Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt ! Hát úgy nézki most lesz ovu már visszarakta a nem várt napokat :)
Moha13 nem kis lista lesz :) de én is kíváncsi vagyok
capri
2013-08-03 16:26:20
Sziasztok!
Mirmite, igaz, pár nappal előrébb vagyok, de az én görbém is kiegyenesedett. :-)
LAdrienn, ugye milyen szép görbe kerekedett így a végére abból a hullámvasútból? ;-)
Lujza, szerintem is most volt még csak ovud.
Plumeria, utólag is sajnálom. :-(
Moha, várjuk a listát!
Moha13
2013-08-03 15:28:33
Kira84
Köszi, hogy elmesélted, és kitartás, csak pozitívan! :)
Missy
Elkezdtem összeszedni, hogy eddig hányan és mennyi idő után estek teherbe mióta elindult ez a fórum. Hamarosan jelentkezem a listával...már szép hosszú...:)
Kira84
2013-08-03 14:03:29
Moha13.Aranyos vagy,a kérdésedre válaszolva nem titok szivesen elmondom mi volt a gond.Azt mondta az orvos mikor elmentem hozzá hogy nem sok esélyt lát arra hogy megmarad mivel nem nőtt a hcg hormon nálam úgy ahogy kellett,valamiféle fejlődési rendellenesség volt.Olyan 6-és 8 hetes lehettem vele.Azzal vígasztalt a doki hogy ami nem életképes azt a természet szelektálja,az biztos hogy így is megviselt .Na de nem bánkódom tovább majd lesz ez másképpen is.Nekem ilyen a mai görbém .
Missy
2013-08-03 12:51:53
Sziasztok Lányok!
Mirmite drága :-)) , mi itt görbéket mutogatunk, nem egyeneseket :-))
Csillka, nagyon bízom benne, hogy fenn marad a hőd. Amikor elkezdtem a fórumot olvasgatni, azt hittem, minden héten sikerül valakinek. Ott volt Robrta, aztán rá egy hétre Dzsudzsa, de azóta semmi.
Plumeria, Moha, ez volna az arány? Havonta két fogantatásra lehet számítani?
A palástfüves hónapomnak vége. Én akkor a szokott időben mértem, eleget aludtam. Nem tudom, miért volt alacsonyabb a 19. napon. Másnap visszaugrott, a rendszer pedig törölte az általam beírtat, s számított értékkel kalkulált. Nézd!
Arra gondoltam, kipróbálok még egy hónapot, vagy ezt csak kúraszerűen szabad inni?
LAdrienn
2013-08-03 11:43:41
Sziasztok Lányok! Kiara, nekem is hasonló tüneteim vannak, sűrű krémes folyás bele-bele nyilal a hasamba néha, nagyon bízom benne, hogy azért van mert sikerült végre. Én viszont vezetek görbét így egyértelmű a hőemelkedésem. Ìgy állok ma:
Mirmite
2013-08-03 11:26:22
Sziasztok lányok!
Lujza,én is azt mondom most lehett ovud:)
Katkamanó igen érdekes a görbéd egyenlőre,bár szerintem
még fogja pakolni az ovudat:)
Kiara,görbe nélkül elég nehéz bármit mondani de megy a drukk!!!
Görbém:)hihi
Moha13
2013-08-03 10:46:24
veroni07
Hogy vagy ma?
Moha13
2013-08-03 10:42:39
Kiara
Szerintem holnaptól mérd a hődet...és látni fogod, hogy mennyire van fent, bár nyilván az ovu előtti edőszakhoz kellene nézni, de így legalább látni fogod, esik-e nemvárt előtt.
Lehetséges, hogy ezek jó előjelek. :)
lujza01
2013-08-03 10:34:14
:) Akkor jó későn.. de legalább az is bíztató, hogy volt..:):) Köszi csajok..
Moha13 nem kis lista lesz :) de én is kíváncsi vagyok