Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
levendula
2013-02-07 14:09:58
 
Sziasztok! Szerintetek volt ovum ebben a hónapban? A program szerint igen, méghozzá rögtön mensi után voltak termékeny napok, de az ovu teszt semmit nem mutatott ki. Kíváncsiságból kiszámoltam Jónás teszttel is mikor vannak termékeny napjaim és 2 nap eltéréssel ugyanide tette. Mit szóltok hozzá? 

Az előző kérdésre válaszolva, szerintem a rendszer csak akkor teszi be halványan a termékeny napokat, ha még nem áll elég hő adat a rendelkezésére, hogy biztosan kijelölje a megfelelő napokat, legalábbis nálam így volt és én sem vagyok előfizető.
anonima666
2013-02-07 10:37:14
 
Moha 13

Köszi,remélem úgy van. Igen babávalpróbálkozunk. Bár ma reggel visszament 36,4-re
Moha13
2013-02-07 07:21:27
 
anonima666!


íRemélem, babával próbálkoztok, mert akkor ez jó jel...ha fönn marad egészen a mensiig, akkor valószínűleg ketten vagy...:)
anonima666
2013-02-06 23:42:05
 
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Az ovum óta minden nap egy tized fokkal nő a testhőmérsékletem. Ez pontosan mit jelenthet? Itt a görbe
Kittina
2013-02-06 21:02:14
 
Kedves Archangel85,

Szívesen olvasgatnám én is szabad időmben a babanaplód. :)

Nagyon kérlek, ne vedd magadra a levél tartalmát. Valamelyest igaza van, hiszen tényleg nem szabadna ezen "görcsölni".
Igaz nem könnyű, de tényleg meg kell próbálni. :)

Egyik nap a bolban dolgozó ismerős mesélte el, hogy nekik sem jött össze évekig a baba, pedig nagyon szerették volna mindketten.
Aztán, mikor kezdte feladni és nem törődött a dolgokkal, már azt tervezték, hogy örökbe fogadnak egy kicsit... kiderült, hogy 8 hetes terhes.
Nem is tudott róla, hiszen a mensije is rendszeresen jelentkezett!

Nagyon is megértelek, hogy milyn nehéz, egy újabb mensi után.. a csalódás, hogy megint nem jött össze... de nagyon sokan vannak még rajtunk kívül így! :)

Biztosan összejön a baba, hidd el! :) :) :)

Én nagyon drukkolok Nektek! :)

Szép estét, jó éjt! :)

Fel a fejjel! ;)

Archangel85
2013-02-06 18:39:38
 
Drága Kittina! Van egy babanaplóm is a neten. Hogy lássák más emberek is, hogy nemmegy mindekinek elsőre. És hátha egymásnak erőt adunk. Rátaláltam erre az oldalra, végre klassz. mérem a hőt, használom az ovu tesztet, erre kapok egy ilyen levelet. Ez lehúzott. Most tényleg ezért nem megy? ÁÁÁ

Szia!

Én úgy látom, te is nagyon rágörcsölsz. Nem szabad. Az én történetem sajnos nem igazán használható, de leírom: A párommal most 6. éve vagyunk együtt és nem terveztünk még babát. EGY ALKALOMMAL (!!!) nem védekeztünk. Hát, én még a tesztet követően sem hittem hogy terhes vagyok. A párom első perctől kezdve tudta. Úgy voltam vele lesz, ami lesz. 4 hetesen teszteltem. Az egyetlen dolog amit éreztem, hogy fájtak a melleim, összetéveszthetetlenül bedurrantak. Nem tudom mi a jó megoldás, de szerintem ne gondolj a teherbeesésre. Tényleg laikus vagyok próbálkozás terén, de én azt hallottam, hogy nem jó ha ezen jár az agyad. :-)



Miért pont az ilyen akar okoskodni?????
Kittina
2013-02-06 17:29:27
 
Ne kenődj el Archangel85! ♥ Ne aggódj, biztosan jönni fog a baby! :)
Mi is régóta próbálkozunk a párommal, de nem adom fel. Minden hónap egy csalódás volt eddig. Irigykedtem minden nőre, aki könnyen és gyorsan esett teherbe. De mindannyian mások vagyunk, ha eljön az ideje, jönni fog a baba, ez biztos! :)

Továbbra is nagyon drukkolok Neked!

Tényleg ne keseredj el. ;)

:*
Archangel85
2013-02-06 16:23:57
 
Kittina, köszi hogy reagáltál.Húha a hüvelyváladék alapján vol ovu. :( Most megintcsak elkenődtem. mi van, ha nem volt, akkor megint kiesett egy hónap. :( Nagyon nem akarom. Ez a 6. hónapunk, :(
Kittina
2013-02-06 16:12:14
 
Kedves Moha13,

Köszönöm szépen az infót. :) Megint okosabb lettem. :)

Szép napot!

Kittina
2013-02-06 16:09:38
 
Archangel85,

Az jó, ha sikerült pihenned. :) Örülök. :)
Úgy tervezem, hogy következő ciklusnál előfizetek. :)

Nem igazán értek hozzá, de szerintem jól végezted az ovu figyelést. Minden nőnél előfordul, hogy nem minden hónapban van ovu-ja.
Lehet, hogy volt ovud, csak nem jelezte olyan erősen most, mint eddig.
Hüvelyváladék alapján nem tapasztaltad, hogy lenne? 

Középidős fájdalmam nekem is mindig van, de ovu sajna nem minden hónapban.


 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!