Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, igen, rendesen megjött. Akkor lehet, hogy tényleg maradt vissza progi, mindenesetre fura :) Egyébként mától kezdtem hagyományos hőmérővel mérni.
Andi198729
2019-05-08 09:03:11
Málna lehet, hogy előző ciklusból maradt még vissza progi. Vagy biztos, hogy rendes menzesz? Írtad hogy tegnap reggel pecsételtél, utána viszont rendesen megjött?
Málna27
2019-05-08 08:56:40
Jó reggelt!
Nekem mára felugrott a hőm (ma már normál időben mértem). Tegnap megjött, picit görcsölt is a hasam. Normális, hogy menzesznél ennyire felugrott? Mindenkinél azt láttam hogy ilyenkor inkább csökken.
Andi198729
2019-05-08 08:32:42
Málna, látod a telepátia működik ;-) Nem hagytam itt az oldalt, csak kellett egy kis idő, hogy lenyugodjak, jól kisírjam magam, és hogy pár napig ne görbéket nézegessek, valamint sikereket, félre ne értsétek, nem rossz indulatból írom ezt, örülök akinek sikerült. Csak a múltkori sorozatos babahírek előhozták belőlem a sírógörcsöt, és ezt akartam elkerülni, hogy ismét elsírjam magam. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem sikerült neked, olyan biztató volt a görbéd. Jól teszed, ha még jobban rásegítesz teszt+hőmérő. Örülök én is neki, hogy újra itt lehetek, nekem is nagy erőt ad, a beszélgetések, megnyugtatások. Még az is megnyugtat egy kicsit, hogy megyünk majd Krizsához, és segítséget kapunk, hogy végre ismét átéljem ezt a csodás érzést, mint első terhességemnél, persze majd meglátjuk, hogy lesz.
Angyal88
2019-05-08 07:37:53
Erikasz: Nem értem a hő leesést, akkor lehet nem is volt még ovum vagy ebben a hónapban 2 lesz?
Jozsa85
2019-05-08 07:36:33
Erikasz!
Mi az a szamitott ertek?
10 es erossugu tesztet jasznalok lh ellenorzesre.
Meli19802
2019-05-08 07:28:12
Sziasztok, tavaly augusztus óta használom az oldalt. Abban a hónapban össze is jött a babánk ám októberben sajnos itt hagyott minket. Kaptam progi pótlást, de nem volt elég. Ekkor az orvosom csináltatott egy terheléses cukor vizsgálatot ami kimutatta, hogy nem jók az eredményeim. IR van. Azóta diétázom, sportolok. Le is ment 6 kg. Januárban volt egy dermoid ciszta műtétem utána kaptuk meg a szabad utat a babához. Úgy érzem a műtét után kicsit felborult bennem minden és múlt hónap környékén kezdett helyreállni. Szedek vitaminokat C, D, E, barátcserje kapszula, szelén, króm, cink, 2x1 inofolicot kell innom doki javaslatára és femibion vitamint. Márciusban a dokim csinált egy UH megfigyelést, mert kíváncsi volt hogyan van ovulációm akkor kiderült, hogy a 15. ciklus napon Érdekesnek találtam, mert ez a naptár a 17. napra írta. Múlt hónapban kíváncsi voltam, hogy akkor is akkor lesz-e, mert szintén a 17. napra tette be az ovut. Ezért akkor csináltam először ovu tesztet a 11. naptól kezdtem és szépen kimutatta, hogy akkor is a 15. napon volt az ovu. Sajnos nem tudtuk úgy együtt lenni párommal ahogy kellett volna csak az első pozi napon. Tanácsotokat szeretném kérni, hogy a naptár hogy-hogy későbbre teszi be az ovut, mint amikor van? Most is a 17. napra jelzi, de fogok tesztelni. 11. naptól elég elkezdeni tesztelni? Melyik napokon kell együtt lenni amikor pozi és az azutáni negatív napokon? Beteszem a múlt havi tesztjeimet. Köszönöm szépen!
https://kepkuldes.com/image/H1CDB4
erikasz
2019-05-08 07:16:06
Angyal :Van olyan 3 ,4 napig a hő nem ugrik nagyot vagy stagnál vagy 0,1 tizedeket le fel ugrál ,holnap jó magasat fogsz mérni az tuti !:D
ineeeez
2019-05-08 07:13:28
biztosan,mert már vasárnap reggel is 36.1ről 36,85öt mértem,eddig talán nem is mértem még soha ilyen magasat...:D tegnap reggel is már 37.02, sose volt ilyen magas még,de lehet a clostytól van
de ez a mellfájdalom nekem új
erikasz
2019-05-08 07:12:28
Angyal :22 ml érett tüsző már reped, most olvasom ,szerintem megrepedt ,attól nagyobbat nem olvastam most jelenleg !
Lehet mikor nézte pénteken akkor meg is repedt !