Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Stellanna
2019-05-06 17:42:14

Erikasz: elmegyek mindenképp egy újabb hormonsorra, de szerintem most főleg a stressz lesz a ludas :/ egész idáig semmi probléma nem volt a ciklusaimmal, az utóbbi 2-3 hónapban kezdett el szórakozni a természet (nagy valószínűséggel a rengeteg stressz miatt, ami egyetemen/munkahelyen ér)... Mind1, majd az orvosok, és a természet megoldja :) köszönöm a segítséget! :*
erikasz
2019-05-06 17:00:33

Stellanna :Ha ránézel a ciklusodra ...szerinted jó ?
Nem kétfázisú alig emelkedett 5 db érték van ami emelkedett a lutelárban a foolikuláris hőtől !
Ne haragudj.... őszinte vagyok hozzád ...menjél hormonsort nézetni ezt könnyen korrigálja a nő doki ...nyomtasd ki a görbéd és vidd el neki !
Nem hő magasság a névadó .a lutelárban .. itt más a probléma !
Alacsony az ösztrogén és a progeszteron .....én szerintem !
erikasz
2019-05-06 16:27:00

Edit :A szervezet ilyen persze van szórás az ovu illetően ez egészséges folyamat ...nem vagyunk gépek én mindig ezt mondogatom !
Jó én korban vagyok de eddig 9,10,11,12,13,18 nap volt ovu ...az elmult ciklusban 31 ,napján most is a ciklus 27 napján járok és most jön !
Nem bánt inkább örülök , ez azóta van igy ,mióta a cukor gyógyszert szedem !
Te tanulod ezeket szerinted is a cukor gyógyszertől ?
Elmúlt ciklusom 48 nap volt .
Voltam vérvételen 0.2 án az értékeim .
Három havi cukor értékem hemoglobin ALcmeg (IFCC)42 momol
Hemoglobin ALc 6,0 %
Ezek jó értékek igaz ?
nem éhgyomri ebéd utáni gukloz :7,8 mmol
Azt nem értem mért nézték az öszkoleszterint ami 6,30 mmol
trigricerid 4,51 életemben nem volt ennyi
HDL koleszterin 1,10
evés után
Szerintem 12 óra nem étkezés után kellene ?
Stellanna
2019-05-06 16:18:29

Erikasz: ez a 2. hőmérős ciklusom, a múlt havi:
Anitacool
2019-05-06 16:15:53

Edit nekem a ciklus 21-41. napjáig szórva voltak ovuim az elmúlt 2 évben. Ha a két szélsőértékeket leszámítom, akkor 25-32. napok között volt jellemző. 30. ciklusnapi ovutól is lettem már babás ;-) Emiatt hőmérőztem, mert amúgy vaktában lövöldöztünk volna, ami egy idő után idegőrlő.
erikasz
2019-05-06 16:09:56

Stellanna :Van másik ciklus amit feltudsz rakni ide ?

Edit :Jaj de örülök ...hogy ismét köztünk vagy !:D

Nekem olyan bőséges tojásnyák jelent meg... ilyen nagyon régen volt !:D
Edit90
2019-05-06 15:22:06

Sziasztok!
Rég jelentkeztem, de próbállak visszaolvasni titeket folyamatosan.Én most nem mérek a hónapban.Egyfelől fura, mert már annyira megszoktam,hogy minden reggel az az első,másfelől jó is egy kis szabadság. Megkaptam a bárányhimlő oltást,ez a hónap védekezéssel zajlik, a következő mehet már élesben. Először úgy érzetem jót tesz ez a pihi, de már nagyon unom. A 16.ciklus napon vagyok, és a testem jelzéseit figyelve valószínű 1-2 napon belül várható ovu. Kicsit elkeseredtem, mert mostanában azért a 14-15.napon megvolt. Megyek a nődokimhoz jövőhéten, viszem neki az eddigi görbéket,meg a labor eredményeket, amik vannak. Nagyon kíváncsi vagyok ad e valamit, vagy küld e valami vizsgálatra.Ha nem, akkor bejelentkezünk meddőségibe, mert most májusban letelik az egy év, és eddig csak kétszer voltak halvány pozitív tesztek semmi más :( Most, hogy nézegettem a görbéket rájöttem, hogy mióta mérek alig volt két szabályos rendes ciklusom. A 28naptól 36-ig össze vissza.Ha nem mérnék nagyon tanácstalan lennék,mikor legyünk együtt. Ennek megfelelően az ovuk is a 14.naptól a 21-ig össze vissza voltak. Másnál is van ekkora szórás?
TEdit neked gratulálok, felbukkan a fórumban egy druszám,és máris babás lett, örülök nektek nagyon :)
Anett:Sajnálom nagyon ami veled történt, majd írj,hogy mi volt a dokinál.
Mindenkinek szurkolok. :)
Stellanna
2019-05-06 14:34:41

Erikasz: ez a 3. ciklus, hogy mérem a hőmet :) amióta projektben vagyunk, azóta kiszámíthatatlan lett a menzeszem... Most kellett volna megjöjjön, most 2 napja késik, semmi tünet, az előző hónapban 4 napot késett, de a ciklus előtt 2 napig barnáztam..., most semmi. A 27-28 napos rendem felborulni látszik.
erikasz
2019-05-06 14:28:28

Stellanna :Ez az első hőgörbéd ?
erikasz
2019-05-06 14:25:50

Stellanna :Az tökéletes az együttlét 3-4 -7 napot is írtak a sperma életben maradására ,ha fiatalok vagytok !:D
A hüvelyi mérés az tökéletes ....akkor alacsonyak a hőid ,mert fel szokott menni 37.1 - 37.7 ig, azt olvastam a lutelárban a hüvelyi és végbél mérésnél !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!