Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok én már totál nem értem. Vezetem még két helyen a dolgaimat, de az egyik oldal szerint a 24. napon volt ovum, a másik szerint meg a 9. napon, itt meg ugye megint nem látja... :( mivel ebben a hónapban bizti nem lesz baba, nagyon várom a nem vártat. Ovulációs tesztet is vennék, de fogalmam sincs mikor kéne tesztelnem...mivel nem normális a ciklusom...:(
Moha13
2013-08-02 10:25:28
veroni07
Igen,úgy tűnik, egyszerre volt ovunk. Neked melyik napon volt pozitív? Mert nekem nem volt egyszer sem, de a 13. napon volt a legerősebben látható a második csík, szóval szerintem akkor lehetett...csak lehet, hogy nem volt elég magas a szintje ahhoz, hogy egyformán erős legyen a két csík.
Aznap nem voltunk együtt, de tegnap igen.
Neked hány naposak a luteálisaid? Nekem 12-13.
Együtt várakozunk. :)
veroni07
2013-08-02 10:10:30
Moha13
Most làtom igyanazon a napon volt ovunk:)!!!
veroni07
2013-08-02 10:06:33
Hú jo sokan vagyunk csajok.alig bírom követni:)...
Moha
Hàt ovud az megvolt :) együtt vàrunk:)
Nàlatok mikor volt együttlét?:)
Ladrienn
Szép magasan vagy.
Adri128
Kb együtt haladunk:) hajrà
Nàlam màt tegnap - ovuteszt.előtte 2 nap +.1. Negatívon volt tojcsis nyàk.1. Pozin voltunk együtt és tegnap:) :)!remêlem jó az időzítés:)...???
LAdrienn
2013-08-02 09:59:20
Mirmite jó, hogy újra itt vagy :-)
Mirmite
2013-08-02 09:54:14
Sziasztok Lányok!
Kicsit nyalogattam a sebeim,de már itt vagyok!:)
Csillka,lujza,Adrienn,megy a drukk neketek!!
Adry,Plumeria sajnálom:(
Moha13
2013-08-02 09:45:46
adrienn128
Igen, úgy tűnik, megvolt. Most jön a várakozás. Bizakodom...mint minden hónapban eddig. Ez a 6. hónap. :)
veroni07
Hogy vagy?
adrienn128
2013-08-02 08:40:48
Sziasztok, látom, sok minden történt, amíg nem voltam...
LAdrienn, nagyon ígéretes a görbéd :)
Csillka, te is egyész jól állsz!
Moha, látom, túl vagy az ovun :)
Adry, sajnálom :(
Plumiera, a múlt hónapban nekem is ezt csinálta, pénteken barnázás, szombaton emelkedés és a barnázás is elmúlt, vasárnap zuhanórepülés és megint barnázás, hétfőn meg megjött rendesen. DE én még akkor is drukkolok neked, mert a női ciklus olyan, hogy minden lehetséges, és ugyanakkor mindennek az ellenkezője is.
Én ebben a hónapban az eddigi "legnyugisabb" görbémet produkálom, pár tizedfokok ide - oda...
LAdrienn
2013-08-02 08:25:49
Moha
Köszönöm, nagyon bízom ebben a hónapban :-) tegnap már álmomban kijelentettem, hogy terhes vagyok persze tudom, hogy ez nem jelent többet mint, hogy sokat foglalkozok ezzel a gondolattal de azért nagyon jó álom volt :-)
Te is szépen emelkedésnek indultál biztos, hogy megvolt az ovud.
Moha13
2013-08-02 08:21:39
LAdrienn
Nagyon tetszik a görbéd...olyan nem átlagos...:)
Csajok én már totál nem értem. Vezetem még két helyen a dolgaimat, de az egyik oldal szerint a 24. napon volt ovum, a másik szerint meg a 9. napon, itt meg ugye megint nem látja... :( mivel ebben a hónapban bizti nem lesz baba, nagyon várom a nem vártat. Ovulációs tesztet is vennék, de fogalmam sincs mikor kéne tesztelnem...mivel nem normális a ciklusom...:(