Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-05-09 14:07:06

mistimi :A bazális hő ..akkor pontos ha ugyanabban az időpontban méred fél óra különbséggel és ugyanazzal a lázmérővel és ugyan ott szájban ,végbélben ,hüvelyben... ez a lényege mert .....megtévesztő adatokat kapsz ..kiszámíthatatlan az ovuláció !
Ha meg van a 6 óra alvás , akkor a szervezet letud hűlni a bazális hőre !
De ha nincs meg a 6 óra alvás a hő magas lesz !
Ha mondjuk én 5 órakor mérek ,nekem aludnom kell már 23 órakor ,de ha nem alszom csak 12 órakor, csak 5 órát alszok ,akkor is magasabb a hőm mintha 6 órát aludtam volna le kell vonni 0,1 tizedet ha 4 órát alszol 0,2 tizedet igy tovább !
De van olyan ..... 21 órakor elalszol és nem mérsz 5 órakor csak 7 órakor akkor az is magas hő lesz...pl 36.8 , mert sokat aludtál és 5 órától minden órahosszában 0,1 tizedet le kell vonni ..az 0,2 tizedet levonás csak 36.6 írsz be !
Lehet Jozsa korán feküdt le, azért pihente ki magát jól...de ugyan abban az időpontban mért !:D
Feküdj le korábban ... ugyan abban az időpontban mérj ,az is bazális hő tökéletes ..még akkor is ha 7,8.9,10,11,12 óra hosszát alszol csak ugyan abban az időpontban mérj !
Angyal88
2019-05-09 12:09:28

Meliko: Nekem mindig magas a hőm lutealisban, de baba még sajnos nem lett belőle :(
Most viszont nem tudom mikor volt pém mert 3-án látot a doki egy 22mm tüszőt.
ineeeez
2019-05-09 11:33:20

na megjött a predictor tesztem :D
netről kellett rendeljek,mert itt nincs sehol a városban..
5 dpo-n tartok, szerintetek mikor teszteljek leghamarabb majd? :\
Málna27
2019-05-09 10:43:24

Meliko: Nem tudok gyulladásról..bár volt egy kis felfázás szerű valamim, lehet, hogy még azt jelzi a szervezetem.

Vica: Biztosan nem baba van a dologban, rendesen megjött a vérzésem.
Meliko78
2019-05-09 10:23:00

Józsa én a d vitamint omega 3 al szedem
Jozsa85
2019-05-09 10:04:29

Sziasztok!
Megjott a d vitamin szint eredmenyem: 62nmol ( 51 volt)

Pedig 3 honapja szedem a D3 vitamint.Hat ennyit er..Most szedem az olajosat de azt mondjak 100 alatt nem tapad meg a baba. ;(
Stellanna
2019-05-09 09:50:21

Sziasztok!
Ma így:
Ez meglátásom szerint egy hosszú ciklus... Viszont végre "normális" felé kezdett elmozdulni a hőm. Úgy tűnik, jól tippeltem, később volt jóval a valós peteérés, izgalommal várom, hogy mi fog következni. Érdekes felismerès volt most számomra, hogy mennyire látványos a stressz hatása a hőmérsékletre :O
GőVica34
2019-05-09 09:19:28

Málna rendesen megjött a vérzésed? Nem lehet hogy...
Meliko78
2019-05-09 08:52:25

Málna nem lehet hogy gyulladás van a szervezetedben ?
Málna27
2019-05-09 08:49:17

Sziasztok!

Én ma így állok.

Erikasz: Mi a véleményed? Miért ilyen magas a hőm már a 2. napja, ha már előtte 2 napig alacsony volt? Nem értem..

Angyal: Szerintem nagyon ígéretes a görbéd, fent van a hőd.

Meliko: Szépen megindult felfelé! :)

mistimi: Erre én is kíváncsi lennék :) 2 napig korábban keltem 2 órával a megszokottnál és nagyon alacsony volt a hőm (bár éppen menzesz jött), viszont most 2 napig a szokott időben (sőt, tegnap 2 órával többet aludtam, mint szoktam) és magas a hőm. Lehet, hogy én működök rosszul :) De ez az első teljes mért hónapom, majd meglátjuk.

Mindenkinek szép napot!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!