Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2013-05-04 19:07:15

Kira 84, szerintem nem alacsony. Én alapból nem vagyok lázas tipus és nekem is alacsony a hőm. Szerintem ez nem lehet kizáró tényező.
KatkaManó
2013-05-04 19:04:59

Moha, nagyon hasonlóan alakul a görbénk :-)
Kira84
2013-05-04 17:11:30

Lányok mit gondoltok lehet ebből baba?Nem túl alacsony a hőmérsékletem ?Ki volt még így mint én?
plumeria14
2013-05-04 17:00:10

valaki1985
Olyan szörnyű, hogy az ember nem örülhet felhőtlenül a pozitív terhességi tesztnek. Nagyon sajnálom, gondolom nagyon nehezen élted ezt meg lelkileg! Mikor csináltad akkor az első tesztet, már a nemvárt előtt vagy csak utána? Ne haragudj, nem akarom feleleveníteni benned a rossz emlékeket…de én megfogadtam, hogy tesztelni csak akkor fogok, ha már legalább 5 napja késik…sajnos eddig még sose jutottam el.

capri
szerintem is 26-án volt az ovud. Tesztet nem szoktál csinálni?
valaki1985
2013-05-04 16:34:11

Mert van olyan hogy sikerül a baba, elindul valami, de nem tapad meg rendesen és menstruációval távozik! Nekem 10 pozi teszt után tavaly nyáron így ment el a babám!

Ez sajnos benne van! :S

capri
2013-05-04 16:33:06

Sziasztok Lányok!
2 napja csatlakoztam hozzátok, akkor be is csatoltam a görbémet. Most csatolom az aktuálisat. Vélemények?
Nekünk ez az első hónap, hogy próbálkozunk, és én 95%-ig biztos vagyok benne, hogy most még nem lesz baba. Ami jobban foglalkoztat: szerintetek peteérésem volt? A fertilityfriend 22-ére (10. ciklusnap) rajzolta be, a ciklus.hu ugyanígy, mint itt. Február vége óta hőmérőzök, és ez alapján elég rövid - 9 nap - a luteális fázisom. PreMenst (barátcserje) szedek 2,5 hónapja, illetve elkezdtem az Aviva-tornát is, kíváncsi leszek, segítenek-e. Szép hétvégét mindenkinek!
maximail
2013-05-04 15:48:16

Ancsika!

Köszi! Mi Tapolcára járunk (illetve még csak egyszer voltunk). Majd május 27-én derül ki, hogy mit javasolnak. Elvileg a férjem rendben van, nálam viszont áprilisban úgy tűnik, nem volt peteérés. Viszont tudom, hogy korábban mindig volt, szóval nem nagyon örülnék, ha erre az egy hónapra alapozva találnák ki a kezelést. Úgyhogy májusban elmegyek majd itthon UH-ra, hogy nézzék, van-e peteérés, illetve hétfőn elmegyek IR vizsgálatra. Inszem előtt milyen kezeléseket kell kapni? Ehhez már kell injekciózni magad, vagy csak gyógyszert kell szedni? Én kicsit be vagyok parázva...
Kira84
2013-05-04 15:26:43

DRI44.Szia hát nem tudom de eléggé aggaszt az hogy nem elég magas a hőm valami gond lehet velem:( Viszont a tiéd az szépen fent van:)
Kira84
2013-05-04 15:23:30

plumeria14.Szia nem mindig pontos 28és 35 között szokott megjönni,viszont márciusban 42-napra jött meg de az azért volt mert 1-hétig 39 fokos lázam volt,nem is volt peteérésem akkor.Elmentem a dokihoz és azt mondta a szervezet szokott igy reagálni mivel beteg voltam ,így leállította a peteérést a szervezetem hogy a legyőzze a lázat.Hát én nem értek hozzá de hiszek a dokinak.Néha érzek fájdalmat mensi előtt de nem mindig ez változó.A mellem az szokott érzékeny lenni.
Moha13
2013-05-04 15:11:21

Sziasztok!

Hát, úgy tűnik, nekem cickafark nélkül is felugrál...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!