Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-05-07 06:41:21

Ez a masodik honap hogy 0.1 tizeddel megyek felfele minden nap.Elotte 1.5 evig minden ciklusban 4-5 tizedet ugrottam ovukor.Ez mitol van?
zsuzsi09
2019-05-07 06:33:52

sziasztok

én még mindig stagnálok...
erikasz - gondolod hogy ilyen hamar lehet most az ovu? a 14.-dik ciklusnapnál sosem volt hamarabb...egyenlore tunetei még nincsenek...

szép napot nektek
erikasz
2019-05-07 06:25:14

Jó reggelt !
Én ma igy :)

Józsa :De ,volt péd az elmult ciklusban !
Nem szabad ..igy elkeseredve lenni !
Miből gondolod ,hogy most nem történt meg !
Nem mindig emelkedik hirtelen a hő !
Emelkedés ha 0,1 tized is jó ..holnap magasabb lesz .
Jozsa85
2019-05-07 05:45:24

Sziasztok!

Mire juniusban elkezdenek vmit vegre a meddosegibe, teljesen felborul a hormon haztartasom?Ez nagyon nem joo.. :(
A mult honap is vacak volt, sztem nem volt pe-m.Es most sincs egyertelmu emelkedes.Eddig minden rendben volt.Nem ertem...nem ertem.
Bogni tudnek.
Anett8601
2019-05-06 21:55:35

De jó,hogy van ott is csoport!én is megkeresem.
Erikasz nektek hajrá!
Málna remélem neked nem jön meg!szorítok érted! Hála ég én jól vagyok...
erikasz
2019-05-06 21:26:24

GőVica34 :De boldog vagyok ..milyen szépen fejlődik !:)
Akkor fiú lesz ...
A jó Isten vigyázzon rátok !!:D
Puszi ..

Lion :Végre már múlóban a menszi és jól vagy !:)
Az E vitamint csak a lutelárban szedjed nem csinál gondot .

Málna :Örülök hogy ugy szeretsz köztünk lenni ...ne jöjjön meg és emelkedjen vissza a hőd !
Igen most lesz ovu !:D
Lion86
2019-05-06 20:47:38

Köszönöm Erikasz, hát megvagyok még. Ez a 4. nap, a 2., 3. napon nagyon durván véreztem, ma nem annyira, de most estére már megint. Remélem holnapra enyhül. Jó kiszúrtam magammal az E vitaminnal, a múlt ciklusban végig szedtem 200 mg-ot, most csak a luteálisban fogok :/

Málna, a fb csoport:
https://m.facebook.com/profile.php?id=1842186489147859&ref=content_filter

Kérek minden új jelentkezőt (vagy aki még eddig nem tette meg), hogy írja oda a posztomhoz az itteni nevét, mert van akiről fogalmam sincs kicsoda :D És egyre többen vagyunk a csoportban.
GőVica34
2019-05-06 20:44:30

Málna az a neve hohy Csodára várva! Ez a caoportunk., :)
Málna27
2019-05-06 20:38:32

Sziasztok!

Erikasz: Nagyon aranyos vagy, annyira jól esik az érdeklődésed! :) Ne haragudj, nagyon sűrű napjaim vannak, nap közben nem tudlak titeket olvasni! De annyira megszerettelek titeket, hogy szabályosan hiányoztok, ha nem tudom olvasni az oldalt :) Még nem jött meg, de ma is pecsételés volt és darabkák..szóval holnap biztos meg fog jönni (nekem reggelre szokott).
De aggodalomra semmi ok, beszerzek egy hagyományos hőmérőt, veszek ovu tesztet és hamarosan siker lesz! :)
Ha nálad most jön az ovu, akkor hará!! :)

Anett: Nagyon örülök, hogy jól vsgy! :)

Van fb csoportotok is? Vagy ott mások vannak? :)
GőVica34
2019-05-06 19:46:44

Sziasztok.Irtam a Fb csoportba.A mi kis almánk megkukacosodott. 16hetesnek felel meg a méretei alapján.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!