Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nashua, igazad van ;-) Nálatok is bevált, nővérem is csak biztatni tud, hogy legyünk együtt sokszor, folyamatosan, mert ez hogy csak 1 hónapban 1X, 2X max 3X vagyunk együtt, úgy sose fog sikerülni, ők is állandóan együtt voltak, igaz kiszállásos módszerrel, mégis besikerült a baba, van egy 1 éves kisfia, aki a keresztfiunk :) Szóval akkor nem ártalmas, ha 3 napon keresztül együtt vagyunk, ugyebár tegnap voltunk, akkor még ma is leszünk, meg akkor még holnap, csak a férjemet sajna nehéz rávenni, mert szinte folyton fáradt, elelszik pikk-pakk, de azt hiszem muszáj lesz bevallanom, hogy együtt kellene lennünk mielőtt belevágnánk a lombikba, igazából félek, milyen hátrányom lesz a sok hormonkezeléstől...
Nashua, fel tudnád rakni a görbédet, és leírod, hogy mikor voltatok együtt? de arra emlékszem, hogy folyamatosan együtt voltatok, akár több napon keresztül is, és az nektek is hatásos volt. Ja és még valami, te dohányoztál akkor is mikor teherbe estél? Mert sajna nem tudom letenni, az megnyugtat, ellazít, ha nem szívnám, még idegesebb lennék. Mert mindenki mondja, hogy az megakadályozza a terhességet, hát mondjuk emlékszem anno mikor próbálkoztunk, 2016. szeptemberében letettem, 5 hónapig nem jött össze, aztán újra szívtam, és mégis terhes lettem 2017 januárjában.
Andi198729
2019-05-08 11:48:48
ineeez, voltatok együtt ovu környékén, próbálkoztatok a babával? Esetleg beágyazódásos vérzés is lehet, nyugodj meg, ha csak egy kis barna folt, ne idegeskedj, az a lényeg, hogy ne vérzés legyen, szerintem se létezik, hogy ha szombaton volt ovud, ilyen hamar megjönne. UH-val figyeltétek amúgy a peteérést, hogy tuti szombaton volt ovud? Van hőgörbéd?
mistimi, visszatérve az ovutesztre, mikor nekem is sikerült az én kis angyalkám, nekem se volt kirívóan erőteljes, ilyen volt kb. mint most, aznap voltunk együtt, másnap már nega volt a teszt, és anno a méretei alapján is Uh-n megerősítették, hogy ő akkor fogant, 2017. 01.03-án, 2017. 01.02-án volt pozi a teszt akkor.
Andi198729
2019-05-08 11:43:06
Az szuper, 6 kg, az nagyon jó ilyen rövid idő alatt, csak így tovább, jó úton jársz, a closti akkor segített a peteérésben :)
Hát velem az történt, hogy 2017-ben volt egy spontán terhességem, makk egészséges kisfiúval, aki a 31. héten köldökzsinór csavarodásban meghalt, így halva kellett megszülnöm 2017. júliusában :( A terhesség alatt kialakult egy mióma, amit 2017. decemberében szedtek le laparoszkóppal. Tavaly májusban letelt a 6 hónap várakozási idő, amikor szabad utat kaptunk a próbálkozásra, voltam már UH-n, hormonvizsgálaton minden rendben volt, Kiderült, hogy IR-em van, a stressztől alakult ki,arra szedek merckformint, napi 1-et 500 mg, diéta, torna. November óta szedem a gyógyszert, tornázom, diétázom. Nekem is lement több mint 12 kg. Férjem megy majd spermavizsgálatra, azt is meg kell nézni, mi az oka a sikertelenségnek. Igazából a november előtti időt bele sem számolom, mert az Ir volt akadályozó tényező, de most már fél éve kezelve van az is. A spermavizsgálatot követően attól függően inszem vagy lombik, megyek átjárhatóságira, és elkezdjük az inszemet vagy a lombikot. Anno a műtét során megnézték azt is, és mondták, hogy mindkettő teljes mértékig átjárható, ugyanis A-tól Z-ig minden egyes millimétert átnéztek legbelül laparoszkóppal, mondták, hogy minden rendben, ritkán látnak ilyen szép petefészkeket.
ineeeez
2019-05-08 11:31:06
lányok, szerintetek mi lehet ez a kis halvány barna folt pisilés után?
ma reggel és most is volt, elvileg szombaton volt tüszőrepedésem..
nem létezik,hogy megjönne..:(
ineeeez
2019-05-08 11:27:28
Nashua34: nem is azt mondtam,hogy ezen múlt. :D
nehéz elkapni a csúcsot a teszttel egyébként is...
Nashua34
2019-05-08 11:25:16
Ineeez, 10-es teszteket használtam, és Jozsa is azt írta, én úgy tudom ennél nincs érzékenyebb. De azt gondolom nem az lh teszt csikjainak az erősségén múlott a babánk :) előtte hónapokban azt éreztem, h nem volt jó az időzítés, már két nap is sok lehet, simán elkerülhető a tüszőrepedés. Mi úgy döntöttünk, hogy arra a pár napra, ha törik ha szakad, minden nap szakítunk egymásra időt, és ez bevált. Én csak azt gondolom, nem kell mindent az lh tesztre feltenni, szexből lesz baba, nem a tesztekből :)
ineeeez
2019-05-08 11:25:14
andi: a clostyról annyit,hogy nem éreztem fájdalmat se hőhullám semmi,egy kis szúrkálás,nem is lett tőle több tüszőm meg semmi:)
pozitiv tapasztalat eddig :)
ineeeez
2019-05-08 11:19:06
Nashua34: de ha nem mutatja szépen azt szokták ajánlani,hogy válasszon érzékeny lh tesztet!
Andi: mindenképp csinálj ma este meg délután is egy tesztet, már kíváncsi vagyok milyen erősségű lesz :)
igen, diéta meg van sport ritkábban 6kg-t sikerült leadnom, és most clostyt szedtem,volt szép domináns tüsző,nyh vastagság is rendben rajta voltunk az ügyön rendesen,17-18.-ára nem várom, meglátjuk mi lesz :)
nálad egyébként mi is a probléma? olvasgattam amit írtál..nagyon sajnálom,hogy elvesztetted a babát:( else tudom képzelni mit éltél át..
mistimi
2019-05-08 11:13:58
Szerintem minden nap egyszer együtt lenni az oké csak többször nem.
Amúgy fura ez az lh teszt. Abban a hónapban mikor a Gréti sikerült nem volt erősebb a 2. csík, sőt talán halványabb is maradt mint a kontroll és sikerült. Előző hónapban meg erősebb volt, de minimum ugyanolyan és most mégse. Pedig egyforma erősségű. Szóval nem csak személyek de sztem hónapok közt is lehet különbsrg. Olyan durvan erősebb mint ineeznek nekem se volt sose.
Nashua34
2019-05-08 11:11:53
Andi, köszönöm minden rendben :) szédülés-émelygés, derék fájás van, de kibírható. Nem lesz baja a spermáknak, jól emlékszel, mi minden nap együtt voltunk, 5 napon keresztül. Ráadásul ugye a férjemnek kevés sperma számot állapítottak meg, mégis sikerült. Azzal trükköztünk, hogy próbáltuk a másfél nap különbséget tartani, tehát egyik nap reggel, másik nap este. Persze nem mindig jött össze, mert volt h csak esténként értünk rá.
Ineeez: nagyon különbözőek vagyunk, Jozsa képeit ha megnezed, de nekem is vannak lh tesztjeim, egyszerűen sosem volt full pozitiv egyik se. Vagy a teszt erőssége nem volt jó, vagy a pisilés időpontja, vagy csak nem úgy termelődik az lh a szervezetben. Ezért jó a görbe, a teszt segít abban h mikor kezdődjenek az együttlétek, a hő meg abban, hogy meddig érdemes folytatni :)
Nashua, fel tudnád rakni a görbédet, és leírod, hogy mikor voltatok együtt? de arra emlékszem, hogy folyamatosan együtt voltatok, akár több napon keresztül is, és az nektek is hatásos volt. Ja és még valami, te dohányoztál akkor is mikor teherbe estél? Mert sajna nem tudom letenni, az megnyugtat, ellazít, ha nem szívnám, még idegesebb lennék. Mert mindenki mondja, hogy az megakadályozza a terhességet, hát mondjuk emlékszem anno mikor próbálkoztunk, 2016. szeptemberében letettem, 5 hónapig nem jött össze, aztán újra szívtam, és mégis terhes lettem 2017 januárjában.