Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nekem eddig így sikerült a görbécske :) Első ovuteszt kísérlettel :) Mindenesetre szebb mint a múlthavi!
VeresSzilvia
2013-06-28 16:15:26
Pozi ovu teszt! Mindent bele?? :-)
csillka
2013-06-28 16:02:00
advisory
Ó, dehogyis nem gondolok én rá, csak kevés esélyt látok a görbém alapján.
krisztina84
örömteli babavárást!
Mirmite
2013-06-28 15:36:20
Andi1989
1.Bognár Ida,rendelési idő hétfő szerda 16-19 ig
Bejelentkezés ugyanezekben az időpontokban a 30/3204030-as
telefonszámon ahol az aszisztense(Zsuzsi) fogadja a hívásokat
rendelési időben.Én amíg otthon laktunk hozzá jártam.Az iker
tesóm mindkét kislányát nála szülte császármetszéssel.Nem
olcsó ellenben drága egy rákszűrés(épp tegnap volt a tesóm)
9000 FT.A többit nem tudom de gondolom az aszisztens felvilágosítást tud adni erről.
2
http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/dr--berzsenyi-tibor-sz%C3%BCl%C3%A9sz-n%C5%91gy%C3%B3gy%C3%A1sz-86908.html
Dr Berzsenyi Tibor sokan szeretik,nagyon lelkiismeretes állítólag.Az Ady Endre utcában rendel hétfő,csütörtök 16-18 ig,telszám:22/316-420 vagy 22/330-039.Az egyik barátnőm hozzá jár most jár a 4 lombik közepén persze Pestre de ha sikerül akkor ő lesz a kezelő orvosa és nála fog szülni.
3 Dr Szőke Katalin.Őt pedig anyósom ajánlotta melegen mert
a barátnője és ő hozzá jár:)Ő már nem vállal szülést de ha
csak kivizsgálásokról van szó akkor szóba jöhet.Telszámot és rendelési időt holnapra szerzek.
Rajtuk kívűl is sok nőgyógyász rendel székesfehérváron én őket tudom ajánlani de valószínű más másikakat mondana:)
Andi1989
2013-06-28 14:26:47
Szia Mirmite!
huuu, ez nagyon szuper, kicsi a világ! :) Azért szeretnék fvári dokit, hogy ne kelljen azért szabit kivennem, hogy elmenjek a vizsgálatokra. Teljesen mindegy, hogy ffi vagy nő..:)
Mirmite
2013-06-28 14:26:05
Berni77
Valaki1985
Krisztina84
Gratula Nektek!
Sok egézséget!
Boldog babázást:)
Mirmite
2013-06-28 14:24:00
Andi1989
Én alapból Székesfehérvári vagyok.
Ha jól értem olyan dokit keresel akinek
magánrendelője van hogy ne kelljen szabit
kivenned?Női dokit szeretnél vagy mindegy?
krisztina84
2013-06-28 14:20:14
Valaki 1985,
Köszönöm,én is gratulálok nektek!
Szombaton töltöm a 19.hetet!
valaki1985
2013-06-28 12:45:27
krisztina84
Gratulálok a kisfiadhoz! :D
Nálunk kislány lesz, már a 21. hetet töltöm holnap! :D
advisory
2013-06-28 12:29:20
Londonviki
Lehet, h ebben a hónapban nem volt ovud...:S
Bár ha nekem saccolnom kéne, 19-20, akkor volt emelkedés.Bár a luteálisodban egyik érték sem magasabb, mint a follikulárisodban. Az elején nem mérted?
csillka
babára nem is gondolsz?:)
ki tudja...ne add fel:))
adrien128
hát én szurkolok neked, talán hnaptól feljebb megy az a hő:)
érdekes, mert mostanában én sem vagyok idegbeteg:D
csak lazáán;)
pluméria
jó magasan vagy:)
Vivien
Általában ovu után a 3.-4. nap szokott leesni és utána még egyszer mensi elött egy pár nappal.Jó Mátrázást:) keresztanyámék nagyon dícsérték, mókust etettek az erkélyről:D
Bernie
Gratulálok a picihez:)
Örülök, h hamar összejött, és sajnálom az első 2 babádat...de most ez a pici a legfontosabb:))
ha vannak ultrahangos képek, szívesen fogadjuk őket:) Boldog babavárást, és könnyű szülést, már amennyire lehet az:)
Krisztina,
gratulálok a kisfiadhoz:)
vigyázz magatokra!
Én most így állok...
mi szépen körbe-táncoltuk az ovumat...de nem baj...megtudtam legalább, h van. És h hiába, már a 10. cn 1,9 cm...csak a 16cn reped meg a tüsző...most h figyeltem, a 11cn próbálkozik, fájt is, éreztem egy nyilalást...de a hőm nem ment fel értékelhetően...csak most...hát mi így jártunk, de nem adom fel még ebből is lehet akármi:) mindig előre kell nézni,és szeretni egymást:)
Nekem eddig így sikerült a görbécske :) Első ovuteszt kísérlettel :) Mindenesetre szebb mint a múlthavi!