Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hát így elég nehéz, de ne add fel!!!!Egyszer összejön!!!:)
MRitu
2013-08-06 12:42:32
jniki82
Nem tudom mi lehet, nekem még ilyen soha nem volt..
Más oldalon már nem vezetem a görbém,egy darabig csináltam de meguntam..még méricskélek kicsit, aztán lehet hogy hagyom a csudába..
A párom úgy is csak 7 végén van itthon, igazándiból mindegy is a hő..:))
jniki82
2013-08-06 12:20:59
Sziasztok!
MRuti
Nekem is berakta a múlt hónapban közvetlenűl a mensi után az ovut.Aztán nézelődtem más oldalkon és volt olyan értékem amit itt a rendszer átírt magától. A másik két rendszer nem korrigálja az általam bevitt adatokat és azok pont egy napra rakták az ovut, az itteni modosított napra.
Szóval most várom az e hónapi görbét!!
Én így állok most:
Mirmite
2013-08-06 11:27:46
Sziasztok Lányok!
LAdrienn,Adrienn128,Moha13
Szépek a görbék,megy a drukk nektek:)
Pixibaba,amíg nem jön meg addig nem feladni!!!!
Görbe:
LAdrienn
2013-08-06 11:25:39
adrienn128
aranyos vagy!!! :-) annyira jó lenne ha tényleg sikerülne egyszerűen nem tudom semmi másra gondolni.
MRitu
2013-08-06 11:18:29
Adrienn 128
Én már semmin nem lepődök meg..előtte hónapban a doki félidőben nem látott domináns tüszőt, utána végig ittam a palástfüvet megint..lehet hogy eltolódott, vagy a csoda tudja..
Nevetném, ha a sok tankönyvi görbém után pont ebből lenne valami..:)))
adrienn128
2013-08-06 11:14:52
Pixibaba, sajnálom, de drukkolok, hogy elinduljon még felfelé, és ott is maradjon még jó hosszú ideig!
LAdrienn, Plumiera, Dia: köszi szépen a bíztatást!
Dia, lehet, hogy most lesz az ovud, (előtte esik le a hő) ebben a hónapban én sem nagyon tudtam a nyákra hagyatkozni.
LAdrienn, ha hiszed, ha nem, pont úgy izgulok a hétvégi teszted miatt, mintha az enyém lenne :)
MRitu, ha tényleg magasabb a hőd, mint ovu előtt lenni szokott, meg egyéb tünetek is voltak, akkor én is azt mondom, hogy lehet, hogy előbb volt ovud. De ebben a hőségben semmi sem biztos :)De ha voltatok együtt aznap, akkor talán nem volt későn.
MRitu
2013-08-06 11:10:07
Háát, lányok, hajlok rá hogy igaza van a rendszernek. Aznap épp a tesóm pici lányával voltunk sétálni, és úgy szúrt a hasam mint ovukor. Mondtam is neki, ha nem tudnám hogy korán van, azt mondanám, az volt..és erre ma berakja..
Ilyen magas soha nem szokott lenni ilyenkor a hőm, főleg nem napokig egymás után..
A párom aznap(pénteken) jött haza, szóval ha az volt, lehet hogy már késő volt ..
Dia1984
2013-08-06 10:59:46
LAdrienn, drukkolok! Nagyon szeretném, ha összejönne!!! Egy kis erőt adnál nekem/nekünk! :(
LAdrienn
2013-08-06 10:55:56
Dia1984
hétvége felé tervezem, hogy tesztelek 13-15.dpo környékén akkor már talán kimutatja, ha van baba, de alig tudom már kivárni :-)
Hát így elég nehéz, de ne add fel!!!!Egyszer összejön!!!:)