Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Málna: mi itt többen a fastestről rendeljük az ovuteszteket. Tesztcsíkot,25ös vagy 30ast,a zöld vègű one step csíkot,ez bevállt:)
Szerintem tesztelj vègig egy ciklust a 6-7.naptól az ovuig,így a következőben már tudni fogod milyen intenzíven emelkedik neked az LH,ès kèsőbb ráèrsz 1-2nappal ovu előtt elkezdeni.
Erikasz köszönöm,nagyon kedves vagy,hogy örülsz nekem,jól esik.:) A cukor èrtèked ètkezès után nagyon jó,a labor èrtèkekhwz annyira nem értek sajnos, nagyon hiányzik a kèpzèsünkből a labordiagnosztika. Ha a tartomány felső harmadában volt,akkor mèg lehet,hogy fognak emelni picit a gyógyszer adagon,de az már mindenkèpp jó hír,hogy belül volt a tartományban:) remèlem nem bántalak meg ezzel,de nekem az a véleményem,hogy a ciklusaid hossza,az ovu kitolódása nem a cukor gyógyszer miatt van. Ha a gyógyszer beállítja a cukrot a megfelelő tartományba,annak vissza kellene rendeznie a ciklusodat a megszokottra,nem kitolni. Szerintem ez a változás inkább hormonális változás lehet nálad,ritkábban van peteèrèst,ez már lehet,hogy így lesz.
Anitacool de jó,hogy írtál,köszi,te mindig megnyugtatsz. Tudom,hogy neked nagyon változóak voltak a ciklusaid,ès sikerrel jártatok,ez nagy erőt ad:) hogy vagy?
Andi nagyon örülök,hogy visszatèrtèl közènk:)
Józsa: ha jól esik 1-1pohár sör estènkènt,hát egèszsègedre,szerintem ez így csak jót tehet:)az olivaD tènyleg jól felszívódó,a kapszulák közül a legjobb. Kíváncsian várom az eredményed. Eddig is azt szedted?
Málna27
2019-05-07 19:51:35
Andi: Annyira jó, hogy újra itt vagy köztünk!! Nagyon fura, mert pont ma reggel jutottál eszembe, hogy vajon mikor térsz vissza közénk!
Erikasz: Köszönöm! Nem vagyok elkeseredve, még nagyon az elején vagyok, így töretlen a lelkesedésem! :) Bár kár azért a szép görbéért.
Nade ebben a ciklusban hagyományos hőmérővel (ma szereztem be) és ovu teszttel tàmadok! :D
Csajok, tudnátok segíteni abban, hogy ti milyen ovu tesztet használtok, melyik a bevált? Illetve ha a 15. nap környékén szokott ovum lenni (legalábbis én úgy gondolom, de ebben a hónapban meglátjuk), akkor mikor érdemes elkezdeni tesztelni?
erikasz
2019-05-07 19:05:36
Málna :Nagyon sajnálom !:(
Andi :Végre itt ,megnyugodtál az a lényeg !:D
Tegnap volt az ovulációd ..de szép a görbéd ,látszik a peteérés folyamata és az LH csúcs szépen ...drukkolok nagyon neked !
erikasz
2019-05-07 19:00:16
Jozsa :Megvolt az ovud 11.ciklus nap !:D
Jól tetted ,de jó ! :D
Jozsa85
2019-05-07 18:15:15
Erikasz!
Itt a mai:12 c.
https://i.imgur.com/BJ1I18L.png
Jozsa85
2019-05-07 16:59:56
Sziasztok!
Megtalaltam a megoldast.Lenyugtattam magam 2 pohar sorrel.Nem tudtam mi hianyzik!!
PLUSZ reggel a vervetelwn a nenitol kaptam Hello Kittys ragtapaszt!
Mar megerte! (11000ft);)
A munkahelyem koltozik.Napok ota dobozbol dolgozom..Sok a stressz.De most laza vagyok! Elore Kislanyok!!
Andi198729
2019-05-07 15:36:20
Köszönöm Anett nagyon aranyos vagy :) Egyformán érzünk, én is így vagyok vele, hogy úton útfélen terhes nőket látok, akárhova megyek, plusz a környezetemben is mindenki sorra teherbe esik. Valahogy annyira ebben élünk már szerintem, hogy akarva akaratlanul is felfigyel az ember rá. Ne hibáztasd magad, hogy ez történt, így van ahogy mondod, ha nem lett volna egészséges sokkal nagyobb szomorúság lett volna. Bízz abban, hogy következőre egészséges babád lesz :) Szorítok nektek, és mindenkinek :) Jó hogy ismét beszélgethetek veletek, valahogyan sikerült összekaparnom magam, és erőt gyűjtenem.
Anett8601
2019-05-07 15:23:18
Szia Andi.örülök,hogy te se adod fel! Ahogy írtad nagyon rossz érzés,hogy mindenkinek sikerül a környezetedben,csak nektek nem.nálam is így van,a volt munkatársamnak is lett második baba a másik is várja a másodikat,nekem meg semmi,míg az első nekünk is egyből sikerült....én is csak terhes nőket látok,a volt munkatársam meg írja,hogy milyen a kettővel... nagyon rossz nekem is és én már nem is keresem a társaságuk,mert mindíg az ő boldogságukat a téma.nekem is ez az utolsó hónap míg a cégnél le nem jár a szabadság,aztán ma még kiderül hogy utána mik járnának,ha munkanélküli leszek.mert ugye mindenképp szeretnénk,ha kapok pénzt ha nem,de jobb előre tudni a dolgokat.ami meg még velem történt nagyon ki voltam amíg a doki azt nem mondta tegnap hogy minden ok és inkább így legyen mint hogy valami baja lett volna.magamat okoltam,hogy milyen hülye vagyok hogy nem mentem el akkor mikor megjött,az én hibám minden...stb.talán maradt volna és tudtak volna segíteni....de ezt már soha nem fogom megtudni..... abban bízom hogy ennek így kellett alakúlnia hogy elment és nem lett volna egészséges.de most próbálok újult erővel erre a hónapra gondolni és bízni abban hogy sikerül és meg is marad,ha meg nem akkor inkább jöjjön meg mert még egy vetélést nem élek túl....kívánom hogy legyen szerencsêd neked is!kitartás!
