Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
4 napja késik ez a ciklusom 34.napja és 28-30napon megszokott jönni ráadásul előjelekkel. Most semmi nem volt eddig se barnázás, se mellfeszülés csak az alhasi görcs 5napja, 2 terhességi teszt is negatív lett. Ma felhívtam a dokit és azt mondta h valószínű megfog jönni...:( Soha nem késett még ennyit...
Mellek tegnap otta enyhén érzékenyek...ez a legrosszabb ez a bizonytalanság, már teljesen kikészültem ettől ...
Nektek mi a véleményetek?
Mirmite
2013-07-01 08:35:06
Jó reggelt Lányok!
Sajna zuhanórepülés:(
Mensi még ugyan sehol nem is érzem mint máskor,majd meglep:)
Irány az orvos,már van időpont:)
plumeria14
2013-07-01 08:34:05
Moha13
Hozod a formád az egyenesekkel :)
Én az átlagosnál jobban hullámzom, fogalmam sincs, hogy miért.
Moha13
2013-07-01 08:23:43
Jó reggelt!
Mirmite, mi újság?
Én még mindig egynesen...
LAdrienn
2013-07-01 08:19:53
Sziasztok!
Én így állok ma reggel.
Feszül a mellem , fájdogál a hasam nem tudom mi lesz belőle de a hőm egyenlőre nem mozdult semerre.
csillka
2013-07-01 08:08:23
Sziasztok!
Nekem eldőlt, lefele indult a hőm, és a teszt is negatív lett.
Úgy döntöttem nem mérem a hőmet most tovább, mert csak kikészít az, hogy most éppen magasan, vagy alacsonyan van.
Nyári szabadságra megyek :)) Ősszel doki, majd meglátjuk!
Mindenkinek kívánom a legjobbakat, és mielőbbi pozitív teszteket!
adrienn128
2013-07-01 07:51:13
Sziasztok!
Mirmite, Csera - látom, finosben vagytok :) Megy a drukk!
Plumiera14, Adry03 - szép görbék :)
Csilla27 - szerintem át fogja tenni, talán júni 26-ra
Drukkolok mindenkinek :)
Én szombaton új ciklust kezdtem...
huanita0224
2013-06-30 22:27:46
Sziasztok!
Mirmite megy a drukk!
Én Keddre nem várom!
Dzsudzsa
2013-06-30 22:19:42
Plumeria 14! Köszönöm. Igen, ez így logikus.
Jó lenne, ha kitalálnának egy olyan tesztet, ami napra, és napszakra pontosan belőné az ovulációt :) Mennyivel egyszerűbb lenne. Na, de addig hőmérőzés és tesztelés. Mondom én, aki ma reggel elfelejtette megmérni :)
plumeria14
2013-06-30 22:10:42
Dzsudzsa
szerintem a tüsző méretéből próbált meg következtetni…bár szerintem ez nem teljesen egyértelmű, hiszen nem lehet pontosan tudni, hogy hány mm-esen fog megrepedni…úgyhogy szerintem csak mondott valamit…mindenesetre csináld az ovutesztet, és akkor kiderül…
emerlány
A görbédet elnézve elég határozott a 0,4-es emelkedés, bár utána ismét leesett a hőd…de majd meglátjuk, hogy hogyan alakul a napokban.
4 napja késik ez a ciklusom 34.napja és 28-30napon megszokott jönni ráadásul előjelekkel. Most semmi nem volt eddig se barnázás, se mellfeszülés csak az alhasi görcs 5napja, 2 terhességi teszt is negatív lett. Ma felhívtam a dokit és azt mondta h valószínű megfog jönni...:( Soha nem késett még ennyit...
Mellek tegnap otta enyhén érzékenyek...ez a legrosszabb ez a bizonytalanság, már teljesen kikészültem ettől ...
Nektek mi a véleményetek?