Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2013-05-01 07:21:36
 
Sziasztok!

Tegnap voltunk a PRI-ben. Engem eléggé sokkolt a dolog. Rengeteget kellett várni, 9.30-ra volt időpontunk, és kb. kettőkor végeztünk. De a konkrét vizsgálatok összesen nem tartottak tovább 15 percnél, és tényleg nagyon futószalag az egész. Nem tehetnek róla, az orvos nagyon alapos volt, a laboros hölgy pedig pedig nagyon kedves és gyakorlott, csak tényleg rengetegen voltunk. A férjemnél szerencsére egyenlőre úgy tűnik, hogy minden rendben van, nálam viszont felmerült némi hormonrendellenesség a petefészkek esetében, de kb. ennyit tudtam meg. Gyakorlatilag annyit tudtam beszélni az orvossal, amíg a vizsgálóasztaltól kikísért az ajtóig, vagyis kb. 4 lépést. Tényleg nagyon készséges volt, de magamtól is éreztem, hogy egyszerűen nincs idő fecserészni. Amúgy kedves volt, és érezni lehetett, hogy tényleg érti a dolgát. Szeretném kideríteni, hogy van-e magánrendelése, mert 27-én kell visszamennünk, de addigra valószínűleg már kezelési javaslattal fognak előállni, amire A- vagy B-t kell mondanunk, de én szeretnék néhány kérdést feltenni, illetve átgondolni a dolgokat, mielőtt bármibe belevágunk, és ezt nem lehet egy perc alatt eldönteni.

Ja, a görbémről annyit, hogy az UH vizsgálat alapján nem is volt peteérésem a hónapban. A hőgörbéről azt mondták (később a saját orvosom is, akit felhívtam telefonon), hogy elég egzakt dolog, és csak akkor működik, ha egyébként minden rendben van, de mind a két orvos azt mondta, hogy aranyos vagyok, hogy kinyomtatgatom, de semmiféle orvosilag elfogadható következtetést nem tudnak levonni belőle... Na, erről ennyit.

Azért csatolom a peteérés nélküli görbémet, mint negatív tanulságot:
maximail
2013-05-01 07:11:20
 
Sziasztok!

Rencs! Nagyon sajnálom! Lehet, tudni, hogy mi volt a baj?
sangria
2013-04-30 21:45:58
 
Rencs: Nagyon-nagyon sajnálom, ilyenkor tényleg nehéz írni, csak ilyen közhelyek jutnak az eszembe, hogy ha már egyszer összejött, biztos, hogy az egészséged ebből a szempontból rendben van, és minden adott az újbóli teherbeeséshez..

De örülök, hogy nem adod fel és újból itt vagy, a következő baba már biztosan elég erős lesz!
Mirmite
2013-04-30 21:39:04
 
Rencs

Üdv újra itt!
Sajnálom a történteket:(
Ne szomorkodj,hamar elmegy az a két hónap
és újra próbálkozhattok!
Mirmite
2013-04-30 21:37:12
 
Monalizi

Sajnálom:(
Én is azt gondolom hogy írj egy hibajelzést
biztos ki tudják javítani a hibát:)
Rencs
2013-04-30 21:17:20
 
Hát sziasztok! rég nem írtam ide, akkor jó hír miatt távoztam... összejött a baba, most rossz hír miatt vagyok itt újból.. elment :( a vetélés miatt most maradt abba a vérzésem, várnom kell két hót, majd utána újból lehet próbálkozni... addig is mérni fogom a hőmet.
sangria
2013-04-30 21:06:47
 
Monalizi!

Nagyon sajnálom!! De ne keseredj el, a május tényleg jobb lesz, reméljük:-)..
A 46 nap az azért elég hosszú, egyébként hány napos szokott lenni a ciklusod?

De hogyhogy nem tudott számolni a rendszer?
Nem kezd új ciklust,ha bejelölöd, hogy menstruálsz?
Szerintem ha tényleg nem működik valami, akkor írj inkább az adminisztrátornak, hogy segítsen, mert ha újból regisztrálsz, akkora ugye a rendszer nem tudja figyelembe venni az előző ciklusaid adatait, amiért meg kár..
Dmonalizi
2013-04-30 20:38:28
 
Sziasztok.
A monalizi elé került egy D is.újra kellet regisztrálnom mert a rendszer nem tudott számolni mert tegnap 46. nap megjött.:(
Talán a május jobb lesz.
valaki1985
2013-04-30 20:11:32
 
Nekem ilyen volt a görbém!
Mupp2
2013-04-30 18:12:48
 
Sziasztok

Valaki

Gratulálok a babahoz jó egészséget es sok sok örömet!!!!
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!