Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon jól néz ki a görbéd, szépen felment...szorítok! :)
Moha13
2013-08-01 08:32:55
veroni07
Szerintem is jó volt az időzítésetek, főleg, hogy volt szép tojcsis nyákod...így ha esetleg később volt ovud, akkor is eléldegélnek amíg kell.
A tojcsis nyák a legkedvezőbb erre...ezért is aggódom...mert nekem egyáltalán nem volt.
Moha13
2013-08-01 08:30:53
plumeria14
Kitartás, hamarosan minden kiderül, addig meg pozitívan! :)
csillka
A máshol mért hőből úgy tudom, eleve le kell vonni fél fokot, (legalábbis pl. a végbélben mértből) mindenütt ezt írják a neten. De ha ezt levonjuk, akkor is szép magas hőd volt ma. :)
Én nem tudom, hogy állok, mert ma megemelkedett a hőm...az ovutesztek végig negatívak voltak, volt ugyan második csík, de közel sem volt olyan erős, mint az első egyszer sem. Nem tudom mi lehet ez. Régebben ugyanilyen teszttel teszteltem, szóval tudom, hogy milyen amikor pozitív. Érdekes, hogy semmiféle tojcsis nyákom sem volt ebben a hónapban egyszer sem, a maximum az az egy napi vizes volt 5 nappal ezelőtt, azóta szinte semmi...ez elég lehangoló...:X
Mutatom a görbét:
jarókriszta
2013-08-01 08:24:36
veroni07 szerintem jó volt az időzités neagodgy ,a dokim azt monta hogy ovu előtt 2napal meg ovu után legyünk együt .Vagy pedig a ciklus 6 napjátol 2naponta együtleni a ciklus 18 napjáig és akkor nem csúsztok le az ovuról. Plumeria 14 nagyon szép görbé szerintem nincs okod félni ,lehet csak a szervezeted emlékszi mikor kell lenni a havidnak,szerintem reggel visza megy a hőd .
LAdrienn
2013-08-01 08:23:00
Sziasztok!
Én így állok ma reggel.
Nálatok mi a helyzet lányok? Megy a drukk mindenkinek aki a finisben van!
csillka
2013-08-01 07:49:25
Jó reggelt!
pluméria, köszönöm!
veroni, ha tegnap volt az ovud és előtte nap voltatok együtt akkor pont jó(szerintem legalábbis)
Ma reggel kipróbáltam egy másik helyen mérni a hőmérsékletemet. Mostanáig úgy ódzkodtam tőle, de amíg szájban 36,7-t mértem, addig ott 37,1. Előző havi hőmérővel mértem, de korábban le volt tesztelve mindkettő ugyanannyit mér. Tehát aki elégedetlen a hőmérsékletével mérjen máshol :)
Előző hónapban 18.nap volt ovum, és 33 napos lett a ciklus.
Most 17. napon, igy már csak 1-2 nap van hátra.
plumeria14
2013-08-01 07:47:04
Úgy néz ki, hogy ez a hónap (is) ugrott, bár eddig még sosem csökkent le a hőm ennyire mensi előtt, sőt előtte nem is szokott csökkenni, csak a mensi 2.-3. napján szokott visszább esni 36,7-36,6-ra...egyelőre még nem érzek semmit.
veroni07
2013-08-01 07:03:27
Jó reggelt csajok!
Hogy àlltok?
Nekem ma negatív ovuteszt( tegnapelőtt + és tegnap+) este erős petefészek szúràs volt kb. 3 óràn àt.tojcsis is tegnap. Sajna csak tegnap előtt tudtunk együtt lenni:(...szerintem lecsúsztunk a hónapról...ovus fàjdalom az ovu napjàn van??? A hőm nm mérvadó-4óra alvàs.szerintetek sem volt jó időzítés?
KatkaManó
2013-07-31 20:52:59
Dri44 Gratulálok :)
Megint vannak szép görbék :)
Plumeria megy a drukk!!
Én még az elején tartok de olyan érdekes hogy minden görbe olyan más.
jarókriszta
2013-07-31 19:26:42
plumeria14.a doki azt monta hogy biztos volt elzárodás mert ami fojadék bekerült a petevezetékbe az feszitete és azért fájt anyira,azt monta hogy az nem baj ha fáj ha van egy kiss elzárodás ez a fájdalom ezel jár.Nekem bevezete a fojadékot katéteren keresztül aztán feláltam és átmentem hüveji ultrahangra,nekem igy történt.Azt monta a doki ha elvan zárodva akkor 5napon keresztül átkel fuvatni mig meg nem nyilik .1hónag mulva visza kell mennem ha nem sikerül akkor megint átfuja.Hát szerintem meg gondolom hogy visza menyek -e mert elégé meg viselt a fájdalom.De ha arra gondolok menyire vágyok már arra hogy babánk legyen ,ezért bármijen fájdalmat elviselek.
Nagyon jól néz ki a görbéd, szépen felment...szorítok! :)