Andi198729
2019-05-07 14:20:13
Hát sziasztok, ismét csatlakozom. Múlthéten nagyon összetörtem lelkileg, ahogy írtam nektek, hogy a férjem bátyjának a jelenlegi párjának a lánya babát vár (úgy hogy nem tervezték) , plusz bejelentette hogy egyik unokahúga a 3. babáját várja, és hab a tortán, egyik volt osztálytársam is a 2. babáját várja, sőt, a középsulis barátnőm is a 2. babáját, már rég nem beszéltünk, gondoltam felkeresem, és mit ad Isten, mit kell hallanom tőle, hogy a 2. babáját várja. Persze örülök neki, de annyira fáj, hogy mi meg küzdünk, hogy egyáltalán gyerekünk legyen, a második elsőnk. Mindenkinek sikerül a közvetlen környezetemben csak egyes egyedül nekem nem, mindenki teherbeesik, babát szül. Olyan rossz érzés. Elegem van abból a szövegből, hogy ne görcsölj rá, majd ha nem görcsölök rá, összejön, szerintem meg nem csak ez a baj, hogy rágörcsöl az ember. Én már feladtam, és beletörődtem, hogy nem fog összejönni spontán, főként a múltkori ciklus után, hőmérővel,+ovuteszttel jól időzítettünk, ovukor tuti együtt voltunk, és mégis megjött. Az ad egy kis reményt, hogy Krizsa doki vár minket, csak előbb a férjemnek kell spermavizsgálat, arra a napokban kér időpontot. Persze vagyunk együtt, picit reménykedve, hogy hátha.. mielőtt Krizsa doki telenyomna hormonokkal. De ha ez az ára, hogy babánk legyen, akkor vállalom, persze bízom abban, hogy inszemre vagy lombikra csak alkalmas leszek...
Igazából csak azért folytatom a hőmérőzést, és ovutesztelést, mert már ha elkezdtem, akkor végigcsinálom a ciklust. Ezidáig így állok, még csak ma kezd látszódni a 2. csík az ovuteszten, ezidáig végig negatív volt, halvány volt a 2. csík. Tojásfehérje nyák 9. napon délután, hőzuhanás tegnap reggel 36,1-re. Szóval a nyák, hő és ovuteszt totál nincs összhangban, azért is fogom letenni következő ciklusban. Az eddigi tapasztalatom az, hogy mindig a nyák volt a megbízható.
Edit, ti is hasonló helyzetben vagytok mint mi, nekünk is most májusban telik le az 1 év próbálkozás.
Gővica, olvastam a soraidat, gratulálok a kisfiatokhoz, leírod, hogy hogy sikerült hogy kukacos legyen, melyik napokon voltatok együtt? Összefüggött az ovuval az együttlét?
Anett nagyon sajnálom, ami veled történt, minden szakaszban borzalmas elveszíteni a babát. :( De ne adjátok fel, ha a következő ciklusban lehet próbálkozni, akkor próbálkozzatok.
Jozsa85
2019-05-07 08:15:07
Sziasztok!
Voltam vervetelen.Kb. pentekre lesz eredmeny.Azt mondta az orvos hogy az Eurovit oliva-d 2000 nagyon jol felszivodik.napi kettot kell szedni.Szoval megvarom az eredmenyt es meglatjuk.
Szerintem tesztelj vègig egy ciklust a 6-7.naptól az ovuig,így a következőben már tudni fogod milyen intenzíven emelkedik neked az LH,ès kèsőbb ráèrsz 1-2nappal ovu előtt elkezdeni.
Erikasz köszönöm,nagyon kedves vagy,hogy örülsz nekem,jól esik.:) A cukor èrtèked ètkezès után nagyon jó,a labor èrtèkekhwz annyira nem értek sajnos, nagyon hiányzik a kèpzèsünkből a labordiagnosztika. Ha a tartomány felső harmadában volt,akkor mèg lehet,hogy fognak emelni picit a gyógyszer adagon,de az már mindenkèpp jó hír,hogy belül volt a tartományban:) remèlem nem bántalak meg ezzel,de nekem az a véleményem,hogy a ciklusaid hossza,az ovu kitolódása nem a cukor gyógyszer miatt van. Ha a gyógyszer beállítja a cukrot a megfelelő tartományba,annak vissza kellene rendeznie a ciklusodat a megszokottra,nem kitolni. Szerintem ez a változás inkább hormonális változás lehet nálad,ritkábban van peteèrèst,ez már lehet,hogy így lesz.
Anitacool de jó,hogy írtál,köszi,te mindig megnyugtatsz. Tudom,hogy neked nagyon változóak voltak a ciklusaid,ès sikerrel jártatok,ez nagy erőt ad:) hogy vagy?
Andi nagyon örülök,hogy visszatèrtèl közènk:)
Józsa: ha jól esik 1-1pohár sör estènkènt,hát egèszsègedre,szerintem ez így csak jót tehet:)az olivaD tènyleg jól felszívódó,a kapszulák közül a legjobb. Kíváncsian várom az eredményed. Eddig is azt szedted?