Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira
Szerintem nagyon szép a gorbed es ebből meg akar baba is lehet!!!!
En a jövő heten meg csinálom a tesztet mert mar érzem hogy meg változott a testem!!!:)))
Azért ti mit gondoltok csajok???
Kira84
2013-05-05 08:57:40
Na lányok itt a mai görbém,megint egyenesedik.Hát hogy mi lesz ebből elég érdekesen változik a hőm..Vélemények csajok? :) Csatolom a görbémet..
Kira84
2013-05-05 08:53:37
Mirmite.Aranyos vagy hát az tuti hogy kiderül.Neked is szépen alakul a görbéd:)
plumeria14
2013-05-04 22:46:12
Moha13
neked ezek a „jelek” mindig jelentkeznek? Nekem egyik hónapban egyértelmű, máskor pedig semmi…de az ovu teszt ilyenkor is mutatja. Nem tudom, hogy ez mitől lehet. Egyszer nekem is volt olyan, hogy ovu előtt 6 nappal tojásfehérjés volt, csináltam is gyorsan egy tesztet, de az nem mutatott semmit.
Egyébként az ovuteszttel kapcsolatban én most nem tudom hogy kell értelmezni, mert elvileg az előre mutatja, de nekem mindig akkor pozitív, amikorra a rendszer beteszi az ovumat, illetve másnap. Hogy van ez most?
Moha13
2013-05-04 21:32:08
Ja, és képzeljétek, ma vagoyk a 7. napon, elvileg most még a nemtermékeny időszaknak kéne lennie, erre ma szép tojásfehérjés jelentkezett...érdekes...és tuti az volt. :)
Moha13
2013-05-04 21:29:52
capri
Szerintem is használj ovutesztet, az a tuti. A vaterán olcsón (50Ft/db) hozzá lehet jutni, én áprilisban rendeltem, és ugyanolyan jól működött, mint korábban a rossmannos facelle, ami 5 db-os és 2500 Ft.
KatkaManó
Tényleg hasonlít...:)
Annyi a különbség, hogy lefelé menet az enyém még útbaejtett egy tizedfokot, és lent egy nappal tovább időzött az emelkedés előtt...:D
Már kíváncsi vagyok, mi fog ebből kisülni...:)
Adry03
2013-05-04 20:49:18
Úgy látszik már most sokunk finisel. Remélem ez a hónap mindenkinek jobban alakul, mint az előző.
Részemről kicsit feljebb ment a hőm. Bár egyenlőre én sem érzek semmit. Most megint elkezdődött a türelem játék. Igyekszem én se túl sokat agyalni. Mondjuk eddig elég stresszes volt a hónap. Szóval nem tudom, hogy mi lesz.
Mirmite
2013-05-04 19:26:21
Capri
Szerintem a 22 és a 26 is esélyes.
Nem csináltál tesztet?
Mirmite
2013-05-04 19:23:36
Kira84
Szerintem szép a görbéd eddig:)
Bár nem tudom mitől függ hogy kinek milyen az
alaphője,de itt látom hogy sokaknak olyan mint a tiéd
és sokaknak olyan mint az enyém:)
Lassan kiderül:)
Kira84
2013-05-04 19:13:53
KatkaManó.Szia hát nem tudom,remélem igazad lesz,már csak pár nap és kiderül... :)
Kira
Szerintem nagyon szép a gorbed es ebből meg akar baba is lehet!!!!
En a jövő heten meg csinálom a tesztet mert mar érzem hogy meg változott a testem!!!:)))
Azért ti mit gondoltok csajok???