amúgy mindig tök negatív lett a Predictor, ha nem volt baba.
https://kepkuldes.com/image/6lFZP7
Meliko78
2019-04-22 12:23:39
Lion élőben jobban látszik sőt a párom vette észre de majd meg látjuk hogy mi lesz belőle
Lion86
2019-04-22 12:21:59
Edit, örülök, hogy jobb a kedved, azért mindig sajnálom mikor valakinek megjön közülünk.
Melikó :A teszt olyan homályos nem is igazán látni ...de szerintem te látod az a fontos ...holnap erősebb lesz az tuti a hőd is igazolja !:D
Lion :Akkor jól emlékeztem ,hogy csak a tesztről volt szó ...hogy kétszer is pozitiv volt !:D