Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
jarókriszta
2013-08-01 10:15:07

csillka köszönöm neked is remélem lesz már valami eredmény.Remélem te nem fogsz odáig eljutni hogy ezen átkeljen esned.
LAdrienn
2013-08-01 10:09:36

Amit még nem írtam, tegnap is és ma is szúrkál a hasam és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, ehhez még nem folyamatosan csak időnként(pár óránként) intenzív érzéssel, sok krémes fehér folyás társul nem volt még ilyen nekem soha. Szerintetek mitől lehet? Esetleg valaki tapasztalt már ilyet?
jarókriszta
2013-08-01 10:07:41

veroni07 köszi szépen,nincs görbém nem vezetem már 2hónapja.
veroni07
2013-08-01 09:57:07

Jàrókriszta
Bocsi. Most olvastam vissza...reméljük boldog ciklust zàrsz:)!!!
csillka
2013-08-01 09:52:51

Moha, veroni

Igen, természetesen egész ciklus alatt ugyanott kell mérni.
Úgy volt, hogy ma reggel megébredtem, szokás szerint még csukott szemmel nyúlok a hőmérőért, és megmérve 36,7-t mutat mint tegnap, de éreztem, hogy olyan melegem van, mint nem szokott lenni. Ezért egy másik hőmérővel hüvelyben megmértem ami 37,1-t mutatott.
Ezt csak azért írtam le, mert meglepően nagy a különbség. Természetesen a 36,7-t írtam be.

jarókriszta,

sajnálom, hogy át kellett esned ezen. Szívből kívánom, hogy meghozza a kivánt eredményt.
Az én orvosom is azt mondta tavasszal, ha nem jön össze nyárig(akkor járt le az év) akkor átjárhatóságit csinálunk! Annyitól hallottam milyen fájdalmas, én is nagyon félek tőle. De volt akinek utána sikerült is! Ahogy irtad bármilyen áldozatot megér!
veroni07
2013-08-01 09:26:42

Jàrókriszta
Rég hallottunk felőled:)...görbéd van???

Csillka
Érdekes amit a hőről írtàl...mindenesetre mindig egyhelyen kell mérni úgy tudom!!!

Jön az az ovu- ne aggódjatok:)!!!
veroni07
2013-08-01 09:19:14

Ladrienn
Netty
Nagyon szorítok:) szép magas hő!!!

Moha
Lehet az lh csucs kb csak pàr óra és megreped a tüsző.ezért nm mindig tudjuk kimutatni teszttel.a höd ugrott-a következő 1-2 nap ha magas marad megvolt az ovud.

Lànyok
Az ovus fàjdalom mikor van?amikoe kiszabadul a tüaző vagy előtte???
Mi is myaralunk szombattól...:) legalàbb nm agyalok a babyprojekten:)
LAdrienn
2013-08-01 09:07:16

Moha, olyan aranyos vagy! köszönöm a biztatást, szorítást. :-)

Netty, szép a görbéd drukkolok!

Veroni, szerintem jókor voltatok együtt ne aggódj!
Netty9
2013-08-01 08:45:02

Moha13

Ebben a hónapban én is sokkal szárazabb voltam, most egyáltalán nincs semmi, pedig alapvetően nekem sok folyásom szokott lenni. Ne keseredj el!!!
Netty9
2013-08-01 08:41:21

Adry03 köszönöm, nem méregetem már, mert aztán egész nap, ha van egy kis időm azon jár az agyam, picit hanyagolni kell és nem rágörcsölni.

Dri44 Gratulálok :)

Örülük, hogy ma is fent van, bár sok nap van még a mensi-ig, majd kiderül. A melleim szinte a gép jelezte ovulációtól feszülnek, olyan szép nagyok, feszesek, formásak /a férjemnek külön tetszik :). Ebben a hónapban nagyon erős volt az alhasi fájdalom, több napig is eltartott, volt, hogy menni alig bírtam azóta reggelente amikor felkelek egy kicsit feszít, meg fürdéskor (de csak langyos vízben fürdök).

Holnap megyünk egy kicsit pihenni, nyaralni. Megpróbálok kevesebbet gondolni a kismanóra, és ha hazajöttünk meglátjuk mi lesz az eredmény! :)

Szurkolok mindenkinek! Egyszer mindenki babás lesz! ;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!