Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria, ne haragudj ha megbántottalak, csak szerettem volna egy kis erőt adni, hiszen itt mindannyian ugyanabban a cipőben járunk, várunk, bizakodunk, támogatjuk egymást és csalódunk... amit nagyon nehéz megemészteni. Hiszen telnek a hónapok és semmi sem történik. Én is sokszor feltettem már a kérdést, hogy nekem miért nem adatik meg könnyedén mikor annyian vannak akik méltatlanok erre a csodás feladatra az anyaságra, és mégis... vagy rosszabb esetben nem is akarják, hát őszintén szólva nem tudom miért állít ennyi próbatétel elé az élet de biztos okkal és ha eljön a mi időnk a legnagyobb boldogság vár majd ránk!
Csillka
Lujza
Szép a görbétek magy a drukk!
Én így állok ma reggel:
Greete
2013-08-02 08:00:56
DRI44 : köszi a választ! gyulladásra vagy valami problémára gondoltam.
Kira84 : sajnálom a babát. Hugomnak is elment az első. 7 hónapig próbálkoztak. A vetélés miatt eü. kaparása volt.
Aztán rá 1-2 hónapra ismét teherbe esett a kisfiával, őt pedig egy kislány követte.
plumeria14 : mintha csak én írtam volna.
plumeria14
2013-08-02 07:40:04
Moha13,
tegnap is írtam neked, hogy megvolt az ovud...ez ma megerősödött!
Valóban úgy tűnik, hogy felfelé indult, de nem reménykedek, mert érzem, hogy meg fog jönni...minden erre utal. Néhány hónappal ezelőtt volt már ilyen, hogy lecsökkent, majd emelkedett és napközben megjött :(
Moha13
2013-08-02 07:33:17
plumeria
De hát ez felfelé indult...ha jól látom. Még bármi lehet, ki tudja...:)
Nekem meg azt hiszem, megvolt az ovum...
lujza01
2013-08-02 07:15:49
Sziasztok!
Plumeria: sajnálom :( részemről ma hőmérsékleti csúcsot döntöttem, és az ovumat is visszavette. De szerintem csak azért mert tegnap kihúzták a fogamat.
plumeria14
2013-08-02 07:03:44
No comment...
csillka
2013-08-02 06:56:54
Jó reggelt!
Adry, plumeria sajnálom! :(
Messze van még hétfő. Előző hónapban is 31. napig magas volt még, majd 32. és 33. csökkent le.
Számomra is érthetetlen nyugalom uralkodik rajtam, semminek semmi előjele.
plumeria14
2013-08-01 22:11:24
maximail,
az a rossz a barnázásban, hogy még reménykedni sem hagy, már jelzi, hogy jön a mensi, de még várat néhány napot. Nekem mostanában már csak előző este vagy csak a mensi napján jelentkezik, de így is nagyon rossz lelkileg. Reggel még semmi, vígan elvagy egész nap, aztán este jön a csalódás.
Adry03,
úgy érzem, hogy holnap követlek én is...
maximail
2013-08-01 21:57:37
Plumeria!
Én ezt a barnázást utálom a legjobban nekem van, hogy 2-3 napig is eltart. Ha meg akar jönni, akkor már legalább jöjjön meg, aztán múljon el, de ne szívasson még napokig... :-S
Tudom, miről beszélsz. Az elmúlt két hónapban én is úgy voltam vele, hogy hónap közben nem is nagyon foglalkoztam ezzel, de mikor megjött eléggé kiakadtam. Ez sajna ilyen. :-(
Adry03
2013-08-01 21:21:51
Kira
Nagyon sajnálom.
plumeria
Remélem még versenyben vagy.
Részemről off ez a hónap is. Ennyit a tökéletes időzítésről. :(
Csillka
Lujza
Szép a görbétek magy a drukk!
Én így állok ma reggel: