Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-05-08 15:27:12

Most nekem is 21 napos lesz a ciklusom 14 napos luteálisal
erikasz
2019-05-08 15:14:57

ineeeez :Mindig 21 .napos ciklusom volt 10 éves koromtól ....és 3 gyermeket szültem !:D
Csak a lutelár legyen 10,11 nap az a fontos ...attól kevesebb ne !
Három húgom van...mind háromnak 21 napos ciklusa van 3 gyermeke van kettőnek , a kicsinek 1 lánya még egyenlőre ..mert ő nem akar többet !
Lehet genetikailag is a menstruáció.... kinek hány naposak a ciklusai !
erikasz
2019-05-08 15:04:27

Jozsa85 :A 10 erősségű az nagyon jó !
A számitott érték amit a gép ír be , ha nincs adat !

Edit :Köszönöm szépen !:D
Örülök ,hogy egyáltalán van peteérésem, már ilyenkor ritkább !
De nekem addig nem jön meg a menszi ,mig peteérésem nincs ,volt már olyan 52 ,50,51 napos ciklusaim !
De ,van olyan is, minden hónapban menszeszel pontosan 28 napra és még sincs peteérése ...annak nagyon rossz..mivel azt hiszi ,minden rendben van és még sincs ,csak a hőgörbe vezetésénél jön rá, valami nincs rendben!
Ezért jó a hőgörbét vezetni !:D
Andi198729
2019-05-08 13:29:12

Hát fogalmam sincs, ez rövidnek számít? nekem azt mondták, hogy ez normális, az a lényeg, hogy ne legyen 21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb. Sok nőnek nem a tankönyv szerinti 28 napos a ciklusa, ezt is mondták. És nekem nem a 14. napon szokott lenni ovum, hanem előbb, volt már olyan, hogy a 9. ciklusnapon volt. Vagy volt olyan pl, hogy a 15. napon volt egyszer ovum, és akkor 29 napos volt a ciklus. De úgyis megyünk meddőségi kivizsgálásra, ott úgyis mindent néznek. Ha most is kb. holnap lenne ovu, akkor kb. 29 naposnak kellene lennie ennek a ciklusnak. Az biztos nem lesz jó, ha most is 24 napos lesz a ciklus, mert akkor rövid luteálisom lenne. Amúgy azt mondta az endodoki, hogy a luteális legalább 10 napos legyen, az a gond, ha attól rövidebb.
Andi198729
2019-05-08 13:21:32

Ja és még annyi Nashua, hogy mikor volt ténylegesen ovud, a fertility húzta be jól, vagy a tervezettbaba? Mert 2 nap különbséggel írja. A fertility azt veszi alapul a hőmérsékletcsökkenést, a tervezettbaba pedig azt a napot, mielőtt magasra megy a hő. De ti úgy látom, együtt voltatok mindkét napon :)
ineeeez
2019-05-08 13:21:05

andi ez a ciklus nem túl rövid??
nem voltál nőgyógyásznál mostanában,hogy megkérdezted volna?
az enyém szerint 28-30 napos ciklus a legideálisabb teherbeeséshez
Andi198729
2019-05-08 13:08:44

Köszönöm Nashua, nagyon rendes vagy, hogy felraktad, és köszönöm, hogy pontosan leírtad :) Remélem rendben vagytok a kis picurral :)
Ineeez, hálistennek, nincs gond a ciklusommal, 24-29 nap közöttiek a ciklushosszaim, bár most januártól inkább 24. v. 25 napos, 4-5 napig tart a menzesz, normálisan. első 2 nap erősebb, 3 nap közepes, 4. nap enyhe, 5. nap kevés valami folyás, aztán vége. De most megyek majd endodokihoz, nagyon remélem, hogy nem kell szedni a továbbiakban, és hogy javult az IR.
Nashua34
2019-05-08 12:32:40

Andi, feltöltöttem az FF-et:
http://keptarhely.eu/view.php?file=20190508v00pqveo9.jpeg
Azért van két vonal, mert a lila a tervezett baba szerinti ovu. A görbe alatt még a tüneteim is látszódnak, hogy miket éreztem, illetve az együttlétek AM-reggel PM-este. A görbe alatt közvetlenül a nyák van betűkkel jelölve, E - eggwhite/tojásfehérje, W-water/vizes. Bocs, ha szájbarágósan magyarázom, csak sosem tudom ki mennyire ismeri a ferility friend naptárat. Ha van kérdés írj nyugodtan :) De azért az itteni naptárat is csatolom, csak szerintem az FF átláthatóbb, és minden ott van.
ineeeez
2019-05-08 12:03:52

andi: Uh követés alapján mondott a nődoki szombatot,csütörtök,péntek,szombatra akciózást.
mi be is tartottuk,most várunk...
nagyon sajnálom ami történt ez borzasztó...
viszont, a merckforminra rá térve, a párom nővérénél is ir-t állapítottak meg elkezdte szedni a gyógyszert és mindent felborított nála,majd mikor már nem szedte egyből teherbe esett.
a gyógyszerrel is óvatosan..nagyon hamar felírják az emberlányának pedig ugyanannyit képes ártani mint amit használ..
neked ciklusaid rendbe vannak?
Nashua34
2019-05-08 12:03:51

Andi, délután felteszem mindkettőt, az ittenit és az FF-et is, FF en ugye minden napnál látszik az együttlét. Dohányoztam igen, de az utolsó fél évben már csak napi 3 szálat, ezt szigorúan tartottam, nagyon ritkán volt, h becsúszott még 2-3 szál, ha valamiért idegesebb voltam. Próbáld minimalizálni, az biztos jót tesz, elhagyni én is csak a pozi teszt után tudtam teljesen. Megvolt a megfelelő motiváció :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!