Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-05-08 11:07:48

Köszi ineeez, igen, ezen látszódik az, hogy a tesztcsík sokkal erősebb, mint a kontroll. Te jól vagy? Te is csinálod az IR diétát, igaz? Clostival kapcsolatban milyen a tapasztalat?
ineeeez
2019-05-08 10:53:23

https://kepkuldes.com/image/6jRW0y
Andi,csak egy példa ez egy full pozitiv teszt,nekem is mindig ilyen erősen mutatta..
Andi198729
2019-05-08 10:46:04

Köszi Nashua :) Ti jól vagytok? Minden rendben? Nem baj ha tegnap este is együtt voltunk, ma is kellene, meg akkor holnap is, nem árt a spermáknak esetleg? Bár ha jól emlékszem ti is sűrűn voltatok együtt, ugye? És sikerült :) A férjemnek nem is merem megmondani, hogy azért kell együtt lenni, csak gondoltam még egy utolsó próbálkozás, mielőtt Krizsa doki megkezdi az inszemet vagy lombikot, és telenyom hormonokkal.
Nashua34
2019-05-08 10:36:03

Andi, szerintem ez teljesen pozitív, én is egyformának látom. Nekem ilyen szép pozitív sosem volt :) ma meg holnap legyetek együtt, a többit meg a hőből úgyis meglátod, ha nem ugrik meg 1-2 nap alatt, akkor érdemes holnap után is, hátha csak később szabadul a pete.
Andi198729
2019-05-08 10:17:16

Oké mistimi, köszi, majd elválik, hogy ez már esetleg pozinak számít-e, vagy ma délután v. holnap lesz-e még erősebb. De emlékszem, amikor anno a babánk fogant, ilyen volt az erőssége az ovutesztnek, elraktam az ovuteszteket, egyszer fel is raktam, és akkor aznap késő este voltunk együtt, és úgy sikerült. Fura, mert bár mérek, és tesztelek, mégsem foglalkoztam annyira vele, és meglepődtem, hogy most pozi, v. majdnem pozi.
mistimi
2019-05-08 10:11:30

Andi: én most vettem lh tesztet és ott a használati útmutató szerint pozitív lh teszt után a petesejt kilökődése (ovuláció) 24-36 órán belül várható. A szex az első pozitív lh teszt utan bármikor javasolt.
ineeeez
2019-05-08 10:05:57

mindenesetre legyetek együtt,hátha pozi lesz a délutáni.de nekem halványabbnak tűnik
majd küldj képet,hajrá :-)
Andi198729
2019-05-08 10:03:54

Én ezt ugyanolyannak látom, lehet a kép nem úgy adja vissza. Majd meglátjuk a délutánit, és a holnapit, ha az esetleg még erősebb, akkor tényleg az lesz a pozi.
ineeeez
2019-05-08 10:01:20

Andi198729,ez talán ma délután vagy holnap lesz pozitív, az ovulációs teszt csak akkor pozi,ha legalább ugyanolyan erősségű a két csík :)
bár nem tudom neked szokott-e olyan lenni,mert van akinek sosem lesz olyan erős
Andi198729
2019-05-08 09:41:23

Lányok, ma full pozi az ovutesztem, ugye szerintetek is? És ma leesett a hőm 36,1-re megint. Mikor várható az ovum? Esetleg ma éjjel, v. holnap, esetleg jó ha ma este meg holnap este együtt vagyunk? Erre nem számítottam most, eddig negatívak voltak a tesztek, gondoltam, ebből már nem lesz semmi.

https://kepkuldes.com/image/H1qhbF

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!