Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen, lányok, ez lenne kb a 2. nap, és a kis pötty óta semmi.
Pár napot még várok, és azután tesztelek.
Se hergelni nem akarom feleslegesen magam, se tesztelni feleslegesen. Ilyenkor még simán lehet fals a negatív teszt eredmény.
Drukkoljatok! :)
csisze
2013-05-09 12:52:38
Sziasztok!
Olvasgatom a bejegyzésezeket ,én ebbe a hónaba léptem fel először és eléggé tapaztalatlan vagyok.Elemezzétek a látottakat. Köszönöm.
Kira84
2013-05-09 11:52:26
Moha13.Szia igen az volt halvány de nagyon viszont már az sem látszik lehet szellem csík volt.
Kira84
2013-05-09 11:51:19
plumeria14.Szia igen az volt nagyon halvány,de már száradás után nem látszik sajnos ilyenkor mi van nem értem.
Kira84
2013-05-09 11:50:16
Hát lányok ez olyan halvány hogy rendesen szugerálni kell hogy lássam,csináltam egy próbát az lh tesztet megcsináltam reggeli és egy későbbi mintából, és a reggeli az erősebb lett.Nem tudom mi tévő legyek.Száradás után megnéztem a tesztet és most már, meg a halvány csíkot sem látom lehet csak szellem csík volt.Ilyenkor lehet hinni az ovu tesztnek?
plumeria14
2013-05-09 11:36:51
kabocakati
ha csak egy pötty volt és azóta semmi, az jó jel…mikor szeretnél tesztelni?
Kira84
Mármint a tesztcsík látszik halványan? A terhességi teszt nem olyan, mint az ovu teszt…én úgy tudom, hogy ott a halvány csík is csík!
emerlány
2013-05-09 11:33:36
Plumeria én is abban reménykedek hogy ma vagy holnap pozitív lesz az ovu teszt.. . Mindenesetre ma nem emelkedett a hőmérő (igaz nem is csökkent)
tucka
2013-05-09 11:22:27
Szia Moha!
A múlt havit sajnos nem tudom megmutatni, mert hiába választom ki a legördülő menűbe a dátumot nem csinál semmit. Miért van ez? Az e haviban amikor kezdtem vezetni akkor az elején tényleg oda mutatta, ahol leesik, de aztán átrakta a mostani formába. Egyébként a hetedik naptól tesztelek, és tényleg szo, vas, hét volt pozitív a teszt. Tehát mégis csak jól húzta be.
Moha13
2013-05-09 11:12:53
tucka
...görbéjét illetően csak nekem tűnik úgy, hogy most nagyon elnézte az ovu napját a rendszer? Szerintem tuti, hogy az után a nagy leesés után volt...
Tucka, megmutatod az előző görbédet is?
tucka
2013-05-09 11:05:40
Sziasztok!
A görbét 2 hónapja "vezetem". A próbálkozás már lassan egy éves.Kis időkihagyással.Tavaly volt olyan, hogy ciklus közepén erősen elkezdtem vérezni, görcsölt a hasam, oldalam is fájt, alig tudtam ülni és feküdni. Aztán egy hónapig volt meg a vérzés, bár az intenzítása csökkent, de az alhasi, deréktáji fájdalom az meg volt továbbra is. Dokitól dokiig jártam, de senki sem tudta kideríteni, hogy mi lehetett a baj. Még vesekőre is gyanakodtak, de az sem volt. Szóval elég volt az egy hónapos fájdalomból és fél évre felfüggesztettük a babatervet. Új év - új kezdet, de hát nem igen akar összejönni. Pénteken megyek a harmadik, s egyben utolsó vérvételre. A doki szerint jöhet a petevezeték átjárhatósági vizsgálat, csak én tartok tőle. Valaki már átesett ilyenen? Bocs, de a neveteket még nem tudtam megjegyezni, gratulálok akinek sikerült a baba, s drukkolok aki még reménykedik, s fel a fejjel annak, akinek most nem jöt össze. Bocs, hogy ennyit írtam. Szép napot Mindenkinek!
Pár napot még várok, és azután tesztelek.
Se hergelni nem akarom feleslegesen magam, se tesztelni feleslegesen. Ilyenkor még simán lehet fals a negatív teszt eredmény.
Drukkoljatok! :)