Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Akiről kiderült, hogy várandós annak hatalmas GRATULÁCIÓM!
Akik meg új ciklust kezdtek azoknak üzenem, új ciklus új esély! Nem úgy kell rágondolni, hogy most sem sikerült, hanem úgy, hogy ebben a hónapban sikerülhet. Ez a jó ebben hölgyeim, minden hónapban új esélyt kapunk. :)
Az előbb nézegette a grafikonokat, próbáltam valami törvényszerűséget találni benne, hát kevés sikerrel. Olyanokra gondoltam, h mondjuk akik teherbe estek azoknak a ciklus alatt nem ment 36,2 fokalá,vagy hasonló. De semmi. Egy biztos, hogy semmi sem biztos :D
VeresSzilvia
2013-06-07 17:00:03
Tudom hogy nem mérvadó, csak kíváncsi voltam! :-) Köszi! :-)
Mirmite
2013-06-07 16:19:55
VeresSzilvia
Csak a reggeli hő mérvadó.
Mérheted napközben is de szerintem nem sok
értelme van,és semmit nem jelent.
Napközben mindenkinek magassabb a hője.
A reggeli 36,9 viszont biztató.
Megy a drukk!
VeresSzilvia
2013-06-07 15:30:59
Én ritkán szólok hozzá, de olvasok! :-) gratula mindenkinek! nekem van még pár napom hogy kiderüljön jön, e vagy nem.... :-) Kíváncsiságból szoktam mérni a hőmet napközben, az mindig 37.1- 37. 3 közt mozog. A reggeli nem éri el a 37-et. 36.9 körül mozog. Ez jó??
Mirmite
2013-06-07 15:22:12
Nyuszifül
Sajnos semmi hír Moha-ról:(
Nagyon el volt keseredve.
Reméljük minél hamarabb visszatér közénk.
Már többször kértük jelentkezzen.
Ti hogy vagytok?remélem minden rendben:)
Nyuszifül
2013-06-07 15:01:46
SZiasztok!
Gratulálok a babásoknak :)
Mohárol tud valaki valamit??
DinaDarko
2013-06-07 14:52:55
Zsófikám gratutálok! Én is nagyon várom már az első uh-t de nem akarom elsietni hogy lássak már valamit...
Plumeria, szerintem nagyon szép a görbéd és a nyugalom sem lehet véletlen. :) Nekem van egy megérzésem, és az én megérzésem 100ból egyszer nem jön be, ne te legyél az, jó? :)
advisory
2013-06-07 13:10:49
Köszönöm:D
Hát csajok, szurkolok mindenkinek:)
Mi már nagyon várjuk a picit:D
valaki1985
2013-06-07 11:04:13
Gratulálok az friss babósoknak! :D Üdv a klubban! :D
Mi már a 18. hetet tapossuk és nagyon aktív a kicsi lány! :D
Akiről kiderült, hogy várandós annak hatalmas GRATULÁCIÓM!
Akik meg új ciklust kezdtek azoknak üzenem, új ciklus új esély! Nem úgy kell rágondolni, hogy most sem sikerült, hanem úgy, hogy ebben a hónapban sikerülhet. Ez a jó ebben hölgyeim, minden hónapban új esélyt kapunk. :)
Az előbb nézegette a grafikonokat, próbáltam valami törvényszerűséget találni benne, hát kevés sikerrel. Olyanokra gondoltam, h mondjuk akik teherbe estek azoknak a ciklus alatt nem ment 36,2 fokalá,vagy hasonló. De semmi. Egy biztos, hogy semmi sem biztos :D