Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
DRI44
Gratulálok neked, remélem mi is hamarosan követünk téged! Hányadik napon teszteltél? Azt írod, hogy 3 hónapja vezeted itt a hőmet, és a mostani babás és a 7 évvel ezelőtti szinte teljesen megegyezik. Ez azt jelenti, hogy 7 éve is vezetted a hődet? Ja és boldog szülinapot!
csillka
Tényleg szépen alakul a hőd így a nemvárt előtt. Megy a drukk!
jarókriszta
Örülök, hogy újra jelentkeztél! Hűha, nem gondolta volna, hogy ennyire kellemetlen az egész. Mit mondott a doki, hogy mitől lettél ennyire rosszul utána? Akkor te nem az ultrahangoson voltál? Vagy az nem ér semmit? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
LAdrienn
2013-07-31 14:52:25
DRI44 gratulálok! olyan jó a sikerélményt olvasni :-)
Greete
2013-07-31 14:32:57
DRI44 : Gratulálok! Örülök, hogy írták :) Nagyon jól jött. Boldog szülinapot.
Járókriszta: Jesszusom! Remélem legalább megéri. Kívánom, hogy minél előbb rendbe jöjj.
Egy kérdés. Tapasztalt már valaki (nem középidőben, hanem luteális szakaszban) enyhe szúró fájdalmat oldalt? Csípő csonttal egy vonalban. Erősebb (vagy határozottabb) - nem is tudom hogy írja :) - vizeléskor.
jarókriszta
2013-07-31 13:54:11
Sziasztok csajok eltüntem egy kicsit mert elegem lett ,nem sikerült teherbe esnem eddig.De ma voltam petevezeték átfuváson ,hála Istenek minden rendben ,igaz az orvosom elijesztet hogy nem megy átfele a fojadék tehát nem átjárható a petevezeték .De aztán átkelet mennem hüveji ultrahangra és ott pedig látszot hogy a fojadék bekerült a hasüregbe.Elég kelemetlen volt de kilehetett birni majd 40perc elteltével kezdtem magam roszul érezni elkeztem vérezni nagyon fájt a hasam,hányigerem lett ,kaptam 3rom fájdalom csilapitót .Én ezt nem kivánom senkinek ezt az érzést amit én ma átéltem .Drukolok mindenkinek hogy minél hamarab ösze jöjjön a baba.
maximail
2013-07-31 12:57:23
DRI44!
Gratulálok, és boldog szülinapot!
Moha13
2013-07-31 11:57:08
Ja, akkor boldog születésnapot! :)
DRI44
2013-07-31 11:24:46
Köszönöm Dia!!! :o)
DRI44
2013-07-31 11:24:11
Veroni neked is köszönöm! Mindössze a 14. és 15. napon voltunk együtt.
Gratula, mind a babához mid a szülinaphoz :)